Jutro,
Cestitam svima na dobrim pregledima,
Iva cestitke na zarukama :)
Da li vi racunate trudnocu od zadnje menge ili po UZV?
Uvikek me to buni 🙄
Čestitke curama sa urednim pregledima.😍
Iva čestitam zaruke .
Ja jedva čekam iduci pregled jer bih trebala saznati spol mada mi je svejedno šta god bude samo da sve bude ok. Spominjete more 🤗🙈 , ja čekam 27.7. Da muz zavrsi obaveze u firmi i bit cemo 5 sedmica na moru, tako da brojim dane, samo da mi se dočepati Hrvatske. Dobila sam dozvolu za putovanje ali ipak autom, dr kaze da nije baš preporučljivo avionom u t. pa ću je ipak poslušati. Sretno curama koje kreću na more dobar provod.😊
Malabubamaraja iskreno racunam po uzv jer kad je doktorica racunala po zadnjoj m zaprepastila se kako je beba velika za tako malo tjedana(3tjedna razlike) i kad smo radili probir i mjere bebe dosla je do zakljucka da je to bila stvarno lazna menga samo sta mi je objasnila da nazalost mora na papire pisat sve po mengi ne uzv,ali u zagradu je stavila i drugi termin poroda po uzv
Meni je u pocetku po uzv bilo 2 t manje, ali sa svakim narednim se razlika smanjuje za koji dan. Dr mi je rekla da se to na kraju izjednaci. U svakom slucaju smo presli 13tt, tako da bar mogu odahnuti pa kako god :)
Po mengi je sad vec 15+3 :)
Iva, čestitam na zarukama!
Angie, sretna godišnjica. Pa kud baš burek???!!!
Svima koje idete na more, lijep provod. Zavidim.
Mi krenuli u vikendicu, na pola puta skužila da sam zaboravila ključeve. Srećom, nije daleko.
Danas mi je malo bolje što se tlaka i mučnine tiče.
Obavila urinokulturu, bili u gradu na kavi. Bolje mi je kad sam negdje.
Kupila sam si neke traper hlače do koljena na gumu, fora su.
Tinchi uzivaj u produzenom vikendu...kao i vi sve ostale koje nekamo putujete! 😘😘
Kad vec Tinchi spomene obleku...ja nit stanem vise u koje hlace a i ove u koje stanem me smetaju, zuljaju...
Otkako je ovako zatoplilo u haljinama sam non-stop! Kad je bilo ono hladnije vecinom sam bila u tajicama koje se mogu fino rastegnut u busi. Al htjedoh vas upozoriti...ne kupujte strukirane haljine ma kako siroke bile, niti one koje imaju “gumu” po sredini 🙈
Najte bit blesave ko ja....imam more haljina a samo tri nemaju tu gumu ili rub 👿
Kak smo prosli vikend isli u Bih stao mi muz na plac i nasla ja sebi preslatke haljine ravne, kratkih rukava, lijepo se i rastegnu 😍
Ima jos koja mamita da ju sve smeta i zulja ko i mene il sam ja pukla!? 🤪
Angie mene je zuljalo od 6.tjedna oko stomaka sve , nekako mi smeta kao da mi fali zraka, pritiska zeludac, smeta bilo šta sto imalo steže stomak. Sa farmericama sam se pozdravila jos tada. Stalno sam u haljinicama i u stanu i vani. Tako mi je najudobnije i nista mi ne smeta.
P.s. sretna ti godišnjica 🌸
Cure pade mi na pamet da vas pitam za jednu od babskih o trudnoći. 🙈🤭 navodno ne bi se trebala skracivati kosa u trudnoći 🤷♀️ jeste vi čule za to i da li vjerujete
Ostala sam bez interneta 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Iva čestitam na zarukama 🎉👏🏻🥰
Angie sretna godišnjica 🎉🥰
Čestitam na urednim nalazima i sretno na preostalim pregledima.
Svima koji putuju puno strpljenja i sretan put 😊🚘🌊
Meni zadnja dva dana ova vrućina baš teško pada 😥
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Hvala cure 😘😘
Goga za to stvarno nikad nisam cula! 😳
Iz kojih razloga se mora kao kosa kratit??
PREGLEDI
20.6. - aarauch
26.6. -Tonkica1
27.6. - Omerta
27.6. - MaRe
01.7. -Reserved123
01.7. -Dalindas
01.7. -Juno
01.7.- Lavica27
02.7. -Jaivanpa
02.7. -sofio9
04.7. -Anna