ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    14. Studeni 2019. 07:40

* za redom

MaRe
    14. Studeni 2019. 07:41

Dobro jutro svima :)
    BabyD bome maraton al sad se zasluženo mazi sa svojom štrucom 😍😍 i želim ti brz oporavak.
    Kliv moje su okus višnje i ok su mi..kao gumeni bomboni.
    Lavice baš sam to  i ja razmisljala za grijanje...mi smo ga u Plodinama kupili,isto je bio 70 kn...moji doma imaju ga valjda sto godina i za kupaonu dušu dao.
    Nisam rađala al znam ako budem mogla dobiti epi da cu je tražiti sigurno...osim ako ne budem fantomske sreće pa se brzo otvorim 😁
    Neki dan mi jedna žena kao daje savjet da ostanem doma skoro dok ne rodim...reko dobro a kako bi ja trebala znati kad ce on krenuti van xD 

Lavica27
    14. Studeni 2019. 07:42

BabyD zao mi je iskustva koje je na kraju zavrsilo vakuumom,meni je to bio najveći strah kad sam radjala prvu,al drago mi je da je sve dobro s bebicom na lraju i da se mazite🥰 Sretnp s dojenjem,ako si planirala😘 p.s. eto im procjene od 3933gr🙄
    Epiduralna ili ne, davno sam se izjasnila da je meni suludo u 21. stoljecu odbiti da ti nesto olaksa bolove,kao sto nikad nisam odbila anesteziju kod zubara. Uopce nemogu shvatiti razloge da se odbije ista. Takodjer se sa Grizli slazem da nije istina da jedino kod privatnika dobijes,bitna je procjena,ali Petrova i Vinogradska ako trazis a zadovoljavas vrijeme kad se moze dobiti se donije. 
    Sto se tice dripa, prvorotke kao sto je netko napisao se sporo otvaraju. Ako dodjete na prst ili dva otvorene  i to ide prst po satu budite sigurne da cete dobiti drip, sto da oni brze obave posao sto da se beba ne muči jer je njoj porod jos veca trauma. Osobno nisam govorila da li da mi daju drip ili ne jer sam procjenila da znam tolko,sad bi znala iako iskreno ja sam primila epi pa meni taj drip nije bio traumatican. Nije da nista ne osjetis ali je podnosljivo i istina je da sve zaboravis. Sumnjam da dodjete sa svojim trudovima, dobrim koji brzo otvaraju da bi filali jos drip,eventualno na kraju ako se razduzi a beba je vec u porodjanom kanalu i postoje neke opasnosti. Eto,vjerojatno ima sto primjera gdje se pobija ovo moje ili sto gdje ide u prilog... 

ivikii
    14. Studeni 2019. 07:44

Jutrooo🌺
    I ja danas idem na pregled 🙈
    A epi, joj ja cu definitivno pitat pa ako daju daju. Na prvom nisu, jer bi usporio porod, a beba je morala sto prije van.
    I npr bas sam gledala, ako trombociti nisu uredni onda ne daju. 
    Jesu vas slali na kontrolu krvne sklike, jer je mene moja u cijeloj trudnoci poslala samo na pocetku🤔

lorija
    14. Studeni 2019. 07:45

PREGLEDI

14.11.- sofio9
    15.11.- PetraB
    15.11.- DeeSB
    15.11.- Lala27
    15.11.- Anna
    15.11.- Omerta
    18.11.- thinkpink1
    18.11.- Nasty
    18.11.- Dalindas
    18.11.- lucille9
    19.11.- Goga_V
    19.11.- Zarica
    19.11.- Juno
    19.11.- kl1v
    19.11.- Grizli
    20.11.- valentina
    20.11.- Supergirl
    21.11.- samojed
    22.11.- damnarexx
    22.11.- mala.le.90
    25.11.- Sarita15
    25.11.- C1M4
    25.11.- Lavica27
    25.11.- samonezelje
    25.11.- mikio
    26.11.- annika
    27.11.- Tockica37
    27.11.- flower
    28.11.- DeeDee
    02.12.- Dalindas
    03.12.- Nasty
    04.12.- Lunica
    04.12.- Anna
    04.12.- Lunica
    09.12.- lorija
    11.12.- miapia
    11.12.- nita9999
    11.12.- MaRe
    18.12.- LoBi

14. Studeni 2019. 07:50

Hvala na cestitkama 😃 
    mi se lagano oporavljamo i cekamo dan da ideemo doma .. 
    vi koje ste radjale prije 
    izasao mi je mislim hemic na lijevom guzu od tiskanja vjerojatno pa me zanima cime mogu mazat . ili piti 
    s obzirom da dojim 😃 hvalaa

Lavica27
    14. Studeni 2019. 07:53

Kantarionovo ulje,dusu dalo za hemice (i dolje ako si popucala). Barem moje iskustvo...

lorija
    14. Studeni 2019. 07:54

Sretno cure danas 🌸
    Iva kakvo je stanje kod tebe jutros??
    Lavice evo  ja sam suprotni primjer.
    Curee boli me donji dio ledja od jutros,kao pred mengu.  Ne siri se samo 'stoji' i boli. Ima li jos netko slicne bolove?
    Jel se mozda sirim??

C1M4
    14. Studeni 2019. 07:54

Jutro djevojke😁 da vam javim da su me jucer pustili kuci jer dobro podnosim lijek i sve je okej s ginekoloske strane😁 trebam ga piti jos 7 dana pa 10 dana nakon zavrsetka terapije trebam ponoviti briseve pa se nadam da sam se rijesila te bakterije😤 vec sam se pomirila s tim da sam cijelo vrijeme tamo haha, ali eto, smilovali se😂
    Sto se tice epi, ja cu ju isto uzeti, zasto si ne olaksati tako nesto kad vec mogu🤔 Lavice postojimo i mi cudni ljudi koji ne uzimamo anesteziju kod zubara jer je veci strah boli od injekcije nego od samog cackanja po zubima😂😜 jednom sam ju uzela i vise nikad(osim kad sam umnjake vadila) haha😅 jer mi onda od straha jos i pozli kad mi daju anesteziju, ne znam😂
    Sto se tice cjepiva protiv gripe, nisam ju imala zadnjih 7 godina valjda i nisam se ni jednom cijepila tih godina pa je gin savjetovala da se ni sad ne cijepim jer tko zna kako bi reagirala na cjepivo pa mozda bi ju bas nakon cijepljena i dobila onda🤔

C1M4
    14. Studeni 2019. 07:56

Nije da moze nesto stetiti cjepivo, vec nekima bas oslabi imunitet nakon cijepljenja i bas pokupi nesto tad pa se necu igrati, izbjegavati cu bolesne bolje haha😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.