ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • valentina
    18. Lipanj 2019. 13:57

Hvala draga Nasty, istina, uvijek nekom nesto ne pase, ne mozes nikad bas svakom ugodit
    Bitno da je nalaz uredan i da se stariji sin veseli braci

• valentina
    18. Lipanj 2019. 14:01

Livia

Valentinama istina ali kazem, sve i kad ti to komentira netko prilicno nebitan, opet iznenade takvi komentari. Ovo za cetvero djece je komentirao netko iz muzeve sire obitelji ali bas sam se u tom trenu osjecala kao da radam djecu radi doplatka i zivim od socijalne pomoci a ne kao visokoobrazovana odrasla osoba sa stalnim poslom. Jos pogotovo jer svi ljudi koji me znaju i s kojima sam ikad usla u pricu o djeci znaju da nikad ne bi radala djecu da ne znam da im vremenski, emocionalno i financijski ne mogu pruziti sve, kao i muz. I znaju kako zivimo i koliko sebe dajemo curama. Ali eto, uvijek netko blebne.

Ma joj potpuno te razumijem, odrasle smo i obrazovane zene, ne rađamo djecu ako im ne mozemo osigurati normalne uvjete za zivot. Isto me ko i tebe jaaako ljute takvi komentari ljudi koji gledaju tuđa "posla"umjesto svoja.

Lavica27
    18. Lipanj 2019. 14:13

Joj cure, baš ste se raspisale :)

Čestitke na prekrasnim slicicama i na urednim pregledima!
    Mi smo sutra rano ujutro na redu!

Ja sam počela jučer opet raditi i baš sam smusena,baby brain u punom sjaju😂
    Što se tiče reakcija,reci cu samo da se ne obazirete. Masu puta će ljudi grozno reagirati iz čiste ljubomore a ovi ostali bi trebali ugraditi filter. 
    Mi kad smo rekli reakcije su bile od odličnih do npr moje sogorice koja se pravi da nisam trudna al njoj na dušu.

Privikavam se na ovo osmosatno sjedenje,najradije bi nekad legla na stol :D
    Netko je spominjao ureaplazmu, Ja sam je imala u prosloj trudnoci i taman kad sam trebala s terapijom krenuti (12tt) sam imala spontani, uzrok nažalost ne znam. Bolje ju je lijeciti  svakako nego se praviti da je nema, slušajte doktorove upute. Naravno da je idealno bez lijekova u trudnoći ali ako su potrebni,postoje oni prikladniji i koji se nebi smjeli. 

Toliko od mene...puse!

mala.le.90.
    18. Lipanj 2019. 14:53

Valentina i ja sam imala takvo iskustvo s mamom u prvoj T. Danima me mucilo kako je bila nekako hladna, nije me skoro nikad ni upitala kako sam. Bas sam bila pogodjena time tako da znam kako ti je.
    Ja sam tu trudnocu ubrzo izgubila i sad kad sam zanijela drugo, moram reci da je ona divna. Prvo, reakcija je bila predivna i svaki me dan zove nekoliko puta da pita kako sam.
    Sve je to vjerojatno i od soka i od zastitnistva, oni uvijek misle da mi pogresno radimo neke stvari...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Nasty
    18. Lipanj 2019. 15:08

Livia ni ti se ne sekiraj, vaša stvar sve i da želite nogometnu momčad. Ma meni nije jasno kako neke ljude nije sram govorit.. Ne nerviraj se, imap svoju ekipu doma sad stižu twinsi i vama će biti super, a za ostale, nek odkantaju u skokovima.. 

Nasty
    18. Lipanj 2019. 15:11

Ovaj moj dječak je danas toliko skakao da imam samo jednu iole normalnu sliju, sve ostale su mi polumutne.. Ali mi ga je bilo tako lijepo vidit kako skače s onim malim nogicama, vidila mu se lubanja, kralježnica i ručice, ma sve.. 

aarauch
    18. Lipanj 2019. 15:48

Nasty

Ovaj moj dječak je danas toliko skakao da imam samo jednu iole normalnu sliju, sve ostale su mi polumutne.. Ali mi ga je bilo tako lijepo vidit kako skače s onim malim nogicama, vidila mu se lubanja, kralježnica i ručice, ma sve..

Premedenocudesno nesto...

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

18. Lipanj 2019. 15:50

Curee info samo 
    ako je koja otvarala komplikacije prosli mjesec 
    SJELE SU KOMPLIKACIJE 😊
    Za sada znam za Erste i Otp banku 

aarauch
    18. Lipanj 2019. 15:52

iva4

Danas mi je tako lose dole me sve boli kao da cu mengu dobit… a bradavice na momente tako zabole i peku na samom vrhu da je to nesto strasno, jos me tako nisu boljele😩 sve me strah i dic se i otic do wca 😩

Iva4 tako mi je i samoj...ko da mi netko sjedi dole i bol mi se siri u prepone i opet neki iscjedak ,cijeli dan sam mokra...mene cice isto trgaju ali samo sa strana,bradavice su zasad ok...vidis kako smo sve razlicite a u istom blazenom stanjuajde zelim da te cim manje boli

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Maj4
    18. Lipanj 2019. 15:55

Cure samo pozitivno, ionako je najvažnije da ste vi sretne. Ja na tuđe zadiranje u moje izbore kažem samo da ću im ispostaviti sve svoje račune pa kad ih podmire onda se mogu opravdavati za svoje odluke i postupke 🙌🏻🙌🏻
    Meni se sad javila cura koju znam od svoje 7-8godine, svako ljeto smo bile skupa imamo vikendice u istoj ulici. Zadnjih par godina smo izgubile kontakt. Kaže da je čula lijepu vijest da čestita i šalje puse meni i buši. Ja sam se totalno iznenadila i rasplakala 🙈🙈🙈 hormoni su mi podivljali 🥰🥰

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.