Ajme koja dobra sličica 😍😍😍
Čestitke svima na dobrim rezultatima 🎉❤
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Tinchi 😍 bez teksta sam! Bas se fino smjestio za slikanje ❤️
Mi se pratimo i dalje po terminu a skoro i po pregledu, idem dan poslije tebe 😉
Ja sam se malo smirila, mm je danas bio slobodan pa smo cijeli dan svi skupa i odmah mi bude lakse. Jos uvijek mi je malo krivo jer nisam vidjela bebaca al sta je tu je.
Ja sutra idem vadit krv tu kod nas i samo se nadam da se necu skljokat u nesvjest. A kad vec spominjete tlak...danas ujutro u pola 8 je bio 95/60...takav je skoro stalno 😏
Meni je idući pregled tek za 5 tjedana i 2 dana. Dr. ide na godišnji. Ali mi je dao i uputnicu za pregled u kod fetalca u bolnicu da odem ranije ako budem htjela.. Al ako se budem dobro osjećala neću ić.. Isto me malo strah tih zračenja. A meni je ovo bio 5.uzv. Ali ono na ekranu što sam danas vidila je čista ljubav i sreća..
Tinchi Koliko divna sličica 😍😍😍 Ova tvoja i od jutros beba koja maše su neodoljive 😄
Joj cure i meni je tlak koma. Bar mislim. Ovdje sad nemam tlakomjer. Al meni je i kad nisam bila trudna tlak negdje 95/55 a sad mozda bolje da i ne znam koliki je.
A Tinchi slika je predobra
Nego cure, saljem sliku od proslog tjedna. Slusam nagadjanja, curica ili deckic :D
Curke vi ste ko daktilografkinje toga napisale vec... Neka neka... Drago mi je da su svima nalazi i uzv dobri! Lijepih slika ima bas neke fotogenicne su nam te bebice. Meni isto tlak koma jedva 100 predje i to nakon sto popijem malo bijele kave i pojedem stogod slano. Dobila uputnicu da ponovim GUK jer po pravilu labosa naseg nataste se treba biti 12h i zadnji obrok ne smije biti preobilan. Pitala da sta to nije varanje pred nalaze rekla zene ne nego veliku kolicinu hrane tijelo u trudnoci ne moze preraditi jer je probava usporena. Pa eto ako kojoj bude pomoglo da zna. Dobila uputnicu novu jer se mojoj dr opce ne svidja uopce da sam ja na dijeti pod svim tim lijekovima i gubim dosta kila posto oduvijek tesko nakupljam kile i ako ne jedem ugljikohidrate odmah mirsavim.
Anna ja mislim više na curicu baca ovako od prve.. Ali RedFox stručnjak će ti to bolje vidit kad svrati na forum..
Grizli nadam se da će ti nalaz ovaj put biti ok i da nećeš na dijetu. Možda si pisala, nisam upratila. Jesi ti prije imala problem sa šećerom ili ti ima netko u obitelji? Meni s mamine strane pok. dida i tatine strane pok. baba. Meni je isto negdje malo ispod gornje granice. Ja sam do sada samo standardno krv vadila, valjda će mi dat uputnice na idućem pregledu za ponovno vađenje krvi. Taman ću biti u 19tt.
Mene jos nisu zvali za Nifty. Prestasno. Platis 4500 kn pa moras cekat da se smiluju. Danas sam zvala rekli se javit povratno kad ono corak. Nadam se da ce zvat sutra.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji