Jutrooo🌺
I ja danas idem na pregled 🙈
A epi, joj ja cu definitivno pitat pa ako daju daju. Na prvom nisu, jer bi usporio porod, a beba je morala sto prije van.
I npr bas sam gledala, ako trombociti nisu uredni onda ne daju.
Jesu vas slali na kontrolu krvne sklike, jer je mene moja u cijeloj trudnoci poslala samo na pocetku🤔

PREGLEDI
14.11.- sofio9
15.11.- PetraB
15.11.- DeeSB
15.11.- Lala27
15.11.- Anna
15.11.- Omerta
18.11.- thinkpink1
18.11.- Nasty
18.11.- Dalindas
18.11.- lucille9
19.11.- Goga_V
19.11.- Zarica
19.11.- Juno
19.11.- kl1v
19.11.- Grizli
20.11.- valentina
20.11.- Supergirl
21.11.- samojed
22.11.- damnarexx
22.11.- mala.le.90
25.11.- Sarita15
25.11.- C1M4
25.11.- Lavica27
25.11.- samonezelje
25.11.- mikio
26.11.- annika
27.11.- Tockica37
27.11.- flower
28.11.- DeeDee
02.12.- Dalindas
03.12.- Nasty
04.12.- Lunica
04.12.- Anna
04.12.- Lunica
09.12.- lorija
11.12.- miapia
11.12.- nita9999
11.12.- MaRe
18.12.- LoBi
Hvala na cestitkama 😃
mi se lagano oporavljamo i cekamo dan da ideemo doma ..
vi koje ste radjale prije
izasao mi je mislim hemic na lijevom guzu od tiskanja vjerojatno pa me zanima cime mogu mazat . ili piti
s obzirom da dojim 😃 hvalaa
Kantarionovo ulje,dusu dalo za hemice (i dolje ako si popucala). Barem moje iskustvo...

Sretno cure danas 🌸
Iva kakvo je stanje kod tebe jutros??
Lavice evo ja sam suprotni primjer.
Curee boli me donji dio ledja od jutros,kao pred mengu. Ne siri se samo 'stoji' i boli. Ima li jos netko slicne bolove?
Jel se mozda sirim??
Jutro djevojke😁 da vam javim da su me jucer pustili kuci jer dobro podnosim lijek i sve je okej s ginekoloske strane😁 trebam ga piti jos 7 dana pa 10 dana nakon zavrsetka terapije trebam ponoviti briseve pa se nadam da sam se rijesila te bakterije😤 vec sam se pomirila s tim da sam cijelo vrijeme tamo haha, ali eto, smilovali se😂
Sto se tice epi, ja cu ju isto uzeti, zasto si ne olaksati tako nesto kad vec mogu🤔 Lavice postojimo i mi cudni ljudi koji ne uzimamo anesteziju kod zubara jer je veci strah boli od injekcije nego od samog cackanja po zubima😂😜 jednom sam ju uzela i vise nikad(osim kad sam umnjake vadila) haha😅 jer mi onda od straha jos i pozli kad mi daju anesteziju, ne znam😂
Sto se tice cjepiva protiv gripe, nisam ju imala zadnjih 7 godina valjda i nisam se ni jednom cijepila tih godina pa je gin savjetovala da se ni sad ne cijepim jer tko zna kako bi reagirala na cjepivo pa mozda bi ju bas nakon cijepljena i dobila onda🤔

Nije da moze nesto stetiti cjepivo, vec nekima bas oslabi imunitet nakon cijepljenja i bas pokupi nesto tad pa se necu igrati, izbjegavati cu bolesne bolje haha😜

Jutro cure.
BabyD hvala na iskustvu. Brzo se oporavi od poroda i ljubi strucu 😙😍 . Mare, jutros sam poslala muza u trg, nakupovao mi je puno voca i povrca da si kombiniram i raznih bombona .. ljekarna radi od 8 a i on...pa moram cekati do predvecer da on dodje i donese.
Mogla bih i sama do tamo ali mi se ne da jer imam oko 1,5km do tamo pa natrag. Dobra bi to bila setnja ali nista od toga. Pit cu caj, cuclat bombone i odmarati sto vise.
Sretno cure danas 🌸
Iva kakvo je stanje kod tebe jutros??
Lavice evo ja sam suprotni primjer.
Curee boli me donji dio ledja od jutros,kao pred mengu. Ne siri se samo 'stoji' i boli. Ima li jos netko slicne bolove?
Jel se mozda sirim??
Lorija,evo frendica mi rodila neki dan. Prokrvarila, dosla u bolnicu,7 prstiju otvorena nije ni jedan jedini trud imala...
Hm kad stoji ni ja ti ne znam reci...
Cima ma naravno da neces uzet anesteziju ak je cackanje al tipa, busenje kanala ili nešto slozenije,hvala lijepo, drmnite me🤣

Jutro cure, Sofio sretno na pregledu
BabyD čestitam na bebici i želim ti što brži oporavak, kod nas kao ako je sve ok prošlo ide de nakon 24sata kući kakva je kod vas situacija?
Preslatki su vam trbusi i ja sam se baš juce slikala msm slikam se svaki mjesec pa usporedjujem :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji