ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Studeni 2019. 00:46

Cure hvala na cestitkama ! 
    da podijelim i moje iskustvo . 
    Znaci ovo sam samo ja i primjer kako moze bit ne mora znacit da ce tako i vama biti .. budite pametnije od mene 😂 
    12.11 u 22:00 dolazim u Bolnicu sa
    pravilnim razmacima trudova i otvorena 1.5 prst
    primaju me u predradjaonu gdje se do jutra sa svojim trudovima otvaram na 6 prstiju 
    nakon klistiranja idem u rađaonu buše mi vodenjak i proživljavam dripovski pakao od 8 sati .. 
    nakon toliko vremena trudova on i dalje ne izlazi brz obzira na moje tiskanje 
    razmatraju carski rez zbog djeteta koje je predugo u porodajnom kanalu . 
    Ipak jedan pametan doktor skuzi da je problem sto on ne izlazi u tome sto mu je rame malo zapelo .. te se odlucuje na epiziotomiju .. izvlacili su mi malog na vakum ii nakon 16 sati sve zajeedno od pocetka do kraja 
    moja struca ljubavi od 3.500 spava kraj mene 💙 
    ukoliko mozete izbjegnite drip jer trudovi pod dripom  su pakao ja bi 6 poroda prosla sa svojim trudicima .. 
    dok sam skuzila sta su mi stavili u venu vec je bilo kasno i drip je krenuo 
    etoo moje dame moje iskustvo .. 
    pohvale sestrama u rađaoni i babicama brz njih bi daavno odustala u sred poroda 
    i sestrama sa odjela rodilišta .. 

• Lala27
    14. Studeni 2019. 01:02

Draga BabyD  čestitam ❤️ Očito nije bilo lako, ali sada je sve gotovo, uživaj sa svojom bebicom 😍

Supergirl
    14. Studeni 2019. 01:51

BabyD bravo, trebalo je to izdržati 💪
    Ja isto mislim da cu pitati da mi ne daju drip jer mi to nekako nikad nije bilo privlacno i mislim da cu lakse odraditi sve to sa svojim trudovima.
    Vi koje ste vec rodile, kakvo vam je misljenje o epiduralnoj, je li bolje sa ili bez?

• Kengurica
    14. Studeni 2019. 02:46

Supergirl ja sam za epi. Upravo ovo sto BabyD pise 8 sati dripovakog uzasa, e to ti na epi ne bude bar meni nije. Nakon prve ture epi mi se spavalo. S jedne strane ona produzuje porod i onda dobijes drip, al mene strah dripa na ‘suho’. Ako sve ide lijepo prirodno vjerujem da je to naj naj. 
    Jooj babyD vakuum, zapeo, to mi je bio strah, kad se moj nije dao van, spusti se pa vrati sam se sva isprepadala da ne zapne u kanalu. Hvala Bogu da je na kraju sve ok s tobom i bebanom, ali vjerujem da ces imati traumu.

• Stelle123
    14. Studeni 2019. 04:40

Nisam vidila da ste o tome prethodno pisali, ali je li se netko odlucio ove godine cijepiti protiv gripe?

url=https://lilypie.com]

Omerta
    14. Studeni 2019. 05:29

BabyD, iskrene cestitke jos jednom!  Bome su te namucili, ali to je sad iza tebe.. brz oporavak ti zelim i da uzivate u mazenju, pazenju! 
    Lunica, meni su do nedavno bile ful osjetljive i tvrde bradavice, sad je malo lakse, ako malo stisnem primjetim onu bijelo zuckastu tekucinu, kolostrum. 
    Sto se tice dripa i epiduralne.. da, ovo prvo je bas  nuzno zlo, koma su mi bili trudovi na dripu, ali nekad se stvarno ne moze izbjeci.  Epiduralna ocito dobro dodje, ali za nju nikad nisi ziher (osim ako si kod privatnika), da ces je dobiti, ovisi od guzve i njihove "procjene" jel ti treba i jel stignes.

Ja vec sat vremena budna, cijelu noc nekako isprekidano spavam.. Danas idem vaditi hormone stitnjace. Jucer obavila ogtt koji je uredan kaze gin, ne znam tocne vrijednosti, vidjet cu na pregledu. Zeljezo mi se srozalo na 9 pa dobivam Ferrum Lek.
    Cesitam svima na urednim pregledima, sretno danas i sutra!!! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Grizli
    14. Studeni 2019. 06:19

Jutro zenice! Moja skocimis beba krene kao i svako jutro izmedju 5.30 - 6 premjestat moje organe i nema vise spavanja. 😊
    Kengu hvala za iskustvo sa epi, ja isto nekako sam stalno s tom mislju da bi uzela ju. ok ne bojim se boli, nazalost prosla sam ju extra jakih, al me strah izgubiti snagu i u boli pogubiti skoncentriranost na disanje sta je meni uzasno vazno zbog astme. Jer ako me onda uhavati napad katastrofa će mi biti.
    Lavica ja ti pilates loptu uzdižem u nebesa, jer mi je tokom studenstkih dana kad sam bila pod stresom to skakutanje prije ispita bilo opustajuce, al to sto kažeš mozda mi bas bude odbojno. Samo mi se svidja i umiruje ideja da imam opcije. 
    A ovo za kupaonu pas sam se mislila dal treba biti toplije kad se beba kupa. Mi imamo onaj radijator ljeste u kupaoni pa time grijemo, al imam jos dodatno na zidu grijalicu izgleda ko mala klima samo puse topal zrak i to kad je bas jako hladno i sebi upalim na 5min prije tusiranja tako da cemo onda to za bebu paliti sigurno. 
    Lunica mene su pr dana bradavice dosta peckale i na dodir bile nadrazene. Pa mi je tu jedna starija patronazna dala savjet da svaki dan uzmem rucnik zamotam ga ko valjak i prodjem s njime preko bradavica gore dole, lijevo desno. U pocetku jednom dvaput, a onda kad mogu i koji put vise. Da je dobra priprema za dojenje, kao neka vjezba, a i bradavislce postanu manje osjetljive. Da te ne lazem prvih dana je bilo koma mi taj osjecaj, al sad mi vec lakse. I primjetila sam da mi unatoc uvucenoj jednoj bradavici obje izadju tako da planiram to raditi sigurno do kraja. 
    BabyD uh koji porod! Brz oporavak! Rasplakala me sa strucom ljubavi od 3500. 😘 Za strucicu malu. 

Grizli
    14. Studeni 2019. 06:19

Sarita ja razmatram jos dal se cjepiti. U utorak idem kod svoje mpo gin pa cu i njeno mišljenje traziti. Strah me uzasno gripe, strah me uzasno injekcije. Moja gin predlaze da se svakako cijepim, dr.opce misli da mozda bolje da ne jer se boji reakcije na injekciju. 
    Omerta nisam do sad rodila pa ne govorim iz vlastitiog iskustva, al ja mislim da ni privatnik ne da epi ako si ti previse otvorena jer za izgon trebas osjetiti trud. Po mojoj logici i saznanjima. A sa svima s kim sam pricala da su trazile epi u pulskom rodilistu, ako su zadovoljavale uvijete dobile su je. Da je epi odbijena od mojih poznanica znam da jednoj curi je zbog krvne slike (ne znam tocno razlog) i drugoj jer je dosla otvorena vec jako i to tako da ju nisu stigli ni klistirat nis direkt radaona kad je došla. 
    Za drip na onom planu poroda mislim navest da ne zelim. Naravno tamo pise osim ako oni ne zakljuce da je nuzno. Sestra mi rađala na drip i nije se otvorila ni 4 prsta za 12h pod full jakim trudovima i to je neki od scenarija koji si ne zelim. 

Nasty
    14. Studeni 2019. 07:35

BabyD čestitam na malome Duji, brz oporavak želim! Cure sretno na pregledima! 

lorija
    14. Studeni 2019. 07:39

Jutrooo cure. Juhuuuu spavala do sada 😍😍😍 za cudo jedno!! 
    BabyD uh izgleda da nije bio lagan porod. Brz oporavak ti zelim!! 😍
    Grizli super za full opremu, tako nekako je i ovdje. Sljedeci pregled mi je  odlazak u bolnicu na upis. Takodjer predstavljanje tih sprava 😊 uglavnom za vodu sam, tu si uglavnom do samog izgona ili pilates lopta,setanje,stolcic cucanje uglavnom ne lezis na ledjima sto je najbolnije i bezveznije za moj pojam.
    Ali opet ne mozes nikad planirati sto ces i kako ce, ja sam ti tipicni primjer sto su se svi iznenadili kao prvorotkinji. Otvorila sam se 8 prstiju bez ijednog truda!! Da mi nije pukao vodenjak i sluzni ispao nebi ni znala nista. Mislim da je to veci sok! Isla odmah na krevet. Zato kako bude bit ce, rodit se mora samo da budemo svi u redu s nasim bebicama. 
    Btw toga se opet i bojim da se ne ponovi isti scenarij jer mi je zena prisla na odjelu kojoj se to dogodilo 2x zaredom.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.