ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    18. Lipanj 2019. 15:58

Iva meni je tako bilo kad sam trebala po redovnom dobiti 🙈🤣 poslije su se bolovi dole smanjili ali ih je bilo s vremena na vrijeme, onako grčevi. A sise na dane. Ovih dana me boli kad oblačim i skidam grudnjak užas 😭😭 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• AnnA
    18. Lipanj 2019. 16:52

BubaMara hvala ti za stranicu. Sad sam istrazivala. I mislim da cu kupiti uriage. Bas vidim da imaju neku akciju na www.beautypharmacy.eu/hr/

MaRe
    18. Lipanj 2019. 17:10

Sve sličice su vam super...jedva cekam da i moje zrno rize poraste 😁 I bome decki vode nad curicama a sta je s onime da ima na svijetu vise zena nego muskaraca haha

• Kengurica
    18. Lipanj 2019. 17:35

Joj ubacujem se kao padobranac. Valentina nista ri nisi stara, moze ti biti i sesti muz i toje tvoja stvar. Tvoji su staromodni i tako odgojeni pa im probaj ne zamjeriti. Nazalost danas obolijevaju i umiru i vrlo mladi ljudi pa samim time tko kaze da ce svaka mama biti s djetetom do starosti. Zivot nosi sta nosi, uzivaj u trudnoci i malom pisulincu. 

TinchiSk
    18. Lipanj 2019. 18:04

Nasty, super je slikica 
    Ja došla na pregled, javim se kad završim, ako se ne srušim u međuvremenu u zagušljivoj čekaonici s cijelodnevnom mučninom i tlakom 90/50.
    Evo sestra mi isprintala nalaz krvi, željezo mi je skočilo sa 4 na 20 uz tablete, to je super. 

TinchiSk
    18. Lipanj 2019. 18:52

Evo me, sve je ok. Kratko je napravila UZV preko trbuha, sve je ok. Malo je veći, 13+1.
    Moram raditi sutra urinokulturu, kaže da imam neku beštiju. 
    Sljedeći pregled 11.7.

Nasty
    18. Lipanj 2019. 18:53

Aarauch i cure puno vam hvala!
    TinchiSk ajme tlak.. I meni je bio 100/60.. niži je čim je vrućina.. Super za željezo! Javi kako je prošao pregled.. 

TinchiSk
    18. Lipanj 2019. 18:53
    Mamin pozer 😍
    Mamin pozer 😍
    Nasty
    18. Lipanj 2019. 18:56

TinchiSk taman smo u isto vrijeme pisale! Super za bebača! Neka on samo dobro napreduje.. A za urin ćeš možda dobit nešto. Ja dobila vaginalete za gljivice za pervenciju jer sam se požalila na iscjedak.. 

annika
    18. Lipanj 2019. 18:57

Tinchi kakva slika

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.