Box slikan iz kreveta:
Ne znam kako je u Rijeci al ovo me ugodno iznenadilo. Ja sam si to zamislila kao bolnički krevet oko kojeg je zavjesa ona kao za tuš hahah
[/url
Iva 😊 super bebica! I da dodje ranije ti si u terminu koliko ja kuzim za 2 dana. Prema tome to je to sad iscekujemo tebe! 😊😊😊🤞 Bas mi je drago da od onih prognoza si dosla zapravo u terminusu.
Nikad nisam zamisljala kako izgledaju predrađaone i rađaone. Danas nam bas rekli da nakon klistira, idemo na tusiranje i onda u predrađaonu gdje dolazi i partner ako ga imamo za porod. I ostaje s nama cijelo vrijeme (osim ako se ne skljoka 😁) i jos kasnije ostaje uz mmu i bebu nakon poroda cca 2h. Meni su to super informacije. I da imamo tamo na raspolaganju pilates lopte za oboje pa moze i pratnja sjediti na pilates lopti. Kengu jesi ti mogla koristit pilates loptu ili kod prijevremenog ne daju?
Box slikan iz kreveta:
Ne znam kako je u Rijeci al ovo me ugodno iznenadilo. Ja sam si to zamislila kao bolnički krevet oko kojeg je zavjesa ona kao za tuš hahah
I ja..i baš mi nekako lakše što su zidani zidovi 🙂
Iva 😊 super bebica! I da dodje ranije ti si u terminu koliko ja kuzim za 2 dana. Prema tome to je to sad iscekujemo tebe! 😊😊😊🤞 Bas mi je drago da od onih prognoza si dosla zapravo u terminusu.
Nikad nisam zamisljala kako izgledaju predrađaone i rađaone. Danas nam bas rekli da nakon klistira, idemo na tusiranje i onda u predrađaonu gdje dolazi i partner ako ga imamo za porod. I ostaje s nama cijelo vrijeme (osim ako se ne skljoka 😁) i jos kasnije ostaje uz mmu i bebu nakon poroda cca 2h. Meni su to super informacije. I da imamo tamo na raspolaganju pilates lopte za oboje pa moze i pratnja sjediti na pilates lopti. Kengu jesi ti mogla koristit pilates loptu ili kod prijevremenog ne daju?
Grizli jesi sigurna za predradjaonu da bude partner? Jer tamo nije po jedna zena u predradjaoni uglavnom.... kod nas nije dopusteno a i iskreno bila je guzva, jos da su 4 muza tudja bila bi bilo too much definitivno. Ono sto ie meni definitivno olaksalo je sta su mm dali malu cim sam rodila (nakon vaganja,apgara i to) kad se samnom zakompliciralo. I srecom mog su pustili samnom na intenzivnu do 3 ujutro.
Moj je rekao neka mu ni slučajno ne probaju odmah dati bebu jer ce se onesvijestit 😂😂😂
Lavice da da evo bas danas dobila tu informaciju, al sestra mi je rekla da ranije nisu pustali, al sad da odmah cim dodjes u predrađaonu njega puštaju unutra sta je ustvari po meni super jer mislim da mi tu vise moze pomoc nego poslije pred sam kraj. Rekla nam bas danas na tecaju to i da nas sele u rađaonu kad smo otvorene 10 cm. I da u Puli imaju neke nove stolice pa se moze kod izgona biti u sjedecem polozaju ili cetveronoske kao da se olaksa rodilji. Meni su to bile zlata vrijedne info pa se nadam da je to bas tocno tako.
BabyD cestitam!!!!!!! Zelim brz oporavak tebi i malom Duji 😍😍😍😍😍💙💙💙💙💙😙😙😙😙😙
Cure mene jako boli grlo. Imate kakav lijek da cim prije popusti?
Juha domaca i caj sa przenim secerom ne pomazu
bok curke!
evo i nas s pregleda, sramezljiva curka je potvrđena.
sad je rasirila noge, ali lice nam ne zeli pokazati. Na sekundu smo uspjeli vidjeti da je nesto zvakala, a onda ruka preko lica i uz svo maltretiranje, ne zeli podariti nijednu sliku 😀
Sve je u redu, ima 909 g 😀 i sve u mjerama kako treba.
Meni nastavak heferola i podizanje zeljeza i vec sam na 13 kg!!!
sad je stvarno previse, i sama sam pitala jel bih trebala na dijetu i doktorica nema nista protiv.
Iako ja stvarno ne jedem puno i ne ubijam se u slatkisima i nikad nisam, a uvijek sam imala viska kilograma.
pa evo, molim savjete vas koji također pazite na kilograme. hvala
i Lorija, iduci pregled je 11.12., a javit cu i kad dobijem termin za veliki UZV u bolnici
bok curke!
evo i nas s pregleda, sramezljiva curka je potvrđena.
sad je rasirila noge, ali lice nam ne zeli pokazati. Na sekundu smo uspjeli vidjeti da je nesto zvakala, a onda ruka preko lica i uz svo maltretiranje, ne zeli podariti nijednu sliku 😀
Sve je u redu, ima 909 g 😀 i sve u mjerama kako treba.
Meni nastavak heferola i podizanje zeljeza i vec sam na 13 kg!!!
sad je stvarno previse, i sama sam pitala jel bih trebala na dijetu i doktorica nema nista protiv.
Iako ja stvarno ne jedem puno i ne ubijam se u slatkisima i nikad nisam, a uvijek sam imala viska kilograma.
pa evo, molim savjete vas koji također pazite na kilograme. hvala
i Lorija, iduci pregled je 11.12., a javit cu i kad dobijem termin za veliki UZV u bolnici
imaš super savjete na temi gestacijski dijabetes, meni na sreću ne treba ali ponekad kad ne mogu zaspat navečer čitam i jesenke i taj gestacijski i curke se super podržavaju i dijele savjete :)
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji