ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malabubamara
    19. Lipanj 2019. 11:14

Jutro, 
    Cestitam svima na dobrim pregledima, 
    Iva cestitke na zarukama :) 

Da li vi racunate trudnocu od zadnje menge ili po UZV? 
    Uvikek me to buni 🙄

Gogaa_V
    19. Lipanj 2019. 11:19

Čestitke curama sa urednim pregledima.😍
    Iva čestitam zaruke .
    Ja jedva čekam iduci pregled jer bih trebala saznati spol mada mi je svejedno šta god bude samo da sve bude ok. Spominjete more 🤗🙈 , ja čekam 27.7. Da muz zavrsi obaveze u firmi i bit cemo 5 sedmica na moru, tako da brojim dane, samo da mi se dočepati Hrvatske. Dobila sam dozvolu za putovanje ali ipak autom, dr kaze da nije baš preporučljivo avionom u t. pa ću je ipak poslušati. Sretno curama koje kreću na more dobar provod.😊

malabubamara
    19. Lipanj 2019. 11:38

iva4

Malabubamaraja iskreno racunam po uzv jer kad je doktorica racunala po zadnjoj m zaprepastila se kako je beba velika za tako malo tjedana(3tjedna razlike) i kad smo radili probir i mjere bebe dosla je do zakljucka da je to bila stvarno lazna menga samo sta mi je objasnila da nazalost mora na papire pisat sve po mengi ne uzv,ali u zagradu je stavila i drugi termin poroda po uzv

Meni je u pocetku po uzv bilo 2 t manje, ali sa svakim narednim se razlika smanjuje za koji dan. Dr mi je rekla da se to na kraju izjednaci. U svakom slucaju smo presli 13tt, tako da bar mogu odahnuti pa kako god :) 
    Po mengi je sad vec 15+3 :) 

TinchiSk
    19. Lipanj 2019. 11:41

Iva, čestitam na zarukama!
    Angie, sretna godišnjica. Pa kud baš burek???!!!
    Svima koje idete na more, lijep provod. Zavidim.
    Mi krenuli u vikendicu, na pola puta skužila da sam zaboravila ključeve. Srećom, nije daleko.
    Danas mi je malo bolje što se tlaka i mučnine tiče. 
    Obavila urinokulturu, bili u gradu na kavi. Bolje mi je kad sam negdje.
    Kupila sam si neke traper hlače do koljena na gumu, fora su. 

Angie1205
    19. Lipanj 2019. 11:45

Tinchi uzivaj u produzenom vikendu...kao i vi sve ostale koje nekamo putujete! 😘😘
    Kad vec Tinchi spomene obleku...ja nit stanem vise u koje hlace a i ove u koje stanem me smetaju, zuljaju...
    Otkako je ovako zatoplilo u haljinama sam non-stop! Kad je bilo ono hladnije vecinom sam bila u tajicama koje se mogu fino rastegnut u busi. Al htjedoh vas upozoriti...ne kupujte strukirane haljine ma kako siroke bile, niti one koje imaju “gumu” po sredini 🙈
    Najte bit blesave ko ja....imam more haljina a samo tri nemaju tu gumu ili rub 👿
    Kak smo prosli vikend isli u Bih stao mi muz na plac i nasla ja sebi preslatke haljine ravne, kratkih rukava, lijepo se i rastegnu 😍
    Ima jos koja mamita da ju sve smeta i zulja ko i mene il sam ja pukla!? 🤪

Gogaa_V
    19. Lipanj 2019. 12:00

Angie mene  je zuljalo od 6.tjedna  oko stomaka sve , nekako mi smeta  kao da mi fali zraka, pritiska zeludac, smeta bilo šta sto imalo steže stomak. Sa farmericama  sam se pozdravila jos tada. Stalno  sam u haljinicama i u stanu  i vani. Tako mi je najudobnije i nista mi ne smeta. 
    P.s. sretna  ti godišnjica 🌸

Gogaa_V
    19. Lipanj 2019. 12:05

Cure pade mi na pamet da vas pitam za jednu od babskih o trudnoći. 🙈🤭 navodno ne bi se trebala skracivati kosa u trudnoći 🤷‍♀️  jeste vi čule za to i da li vjerujete 

Maj4
    19. Lipanj 2019. 12:06

Ostala sam bez interneta 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 
    Iva čestitam na zarukama 🎉👏🏻🥰
    Angie sretna godišnjica 🎉🥰 
    Čestitam na urednim nalazima i sretno na preostalim pregledima. 
    Svima koji putuju puno strpljenja i sretan put 😊🚘🌊
    Meni zadnja dva dana ova vrućina baš teško pada 😥

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Angie1205
    19. Lipanj 2019. 12:08

Hvala cure 😘😘
    Goga za to stvarno nikad nisam cula! 😳
    Iz kojih razloga se mora kao kosa kratit??

lorija
    19. Lipanj 2019. 12:09

PREGLEDI

20.6. - aarauch
    26.6. -Tonkica1
    27.6. - Omerta
    27.6. - MaRe
    01.7. -Reserved123
    01.7. -Dalindas
    01.7. -Juno
    01.7.- Lavica27
    02.7. -Jaivanpa
    02.7. -sofio9
    04.7. -Anna
    04.7. -samojed
    04.7.- 08.7. -DeeSB
    04.7.- Buha
    05.7. -May4
    08.7. -valentina
    08.7.- piba7
    11.7. -iva4
    11.7. -TinchySK
    12.7.- Angie1205
    15.7.-Srce mi se smije
    15.7. -Lala27
    15.7. -nemasekirancije
    15.7.- mikio
    16.7. -Annika
    16.7. - mustra
    17.7.- Goga_V
    18.7.- flower
    25.7.- Nasty

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.