ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    19. Lipanj 2019. 09:01

Ma to je ljudski jad, nezadovoljstvo svojim zivotom i svime pa lijece frustracije di stignu haha... Ja iskrenk takve zalim..i nedam da mi više pokvare radost.. Vise se cudim dokle ta jad može ici.. Znaci tu potpuno zanemaruje radost svog dijeteta sa svojom sebicnoscu da sere.. Uzas... Nema goreg

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    19. Lipanj 2019. 09:03

Cure evo ja gotova al nisam na kraju radila briseve 😭 Ovi su svi na g.o. pa idem ponovno 1.7.
    Bebica nam ima 9mm😍 Sve je uredno, došla urinokultura sterilna,stitnjaca dobra...još samo brisevi da su ok.

Slika mi je u autu al RedFox šta ono reče ramzay, gore desno?

Aristea
    19. Lipanj 2019. 09:12

Lavica27

Cure evo ja gotova al nisam na kraju radila briseve 😭 Ovi su svi na g.o. pa idem ponovno 1.7.
    Bebica nam ima 9mm😍 Sve je uredno, došla urinokultura sterilna,stitnjaca dobra…još samo brisevi da su ok.

Hvala Bogu! Samo neka mrvica raste 😍👶🏻

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Red Fox
    19. Lipanj 2019. 09:24

Lavica27

Bebica nam ima 9mm😍 Sve je uredno, došla urinokultura sterilna,stitnjaca dobra…još samo brisevi da su ok.

Gore desno bi trebala biti curica 😊 
    Ja sam upravo bila u setnji, opet krenule vrucine 😅 sretan put svima koji putuju na more, ohladite se i uzivajte 😊 
    Citam bas ovo kaj pisete o reakcijama okoline, nemojte to uopce slusati, to je vas zivot. Nama je sreca u nesreci jer nas zbog situacije koja nam se dogodila nitko vise apsolutno nista ne pita. Svi se vesele ovoj bebi, al ne zele nista puno pitati, a meni u jednu ruku to i pase.

Grizli
    19. Lipanj 2019. 09:47

Angie ok ovo sa venom bi jos i oprostila, al da me zajebu za burek 🤯... Nek joj sutra jecmenac bude kad te zaj.
    Lavica super da je sve uredno. Meni isto urinokultura dosla super i toraxo i jos nesto. Uglavnom sve ono sa zavoda za javno zdravstvo sto nas salju.
    Sta se okoline tice u nasem slucaju imamo lijepo islustvo a valjd azato sto smo vec jako dugo skupa pa su ljudi iscekivali, a i nekolicina koja je upoznata s nasim problemima se posebno razveselila. Svekrva mi skoro infarkt dobila a ne zna nista sto smo prosli. Sestra mi izjavila da ce se od srece onesvjestiti, no ona je znala sve. Tako da za sad samo pozitivne reakcije, vise me strah govoriti da ne umre neko jos. 

Angie1205
    19. Lipanj 2019. 09:58

Grizli hvala, ti me uvijek razumijes! 😘
    😂😂
    Ma hebes i zvijezde i probusenu venu i gluhu kozu u pekari...evo mene s mojom princezom na kavici nakon shoppinga 🥰

• valentina
    19. Lipanj 2019. 09:59

iva4

Jutro curkeee🤗
    Nisam se jucer stigla pohvalit ali jucer sam se zarucila💍💍🥰🥰 Nisam vas zbog svega bas stigla puno i citat a bome vidim raspisale ste se na velikooooo
    Uglavnom tko god ima pregled danas sretno a tko je bio nadam se da je sve super proslo i da su vam vase mrvice narasle od proslog puta i da su vec zivahne postale u busi🥰🥰🥰

Cestitkeee

• mustra
    19. Lipanj 2019. 10:07

iva4 čestitam!
    I dobro jutro svima! Ja sam do ujutro u disbalansu hormona i društveno prihvatljivog ponašanja - kolegi je uginuo pas, bio je već star - mislim da sam više suza od njega isplakala.

Kako mi se vi držite s tim ludim hormonima i raspoloženjima?

Angie1205
    19. Lipanj 2019. 10:07

Iva fulala nekako tvoj post 🙈
    Cestitke od ❤️!!!!

aarauch
    19. Lipanj 2019. 10:09

Iva cestitke na zarukama

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.