ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena10
    18. Lipanj 2019. 13:32

Livia hvala na barem nekom savjetu... ovo mi je prva, i na svaku sitnicu reagiram baš oprezno, i sa jako jako puno straha...
    Jedino me brine, jer gdje god zaguglam , piše prijeteći prijevremeni porod... I to mi se nikako ne sviđa....

Popiti ćemo antibiotike, pa ćemo vidjeti što će dalje biti na kontroli...

Nasty
    18. Lipanj 2019. 13:33

TinchiSk

Flower, super je slikica gdje beba maše.
    Nasty, drago mi je da je sve ok.
    Ja upravo rekla sinu da će dobiti bracu. Stavio je ruke na glavu i vrištao 😂 ali onak dječje, radosno.
    Prvo je mislio da ga zezam.
    Onda je pitao da li može igrati playstation 😂😂😂
    Mislim da će sad trebati neko vrijeme da se na to privikne, ponavljat ću mu stalno.

A joooooj baš lipo.. 🤣🤣🤣 Malo će mu trebat da se privikne da stiže braco..  Bit će on presretan, sigurna sam! 

aarauch
    18. Lipanj 2019. 13:33

ena10

Drage djevojke.. trebam Vaš iskren savjet..

Muž mi je imao problema sa mokrenjem, i nakon sto godina, konačno smo dobili nalaze.. Ustanovljena mu je ureaplazma.. moja ginekologica je reda radi napravila testove i meni, odnosno briseve, i stigli su i oni, pozitivna sam i ja. 10 nna 4.

E sada, ja zaista nemam nikakvih popratnih simptoma, ni iscjedak, ni peckanje, ni bol, ništa ništa, no dala mi je antibiotik, i nekakve vaginalete za dolje..
    Muž ide popodne kod dr, ali pretpostavka je da će i on dobiti antibiotik.

E sad, mene je jako jako strah, da li to šteti bebi? Da li se netko susreo sa time u trudnoći? Da li antibiotici mogu naštetiti bebi, ili te vaginalete?
    Ja sam jako jako zabrinuta, i nervozna, jer ne znam uopće kako da sad reagiram…. Negdje na portalima piše da može u trudnoći štetiti, negdje piše da ne može, negdje da može potaknuti raniji porod, itd itd…

Da li je netko imao slična iskustva??? Molim Vas ako jeste, za savjet, jer ću izludit na živce zbog toga….

Ena10,evo jos jedne sa ureaplazmom i plus klamidija...saznala prije neka 2 tjedna ali vec sam tada bila trudna...muz i ja smo popili 4 tablete odjednom i nadam se da je bestija otisla prije nego mi se plod pocne razvijati...ssd na zadnjem pregledu doktor uopce nije reagirao na ureaplazmu ali kao klamidija mora biti rijesena,ureplazmu imaju trudnu e cesto i ne predstavlja opasnost za bebu,tako da se opusti...ja idem u cetvrtak pa cu traziti da ponovno napravim briseve,meni je zbog te hebene klamidijeali sve ce to biti dobro,idemo uzivati

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• valentina
    18. Lipanj 2019. 13:37

Hvala cure na podršci. Slažem se Livia, pa da i imate nogometnu momčad doma, to je vaša momčad. Vaša briga,vaše veselje! Stvarno ne razumijem takve reakcije, pogotovo ako se ljudima koji su nam bliski. Ali svi smo mi ljudi i različiti smo.
    Čestitke ostalim curama na pregledima, urednim nalazima i lijepim slikicama

Maj4
    18. Lipanj 2019. 13:38

Cure bome ste se raspisale pola sam zaboravila 🙈🙈 nemam koncentracije niti najmanje. Smušena sam jučer i danas baš mi je nekako teško sve.
    Čestitam da divnim vijestima. 
    Ena10 aarauch brz oporavak želim, držim fige da na sljedećoj kontroli bude sve uredu 🤞🏻🤞🏻

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• valentina
    18. Lipanj 2019. 13:39

TinchiSk drago mi je da se sin veseli braci

Nasty
    18. Lipanj 2019. 13:42

Valentina draga čestitam na dečkiću. To što osječaš i sve reakcije su normalne, pogotovo za nas žene pod hormonima. I ja sam malo više naginjala na curicu, ali sad mi je baš drago da je dečkić. Al sam odahnula kad sam čula da je sve ok, najvažnije je da su ti nalazi dobri. Što se tiče obitelji i godina, znam koliko god ignorirala da te ipak pogađa što nisu u startu presretni nego se brinu za tvoje zdravlje. Ali nifty je već pokazao da je sve dobro, nema uopće nilakvog razloga za brigu, zdrava si i imaš muškarca koji te voli i na kraju krajeva s njim ćeš imat dijete i s njime dijeliti roditeljske brige, a za ostale te zaboli neka stvar da prostiš na izrazu. 

Nasty
    18. Lipanj 2019. 13:44

A svi oni će se sjatiti oko bebe kad se rodi ne boj se.. Nek se navikavaju na novonastalu situaciju. 

Nasty
    18. Lipanj 2019. 13:50

A ono rastavljena nerastavljena nije vrijedno zamaranja. Ne moš svima u startu udovoljit. Rađale su i starije žene pa je sve super. Znam jednu što je rodika od 46. Pa joj ništa ne fali ni njoj ni djetetu. 

Livia
    18. Lipanj 2019. 13:55

Valentina ma istina ali kazem, sve i kad ti to komentira netko prilicno nebitan, opet iznenade takvi komentari. Ovo za cetvero djece je komentirao netko iz muzeve sire obitelji ali bas sam se u tom trenu osjecala kao da radam djecu radi doplatka i zivim od socijalne pomoci a ne kao visokoobrazovana odrasla osoba sa stalnim poslom. Jos pogotovo jer svi ljudi koji me znaju i s kojima sam ikad usla u pricu o djeci znaju da nikad ne bi radala djecu da ne znam da im vremenski, emocionalno i financijski ne mogu pruziti sve, kao i muz. I znaju kako zivimo i koliko sebe dajemo curama. Ali eto, uvijek netko blebne. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.