ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    13. Studeni 2019. 15:31

BabyD čestitkeeeeeee :D :D Ajme krenulo jeeee, jedva čekam da upoznam svoju bebu 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lavica27
    13. Studeni 2019. 16:01

Cestitkeeee BabyD!! Cekamo detaljeeee🥰🥰 Mare nemoj se bojati, BabyD je dosla s 1.5 prst otvorena, sto je malo, tako da je vjerojatno zato (jos prvorotka) potrajalo. Mikio u predradjaoni ti je u principu dosadno jer te još ne šoraju trudovi jedan za drugim pa se svede na tipkanje🤣 I ne brini,ja sam prirodno rodila pa svejedno nisam imala neki filing e ja sam rodila. 
    Cure trbusi su vam jako slatki❤! Miapia ti mora da si visoka jer ne znam di si sakrila 85kg!Ja si izgledam kao ti a imam 10kg manje trenutno...
    Goga di si ti nestala...kakvo je stanje kod tebe?

MaRe
    13. Studeni 2019. 16:12

Kako izgleda ta rađaona? Znači ja si to zamišljam kao jednu veliku sobu i da su trudnice samo onim paravanima odvojene xD Inače kad se ide na tečaj u bolnicu onda to obiđu al mislim da inače ne. Tražila sam na netu pa nema ništa konkretno a baš me zanima kako to izgleda. 

Lavica27
    13. Studeni 2019. 16:21

Kod mene je bila velika soba s pregradjenim (zidanim) zidovima, sveukupno 4 "box-a" za radanje sa 4  svemirska stola. Nesto kao one samousluzne autopraone🤣 Nema vrata izmedju da doktori i babice mogu neometano ici do rodilja. Mislis da ce ti bit bed tu ti vristis tamo drugi al iskreno nisam uopce dozivila druge rodilje. Znam da sam za jednu pomislila da je faking sretnica (usla, 45 min,glasa nije pustila,beba vani😱).

• lucille9
    13. Studeni 2019. 16:23

Baby D čestitam!

Losa, nadam se da ste dobro, da se mišić dobro drži! Promaklo mi, kak se dečko zove?

Lavica27
    13. Studeni 2019. 16:23

Predradjaona ti je posebna soba, isto su bila 4 kreveta al bas jedan do drugog s ormaricima bez ormara jer nije zamisljeno da tamo obitavas dugo😁 E tu je meni bilo zabavno. Jedna stenje,nije jos za radjaonu,drugoj puknuo vodenjak,vode ppsvuda,ona hoda i panicari...show!

miapia
    13. Studeni 2019. 16:24

Lavica27

Cestitkeeee BabyD!! Cekamo detaljeeee🥰🥰Mare nemoj se bojati, BabyD je dosla s 1.5 prst otvorena, sto je malo, tako da je vjerojatno zato (jos prvorotka) potrajalo. Mikio u predradjaoni ti je u principu dosadno jer te još ne šoraju trudovi jedan za drugim pa se svede na tipkanje🤣 I ne brini,ja sam prirodno rodila pa svejedno nisam imala neki filing e ja sam rodila.
    Cure trbusi su vam jako slatki❤! Miapia ti mora da si visoka jer ne znam di si sakrila 85kg!Ja si izgledam kao ti a imam 10kg manje trenutno…
    Goga di si ti nestala…kakvo je stanje kod tebe?

Na zalost tu su, pa nisam nesto previsoka.. 168 cm.. imala sam trbuh i prije trudnoće, cice isto..i sve ostalo rasporedjeno.. iako sam nekad bila mrsavicaaa, prestankom treniranja se nakupilo, ali valjda ce otici opet kad budrm trcala za ovim malim koliko je ziv u buši..

MaRe
    13. Studeni 2019. 16:37

Lavica27

Kod mene je bila velika soba s pregradjenim (zidanim) zidovima, sveukupno 4 "box-a" za radanje sa 4 svemirska stola. Nesto kao one samousluzne autopraone🤣 Nema vrata izmedju da doktori i babice mogu neometano ici do rodilja. Mislis da ce ti bit bed tu ti vristis tamo drugi al iskreno nisam uopce dozivila druge rodilje. Znam da sam za jednu pomislila da je faking sretnica (usla, 45 min,glasa nije pustila,beba vani😱).

Ok..ajd barem je zidani zid haha 
    Ovo što sam si ja zamislila je bože sačuvaj  Uvijek sam zavidila onima na filmovima kad same rađaju :)

• Tonkica1
    13. Studeni 2019. 16:39

BabyD cestitke!!!! Dobrodosao mali Duje 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Pocelo jeee 😱😱😂😂❤❤
    Cure, buše su vam bas slatke 😊

• Kengurica
    13. Studeni 2019. 17:04

BabyD cestitam. Krenulo boms u ovoj grupi, krenulo 🤗
    U Petrovoj je box prostorija s krevetom, ctg, stolicama i stalcima ajmo reci. Solo ste muz i ti unutra. I tako je 6 boxeva jedan uz drugi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.