ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miapia
    13. Studeni 2019. 13:52

DeeDee

Evo uspjela, redovni mjesečni izvještaj 😁
    Imam tu neku aplikaciju pa se u istoj pozi na istom mjestu svakih mjesec dana sliknem, fora mi je pratiti

Pa super izgledas!! 🤩🤩 ja sam imala nesto viska prije, pa sam se pribojavala kako ce biti u trudnoci, ali sam sad super zadovoljna s +7kg.. nadam se da necu vise od jos 3,4.. ali kako bude, malo cu pripaziti..ali ide bozic.. stavim i ja svoju sliku..n

DeeDee
    13. Studeni 2019. 14:17

miapia

DeeDee

Imam tu neku aplikaciju pa se u istoj pozi na istom mjestu svakih mjesec dana sliknem, fora mi je pratiti

Pa super izgledas!! 🤩🤩 ja sam imala nesto viska prije, pa sam se pribojavala kako ce biti u trudnoci, ali sam sad super zadovoljna s +7kg.. nadam se da necu vise od jos 3,4.. ali kako bude, malo cu pripaziti..ali ide bozic.. stavim i ja svoju sliku..n

Zadovoljna sam ful jer sam ostala trudna s 85kg i bilo me strah al ful malo dobivam, pred 2 tjedna na pregledu sam bila na +3kg.
    Stavi stavi ja volim slike trbuščića ful i zakon mi je kako smo sve ful različite 

[/url

flower
    13. Studeni 2019. 14:18

Evo i mene sa pregleda...danas mi uzeli uzorak za briseve, cerviks omeksan, ali i dalje zatvorena... Od zadnjeg puta dobila kilu, tako da sam sada na +15... Nije mi radila ultrazvuk, samo je sa onom stvarcicom poslušala srce... .i idući pregled ako prije toga ništa ne krene mi je 27.11.

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Angie1205
    13. Studeni 2019. 14:22

Stigao nam je Duje!! Konacno!!! 🥰🥰🥰🥰🥰
    Javljam samo da svi budete pravovremeno obavjestene!! BabyD ce se sigurni javit kad odmori malo!!

DeeDee
    13. Studeni 2019. 14:24

Super Flower 😍

Jeeeee 4.bebolina grupe ❤

[/url

flower
    13. Studeni 2019. 14:27

BabyD čestitke i sad uživajte, mazite se i pazite 💙😊

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

MaRe
    13. Studeni 2019. 14:31

BabyD čestitam i želim ti brz oporavak 🎉🎉🎉😘😘
    Jedva čekam čuti kako je prošlo...al vremenski bome je potrajalo. Zašto ne možemo i mi koje nam je prvo kihnuti i da je vani 😂

miapia
    13. Studeni 2019. 14:33

DeeDee

miapia

DeeDee

Zadovoljna sam ful jer sam ostala trudna s 85kg i bilo me strah al ful malo dobivam, pred 2 tjedna na pregledu sam bila na +3kg.
    Stavi stavi ja volim slike trbuščića ful i zakon mi je kako smo sve ful različite

Super.. ja sam sada na 85.. tako da tu smo iako se meni moj trbuh cini veci.. nece mi poslati sliku, a samo zbog toga sam se isla slikati, inace se nisam slikala svaki mj i malo mi je zao sto nisam.. ali dobro..

Supergirl
    13. Studeni 2019. 14:34

BabyD cestitam i brz oporavak ti zelim 😍😍😍

DeeDee
    13. Studeni 2019. 14:45

miapia

DeeDee

miapia

DeeDee

Super.. ja sam sada na 85.. tako da tu smo iako se meni moj trbuh cini veci.. nece mi poslati sliku, a samo zbog toga sam se isla slikati, inace se nisam slikala svaki mj i malo mi je zao sto nisam.. ali dobro..

Ne radi ovo za normalno stavljanje slika na forum već valjda godinu dana.. Ako želiš stavit moraš preko ovog postimg.cc i izabereš thumbnail za forume..

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.