Lavice da da evo bas danas dobila tu informaciju, al sestra mi je rekla da ranije nisu pustali, al sad da odmah cim dodjes u predrađaonu njega puštaju unutra sta je ustvari po meni super jer mislim da mi tu vise moze pomoc nego poslije pred sam kraj. Rekla nam bas danas na tecaju to i da nas sele u rađaonu kad smo otvorene 10 cm. I da u Puli imaju neke nove stolice pa se moze kod izgona biti u sjedecem polozaju ili cetveronoske kao da se olaksa rodilji. Meni su to bile zlata vrijedne info pa se nadam da je to bas tocno tako.
Lavice da da evo bas danas dobila tu informaciju, al sestra mi je rekla da ranije nisu pustali, al sad da odmah cim dodjes u predrađaonu njega puštaju unutra sta je ustvari po meni super jer mislim da mi tu vise moze pomoc nego poslije pred sam kraj. Rekla nam bas danas na tecaju to i da nas sele u rađaonu kad smo otvorene 10 cm. I da u Puli imaju neke nove stolice pa se moze kod izgona biti u sjedecem polozaju ili cetveronoske kao da se olaksa rodilji. Meni su to bile zlata vrijedne info pa se nadam da je to bas tocno tako.
Onda oni imaju skroz drukciju shemu. Jer inace si u predradjaoni do 4 prsta, onda ides u radjaonu, drip,epi i ostala sreća po potrebi😁😁 Al ako si u predradjaoni do 10cm onda in
Ma smisla jer sta ce ti samo na izgonu.
Grizli u Prtrovoj nema ni stolčeka, a bome ni loptu nitko nije ponudio. Jedna cura s tecaja zato odlucila promijeniti bolnicu. U predradjaoni sam ja sa sumnom kolestaze lezala i dvije zene, jedna koja je tu noc pobacila j jedna na tokolizi tako da tamo nema muzeca u Petrovoj. Ja sam u box isla i tek tamo mi gledali jel se otvaram ili da mi daju gel. Ocito je razlicito.
Kliv Isla pastile su zakon za grlobolju.
Čestitke svima na pregledima i Niti na potvrđenoj curici 🙂
Lorija i moj idući pregled je 11.12.
Dns me ubi kuk i donji dio leđa...dragi me malo izmasirao al samo kratko pomaže 😒 Masažere nam ne preporučuju?Il je to vrijedilo samo sam prvo tromjesečje?
BabyD: cestitke!! Brz oporavak tebi i malom Duji!
Cure, slatki su vam trbuscici!
Ako sam dobro zapamtila, vidim da su svima pregledi prosli uredno i bas mi je drago to bilo procitati.
bok curke!
evo i nas s pregleda, sramezljiva curka je potvrđena.
sad je rasirila noge, ali lice nam ne zeli pokazati. Na sekundu smo uspjeli vidjeti da je nesto zvakala, a onda ruka preko lica i uz svo maltretiranje, ne zeli podariti nijednu sliku 😀
Sve je u redu, ima 909 g 😀 i sve u mjerama kako treba.
Meni nastavak heferola i podizanje zeljeza i vec sam na 13 kg!!!
sad je stvarno previse, i sama sam pitala jel bih trebala na dijetu i doktorica nema nista protiv.
Iako ja stvarno ne jedem puno i ne ubijam se u slatkisima i nikad nisam, a uvijek sam imala viska kilograma.
pa evo, molim savjete vas koji također pazite na kilograme. hvala
i Lorija, iduci pregled je 11.12., a javit cu i kad dobijem termin za veliki UZV u bolnici
imaš super savjete na temi gestacijski dijabetes, meni na sreću ne treba ali ponekad kad ne mogu zaspat navečer čitam i jesenke i taj gestacijski i curke se super podržavaju i dijele savjete :)
e super, puno hvala.
bas cu i ja citati pred spavanje jer ionako spavam na sjedeci pa mi dugo treba za utonuti u san 😀
Evo i nas s pregleda, sve je u redu, curka ima 2070g. Vodeni iscjedak nije plodna voda nego gljivice pa sam dobila vaginalete.
Za 2 tjedna smo na kontroli kad radimo bris na streptokok. I onda nakon toga svaki tjedan ili dva radimo ctg. Uh, kako je to sve brzo prošlo.
Nita cestitam na urednom pregledu. Pokusaj samo smanjiti unos ugljikohidrata za regulaciju tezine pomaže al nikako ih skroz isključiti. Ne znam sto jedes l recimo i velike kolicine voca dosta debljaju.
Vidis kako i rodilista imaju razlicite pristupe. Pula ima stolcic al kao babice ga bas i ne vole jer moraju klecala ispred nas. Stola nova imaju 2 pa valjda zato te tek zadnji dio furaju u radjaone. Ja se odusevila sa cinjenicom da daju pilates i da te sestra dize u sjedeci pred kraj.
Kliv airwaves zvake su meni mila majka za grlo kad me pecka ili kao zadnjih dana me skaklja od suhog zraka.
Piba i tebi cestitke na urednom pregledu. Lijepo je kad svima prodju uredno!
Cure koliko Vam teze bebice u 35 tt?
Moja je 35,i ima 2156 g ,malo je manja za 33 tt
Grizli znas sto mi jedino nije jasno... ako ti stave drip, epiduralnu,obicno nema dizanja s kreveta. Kako oni to izvedu kod vas da se 10 prstiju otvorena do radjaone setas? Ili te voze? Mi smo imali na raspolaganju pilates loptu do trenutka kad se penjes u box na stol sa epi i dripom,stave ti ctg i nema hopsanja vise. Znaci 4-5 prstiju sam tad bila...
Cestitke cure na urednim pregledima!
BabyD cestitam 🤗💓
Ja obavila endokrinologa danas, bila je neka nova zenska i veli da je to sve ok i kontrola za 6 tjedana. Ja u soku, pitam pa sad je TSH u 4 tjedna skocio sa 0,0083 na 1,75...kaj ak opet poraste tak naglo... Zena totalno flegma odgovara, onda cete na Eutyrox... Ne kuzim, nekak mi je predugo tih 6 tjedana... I uopce mi nije sjela, stalno mi je govorila "sunce" a zasto ste se uzrujala, "sunce" samo se smirite, 🤦🏻♀️... A ja alergicna kad mi netko tak govori duso, sunce i slicno, aj one bakice na placu ili stare susjede moje al dr? Jos kaj je najbolje zena je mozda u kasnim 40-ima, nije stara, a ja 39...daj nemoj mi se tak obracat, mene samo to iznervira. I nisu to hormoni sad, vec sam se jednom u gruntovnici posvadjala s jednom zenskom zbog toga 😅😅😅... Jednostavno to ne volim 🙈🤷🏻♀️
E da, bravo za sve uredne preglede
Joj Kengurice bas si me vratila 2 god unazad svojom fotkom boxa...😅... Nostalgija, nostalgija 🤭
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji