ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    19. Lipanj 2019. 10:15

Iva cestitke na zarukama! Jeste vec odredili kad ce W day biti? Ja obozavam te lijepe događaje u zivotu.
    Mustra ja se za sad dobro drzim sa emocijama. Rasplacem se ko kisna godina na ono bas bas jako emotivne stvari, al ono sto sam primjentila je da ja koja sam inace zivac i nestrpljiva sam postala jaaako tolerantna, ne moze me nis izbaciti iz takta, na nista se ne ljutim. Svi su primjetili neki dan u jednom drustvu koje je valjda zadnje na popisu da sazna i pitali sto se samonom dogadja jer da me nisu uspjeli nazivcirat ni sa situacijama koje su namjerno radili samo da ja pizdim. Muz odusevljen na moju skuliranost. 

mrgud_zg
    19. Lipanj 2019. 10:20

Iva cestitam 🎉🎉🎉

19. Lipanj 2019. 10:26

Iva4 Čestitam! :))) 
    mikio I ja sam užasan paničar..tako da te razumijem :)  Ali trebaš se ponašati kao i prije, slobodno odi na more. Plivanje je super tjelovježbica. Samo odmah nakon kupanja presvuci kupaći i to je to :) 

Lavica27
    19. Lipanj 2019. 10:27

Cestitkeee Iva!!!
    RedFox,mala nam je najavila da će dobiti seku pa ja vjerujem njenom instinktu😍

• piba7
    19. Lipanj 2019. 10:39

Iva cestitke na strukama 😍😍
    Sve ostale cure, čestitke na urednim pregledima, divno je da sve tako dobro svima.
    Ja sam prošli četvrtak bila na pregledu i beba je skakala ko zabica, jako nam je to zabavno bilo, prekrasno.
    Onda sam nakon toga u ponedjeljak ponovo bila na uzv jer sam išla raditi kombinirani probir i beba je bila jako mirna ili kako je doktor rekao iznimno tvrdoglava i nije se htjela uopće pomaknuti da ju izmjeri. Mene je to naravno strašno zabrinulo 😂😂😂 ali to je normalno valjda?
    Sad čekamo rezultate kombiniranog probira i niftyja. Kombinirani bi trebao biti navodno sutra, a nifty očekujemo ili u petak ili početkom idućeg tjedna.
    Danas se spremamo i putujemo malo na more pa se i tome veselimo.
    Jučer ujutro sam se probudila s gigantskim herpesom na ustima i to mi je već drugi u trudnoći.. I inače sam im sklona.

• piba7
    19. Lipanj 2019. 10:39

Iva, htjela sam čestitati na zarukama, ali auto correct na mobitelu me zeza 🤦‍♀️

• Tonkica1
    19. Lipanj 2019. 10:47

iva4

Jutro curkeee🤗
    Nisam se jucer stigla pohvalit ali jucer sam se zarucila💍💍🥰🥰 Nisam vas zbog svega bas stigla puno i citat a bome vidim raspisale ste se na velikooooo
    Uglavnom tko god ima pregled danas sretno a tko je bio nadam se da je sve super proslo i da su vam vase mrvice narasle od proslog puta i da su vec zivahne postale u busi🥰🥰🥰

Cestitam!!! ❤❤❤

• mustra
    19. Lipanj 2019. 10:49

miki0

Iva4 cestitam!!!!
    Cure, jel vi jos uvijek imate strah da nesto nece biti ok? Prva mi trudnoca, 12+6 tt, muz bi koji dan na more, gin kaze da moze a mene strah da nesto nebude…

Bez brige i ja sam cijelo vrijeme u panici, ali si mislim kako je psiha gadna stvar i da je najbolje da se opustim i vjerujem da će sve biti dobro. I danas idem na more, tako da...Bar ću plivati, jer ću inače skroz zakržljati, jer se zbog hematoma klonim svih napora, kamoli neke tjelovježbe.

• piba7
    19. Lipanj 2019. 10:51

miki0

Iva4 cestitam!!!!
    Cure, jel vi jos uvijek imate strah da nesto nece biti ok? Prva mi trudnoca, 12+6 tt, muz bi koji dan na more, gin kaze da moze a mene strah da nesto nebude…

Mikio, ja sam 12+3 i još uvijek sam u strahu od svega..
    Obećala sam sama sebi da ću se smiriti i uživati nakon idućeg pregleda koji je 08.07.
    Do tad ćemo već dobiti nifty nalaze i sve i tad će biti 15 tjedana pa ću se pokušati smiriti.
    Sad mi svi kažu da je sve ok i da je najrizicniji period prošao, ali ja si ne mogu pomoci.

• mustra
    19. Lipanj 2019. 10:56

Cure, jel se vi što pouzdate u svoju intuiciju što se tiče spola. U početku sam bila skrozzz uvjerena da je curica. I po Ramzi bi rekla da je curica (ako sam ja to dobro iščitala iz prve slikice koju sam imala), a sad me totalno pere osjećaj - ma sigurno je dečko! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.