Cili dan ulazim na forum samo da vidim ima li novosti za babyD iii napokooon😍😍😍
BabyD cestitaam❤️
Mene neka trema hvata otkad su pocele bebe stizat🙈
evo slike.. Nisam bas toliko po forumu, pa nisam znala kako to funkcionira
Babay d cestitam!!!🎉🎉 Dobro dosao Duje!
Evo ih slatki busici! 😍😍😍 Super ste cure!
Cestitam BabyD na malom Duji i brz oporavak! Cekam izvjestaj kad bude mogla i spremna podjeliti!
Dobrodosao Duje! BabyD čestitke🥳🥰❤ zelim brz oporavak i da sve ide po skolski🥰🥰🥰
evo slike.. Nisam bas toliko po forumu, pa nisam znala kako to funkcionira
Babay d cestitam!!!🎉🎉 Dobro dosao Duje!
😍😍😍
Ne bi baš rekla da si veća ali pratimo se, pratimo, taman s tjednima 💪
[/url
Juhuuu BabyD 🎉 cestitke! Brz oporavak ti zelim!
Duje dobrodosao ❤ ocekujem ubrzo detalje ☺
Cure super su vam busoline 😍
I mene vec pere nervoza kad vidin da su krenule bebice dolaziti.
Zoe, iva,reserved,jaivanpa…
BabyD sretno i javi se! 😍
Sretno i svima na pregledima.
Ja se isto znam rasplakati bez nekog veceg povoda, jos me malo muci i strah od samog poroda a i kako cu kasnije sa bebom 🙈 valjda je to sve normalno.
Meni se beba stalno mice, kao da nikad ne spava; i jos nemam sala na trbuhu nista pa joj vidim svaki pokret, bas radi valove i lupa me da me bas boli.
Sve mi postalo tesko a stvarno volim setnje i biti u pokretu pa mi to najteze pada.
Recite mi za doznake za porodiljni, ja ih samo nosim poslodavcu a oni dalje rjesavaju sa HZZO ili i to idem ja?
Hej ja sam jednu poslodavcu, a drugu na HZZO skupa sa ostalom dokumentacijom :)
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Nema me od sinoc i bas sam sretna da su me docekale lijepe vijesti!!
BabyD cestitke!!! Dobrodosao Duje!!!! 🥰🥰🥰🥰 Zelim vam brzi oporavak 😊😊😊 a ti zeno svaka cast, jos iz predradaone tipkas na forum 🤪
Ajme krenule bebice 🙈🙈🙈 meni to jos sve nestvarno 🤭
Mare e kad bi mogle samo kihnut i rodit 🤪🤪
Grizli i ja sam bila odusevljena tecajem iako sam kao znala sve al nekak mi bolje sjelo kad sam cula i vidjela uzivo od nekoga.
Evo ja odnjela doznake u firmu i na hzzo, 11.11.mi sluzbeno poceo porodiljni i sve papire su primili i sad sam mirna do bebinih 5 mjeseci starosti. Konacno 😌😌
TSH mi opet povisen, sad cekam endokrinologa da mi se javi da vidim sta sad dalje 🤦🏼♀️
Moja beba stuca i moram priznat da mi nekad i smeta jer to bas bude jako pravilno poskakivanje trbuha i bome zna trajat i nekad bude i do 3xdnevno i kak god se okrenem ne prestaj. I jos se onda ona unervozi valjda jer i nju zivcira 🙈🙈
Sto se tice plakanja i hormona, ja sam bila super do prije cca 2 tjedna kad me krenulo na emocije prat. Al ono plakanje svaki dan na gluposti. Npr.neki dan mm doso s posla i zamolim ga da usisa jer ja nemrem vise i onda on usisava a ja placem jer mi je krivo da to on mora radit koji je doso s posla a ne ja koja sam cijeli dan doma. 🤷🏼♀️
Onda me zadnja 3 dana drzi panika i strah od poroda ako bude na carski s obzirom da je zasad beba na zadak pa jel cu ja uopce dozivjet da sam rodila… Svasta mi prolazi kroz glavu a pogotovo po noci kad nemogu spavat…
Sto sam blize terminu to me veca panika lovi… Valjda je to normalno…
Da, to je ta priča, on dođe s posla, na brzinu pojede i odmah krene radit u stan, a ja laganini od doma na kompu radim i ne mogu se natjerat na ništa gore. Nikad ali nikad mi nije ništa predbacio, čak što više, uvijek samo kaže da zaboravljam da sam trudna i da se moram čuvati i odmarat al nisam ja navikla nis ne radit..skuzila sam da mi je to jedan od okidača.
Super da te nisu šetali za porodiljni i da si sad na miru
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji