E to ne znam kako te prebace onda na krevet, al koliko sam skuzila to je sve relativno blizu pa moguce da voze kad je epi u pitanju. Iako je rekla da doziraju epi do radjaone tamo si bez. 🤔 Navela je da, da ako ide epi onda smo ogranicene sa kretanjima i da onda nema pilates lopte. Ja se jos dvoumim. Mislila sam da zelim epi, pa ne zelim, pa ne znam vise
Da i meni ginic veli da je sve uredu,zivahna je jako,veli mi kao bude se udebljala vani ;) malo sam se zabrinula,dok mi je rekao,zato sam pitala da cujem kak su vase bebice
Vecsr cure!
Bebice nam polako stizu ❤❤
Nama danas 27tt ulazak u trece tromjesecje bas mi sad sve jako stvarno
U Ri u predradaoni nema pratnje, to jest, nije bilo prije 3 i pol god kad sam ja radala, sada s obzirom da jedini u hr dozvoljavaju pratnju i na carskom neznam jel se to promjenilo isto... inace su tri kreveta sa ctgom moze se dobiti lopta ici na wc itd...neznam bas di bi pratnja stala ali ok svakako bi bilo lijepo da moze biti. Iz predradaone se produzi u radaonu ne vidi se sto se tamo desava dijele vrata ali se sve cuje. Ako se u tri i pol godine nesto promjenilo neznam pisem kako je bilo kad sam ja bila. Isto imaju stolcic i kadu za porodaj u vodi
Cestitam svima na urednim pregledima neka bebe samo rastu i napreduju
I da MaRe ako negdje mozes dobiti masazu za trudnice svakako odi definitivno da
E to ne znam kako te prebace onda na krevet, al koliko sam skuzila to je sve relativno blizu pa moguce da voze kad je epi u pitanju. Iako je rekla da doziraju epi do radjaone tamo si bez. 🤔 Navela je da, da ako ide epi onda smo ogranicene sa kretanjima i da onda nema pilates lopte. Ja se jos dvoumim. Mislila sam da zelim epi, pa ne zelim, pa ne znam vise
Mislim da to ne mozes unaprijed procijeniti jer nemas pojma sto te ceka. Nesto tebi podnosljivo ili neizdrzivo. Samo cu reci nije ni pilates lopta sad nesto vau da nemas neka ogromna ocekivanja... zapravo,mozda tebi bude. Ja sam prehodala ove trudove dok sam se otvorila 4 prstiju. Al sigurna sam da ti u nekom trenutku stave ctg i da si svejedno ogranicena kretanjem.. vidi tamo na licu mjesta, unaprijed je teško biti pametan.
Nego cure sad vidim reklamu na tv pa me sjetilo; savjet,mozda nekome koristi. Vidim u konzumu kalorifer 70ak kn. Mi imamo centralno grijanje (plin) al za kupanje je kupaonu uvijek trebalo dodatno zagrijati jer ipak idu van iz 37 °C vode. Pa da ne "hajcamo "100kvadrata, na koju min bi u kupaoni upalili kalorifer. Dan danas ga koristimo. Pa eto,ako kome dobro dodje ideja..
Kliv Isla pastile su zakon za grlobolju.
Čestitke svima na pregledima i Niti na potvrđenoj curici 🙂Lorijai moj idući pregled je 11.12.
Dns me ubi kuk i donji dio leđa…dragi me malo izmasirao al samo kratko pomaže 😒 Masažere nam ne preporučuju?Il je to vrijedilo samo sam prvo tromjesečje?
Jel svejedno koji okus? Nisam bila sigurna sta smijemo.
Jednom sam uzela timijan i kadulja od isle, od jedne sam 3x povratila, tonu slajma sam izbacila. Okus nije fin ali djelovalo je odlicno.
Neki kazu da masaza neki ne, bolje pitati ginica.
Meni je muz masirao gore vrat i rame i lijevi kuk i nogu jer mi trne od lezanja na lijevom boku.
Samo to kratko djeluje 😢😢
Nita cestitam na urednom pregledu. Pokusaj samo smanjiti unos ugljikohidrata za regulaciju tezine pomaže al nikako ih skroz isključiti. Ne znam sto jedes l recimo i velike kolicine voca dosta debljaju.
Vidis kako i rodilista imaju razlicite pristupe. Pula ima stolcic al kao babice ga bas i ne vole jer moraju klecala ispred nas. Stola nova imaju 2 pa valjda zato te tek zadnji dio furaju u radjaone. Ja se odusevila sa cinjenicom da daju pilates i da te sestra dize u sjedeci pred kraj.
Kliv airwaves zvake su meni mila majka za grlo kad me pecka ili kao zadnjih dana me skaklja od suhog zraka.
Piba i tebi cestitke na urednom pregledu. Lijepo je kad svima prodju uredno!
Meni je krenulo sa suhim zrakom, stavila sam ovlazivace na radijatore. Vani kisa lije danima a eto treba se mozda priviknuti.. i ja volim airwaves zvake. Extreme imam svuda.
Lavice bravo... Ti stvarno znas pogodit s tim prakticnim savjetima...😎
url=https://lilypie.com][/url
PetraB...sunce🤣🤣🤣🤣
Kl1v, nesmijes bilo koje pastile jer ih dosta ima onaj kao lokalni anestetik(lidokain?). Ja ti preporucam Propolki, meni su preeeeefine! Masaza mislim da smije ali ta "specijalna" prenatalna,al to ne radi svatko...
Ma ja bih i opet uzela epi. Na kraju su mi i ‘kroz’ epi trudovi postali da bi si iskocila iz tijela, a kako sam bila u radjaoni od 11-17h sam ipak sacuvala snagu jer mi je taj drugi dio poroda bio lak pod epi. Doduse zdripana zam zbog epi pa ne znam kako bole skro prirodni trudovi. Ne znam sta bih rekla, al prvorotke znaju dugo radjati pa u tom slucaju epi sacuva snagu.
Vecer cure! BabyD cestitam uzivajte i odmarajte💞
Kako vi stojite s osjetljivim bradavicama? Ja ih ne mogu ni dodirnuti kako me na trenutke bole i svrbe me grudi bas ono neka osjetljivost uh
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji