ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kl1v
    14. Studeni 2019. 07:58

Jutro cure. 
    BabyD hvala na iskustvu. Brzo se oporavi od poroda i ljubi strucu 😙😍 . Mare, jutros sam poslala muza u trg, nakupovao mi je puno voca i povrca da si kombiniram i raznih bombona .. ljekarna radi od 8 a i on...pa moram cekati do predvecer da on dodje i donese. 
    Mogla bih i sama do tamo ali mi se ne da jer imam oko 1,5km do tamo pa natrag.  Dobra bi to bila setnja ali nista od toga. Pit cu caj, cuclat bombone i odmarati sto vise. 

Lavica27
    14. Studeni 2019. 07:59

lorija

Sretno cure danas 🌸
    Iva kakvo je stanje kod tebe jutros??
    Lavice evo ja sam suprotni primjer.
    Curee boli me donji dio ledja od jutros,kao pred mengu. Ne siri se samo 'stoji' i boli. Ima li jos netko slicne bolove?
    Jel se mozda sirim??

Lorija,evo frendica mi rodila neki dan. Prokrvarila, dosla u bolnicu,7 prstiju otvorena nije ni jedan jedini trud imala... 
    Hm kad stoji ni ja ti ne znam reci... 
    Cima ma naravno da neces uzet anesteziju ak je cackanje al tipa, busenje kanala ili nešto slozenije,hvala lijepo, drmnite me🤣

samojed
    14. Studeni 2019. 08:00

Jutro cure, Sofio sretno na pregledu 
    BabyD čestitam na bebici i želim ti što brži oporavak, kod nas kao ako je sve ok prošlo ide de nakon 24sata kući kakva je kod vas situacija?
    Preslatki su vam trbusi i ja sam se baš juce slikala msm slikam se svaki mjesec pa usporedjujem :)

MaRe
    14. Studeni 2019. 08:06

Lorija mene je jučer tako bolilo..i donji dio leđa  i kuk..onda me dragi malo izmasirao pa je pomoglo al prije toga sam već šizila jer nisam mogla ni stajat ni ležati koliko me bolilo.
    BabyD kantarionovo ulje ali sad mozes i Faktu kremu..to se sjecam s jesenskih da sam citala.
    I da htjela sam za taj suhi zrak od grijanja komentirati...meni se svaku noć začepi nos tako da planiram uzeti onaj ovlazivac zraka..gledala sam po trgovinama i oni maleni su skoro 200kn a nasla sam neki veci kao baby od gorenja pa cu njega uzeti.
    Btw.dal je koja spominjala da joj netko radi u Elipsu?Hoce li imati onaj crni vikend ove godine?

annika
    14. Studeni 2019. 08:17

Jutro svima i cestitke od srca mamama na najljepšem daru. 
    Lavice evo ja ne planiram uzeti epi. Ne planiram je bitna rijec- mozda na kraju odustanem pa je uzmem.  Koliko god mi porodi dugo trajali - 1. trudovi poceli u subotu ujutro, ja rodila u ponedjeljak ujutro ( u radjaonu usla sa 8 prstiju), 2.  nekih 8,9 sati i opet u radjaonu sa 5-6 prstiju pa na drip jer se razvuklo a mali je zaglavio. Trta me da necu osjetiti kad bude trebalo tiskati, da ce ce mi poslije biti mucnina i vrtoglavica, da ce ce mi kao poznanici epi uhvatiti samo jednu polovicu a na drugoj sve osjetim. A racunam i da sam trecerotka pa Ce ipak ici brze, lakše... Nadam se

[iimg]

samojed
    14. Studeni 2019. 08:19

Evo i nas dvoje 

Lavica27
    14. Studeni 2019. 08:28

annika

Lavice evo ja ne planiram uzeti epi. Ne planiram je bitna rijec- mozda na kraju odustanem pa je uzmem. Koliko god mi porodi dugo trajali - 1. trudovi poceli u subotu ujutro, ja rodila u ponedjeljak ujutro ( u radjaonu usla sa 8 prstiju), 2. nekih 8,9 sati i opet u radjaonu sa 5-6 prstiju pa na drip jer se razvuklo a mali je zaglavio. Trta me da necu osjetiti kad bude trebalo tiskati, da ce ce mi poslije biti mucnina i vrtoglavica, da ce ce mi kao poznanici epi uhvatiti samo jednu polovicu a na drugoj sve osjetim. A racunam i da sam trecerotka pa Ce ipak ici brze, lakše… Nadam se

A nisi je nijednom htjela uzeti? Meni su je tamo na 9prstiju skroz smanjili, vjeruj mi osjetis, to nemozes zadrzati makar imala epi. Iskreno nikakvih posljedica od epi nisam imala. Naravno da postoji sansa da ti ne uhvvati ili uhvati samo jednu stranu ali vjerujem da je to iznimka a ne pravilo...

Lorena94
    14. Studeni 2019. 08:41

Drage, evo i ja se pridružujem zimskim bebicama, samo što sam ja bila kod dva dr, jedan veli termin 4.1.2020,a drugi 24.1.2020. 😁 Mislila sam da se lijepo razvijamo, a jucer isla kod svoje dr preko HZZOa veli da trbuščić zaostaje tjedan dana nego što sam trudna. Pa sam malo zbedirana... Nadam se da ste  mi sve dobro 🥰

annika
    14. Studeni 2019. 08:44

Lavica27

annika

Lavice evo ja ne planiram uzeti epi. Ne planiram je bitna rijec- mozda na kraju odustanem pa je uzmem. Koliko god mi porodi dugo trajali - 1. trudovi poceli u subotu ujutro, ja rodila u ponedjeljak ujutro ( u radjaonu usla sa 8 prstiju), 2. nekih 8,9 sati i opet u radjaonu sa 5-6 prstiju pa na drip jer se razvuklo a mali je zaglavio. Trta me da necu osjetiti kad bude trebalo tiskati, da ce ce mi poslije biti mucnina i vrtoglavica, da ce ce mi kao poznanici epi uhvatiti samo jednu polovicu a na drugoj sve osjetim. A racunam i da sam trecerotka pa Ce ipak ici brze, lakše… Nadam se

A nisi je nijednom htjela uzeti? Meni su je tamo na 9prstiju skroz smanjili, vjeruj mi osjetis, to nemozes zadrzati makar imala epi. Iskreno nikakvih posljedica od epi nisam imala. Naravno da postoji sansa da ti ne uhvvati ili uhvati samo jednu stranu ali vjerujem da je to iznimka a ne pravilo…

nisu imali anesteziologa za rodilište kad sam njih dvoje rađala ali i kod nas ne daju nakon što se otvoriš više od 5 prstiju tako da sam i mogla, bilo je prekasno. u os bolnici je tek od prije par godina anesteziolog obvezno samo u rodilištu i epi se može dogovoriti unaprijed na pregledima u TA. A kažem možda se još i predomislim pa za svaki slučaj napravim sve što treba za primiti epi. Ovako mi je plan izdržati što dulje kući, do bolnice imam 15-ak min, pa recimo na svakih 3 ili 4 min krenuti za bolnicu. nadam se samo da će trudovi biti pravilni pa će to imati smisla

[iimg]

Grizli
    14. Studeni 2019. 08:45

Mislim da sansa komplikacija od epi je ista kao i od samog poroda. Sve je moguce, al nista nije pravilo.
    Samojed koja busica vec! 😊
    Dobro da ste napisale za kantarionovo ulje to kupim vec sad pa da imam u torbi zlu netrebalo. 
    Cure jel bas nuzno kupovat one neke trudnicke gace? Sto idu visoko iznad trbuha ili dole skroz nisko? Ja nosim obicne pamucne, samo sad pazim da mi nemaju onaj rub cipkani jer me to onda svrbi na kozi i grebe. Za sad ne smetaju, al si mislim dal ce mi kasnije kad trbuh jos naraste biti nuzno potrebne mozda?
    I drugo da li je za pocetak dovoljno kupiti 1 bocicu od 250 ml i jednu dudicu 0? Za rezervu mislim da imamo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.