BabyD sretnoooooo!!!! Možda se sad već i mazite, kako lijepooo
Vidim da i vi imate probleme sa spavanjem... ja brzo zaspem i ne budim se, ali sanjam strahote, čudo kako mozak radi u trudnoći, probudim se sva isprepadana :/
Sretno na pregledima tko ih ima!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Baby D sretno i tebi i malcu!!! Neka porod bude što bezbolniji i da se oporavis brzo! Radujem se novoj bebici u grupi hehe
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Mrgud, ja sam se telefonski narucivala, zvala sam tipa u cetvrtak i dobila termin u ponedjeljak... i to u 32tt.
Samonezelje kaj nisi ti trebala u OB Zabok ici?🤔
Sarita samo polako,cuclaj bombone,vlazi grlo stalno.
Deedee mene su prali na pocetku hormoni i nisam se snalazila u tome jer s malom kad sam trudna bila ni traga tim "prebacajima". Onda je i muz bio zbunjen pa mi rekao da je to valjda jer mirujem (tj tad sam) pa ne znam sta cu sa sobom🙄🤨 samo ti to Let it go😁 (mala je u frozen ludilu pa eto i ja s njom🤣)
Meni stuca cesto i isto se tak unervozi, dobro da kratko traje.
Deedee bas svaka od nas ima svoje brige i upitnike iznad glave i misli kako cemo ovo ili ono. To valjda i treba biti tako kad postajes mama, zato se zove drugo stanje, i iz njega ces izaci drugacija. Probaj vidjeti kako je to zapravo lijepo da postajes drugacija, puno ranjivija i snaznija u isto vrijeme. Ne brini sto places, suze ne moraju biti lose ❤
Jaivanpa kako si ti, osjecas li kakve naznake, promjene? I tebi se blizi termin
Kako oprati i pripremiti odjeću za bebolinu po ovom vremenu bez sušilice? aaaaaaa hoće li doći sunce do mog termina
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ajme Baby D , nadam se da ćeš uskoro upoznati svoju bebicu i da će sve dobro proći :)
Sretno svima na današnjem pregledu, moj je tek u 8 navečer. Ne znam uopće kako ću to dočekati. Jedva čekam da me doktor pregleda i da vidim da li je sve u redu.
Ja ne osjetim stucanje ili ga ne znam prepoznati.
Osjetljiva sam i placljiva užasno, baš neopisivo jako. Što se više bliži termin to me više strah svega. Nisam još došla do straha od poroda, nego strah da li će sve proći u redu do tad, da li ću sve stići pripremiti za bebu itd.
Kako oprati i pripremiti odjeću za bebolinu po ovom vremenu bez sušilice? aaaaaaa hoće li doći sunce do mog termina
I ja sam 34+5 ☺️ doduse ja sam to sve ranije pripremila pa mi preostaje cekanje🤪
Kako izdrzavas sad ovo vrijeme? Ja se sve teze vucem po kuci, a beba migolji po rebrima..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja sam jucer otisla privat na pregled jer je moja ginicka sumnjala na zastoj u rastu. Malisa je dobro, ima 2500g i kaze doktor da je sve kak treba bit i da si njegova kolegica treba nabavit novi ultrazvuk 😂😅 protoci su super i on prognozira sa bi do kraja trebao doc max do 3400g 😊 sad sam puno mirnija kad znam da je sve ok i mogu u miru cekat do kraja 😊 opet se okrenuo na zadak i nadam se da ce u narednim tjednima se vratit s glavom dolje, a i ak ne, bitno da je on nama dobro i sve prode kak treba 😊
Sretno BabyD i svima ostalima na pregledu danas 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji