Samonezelje kaj nisi ti trebala u OB Zabok ici?🤔
Sarita samo polako,cuclaj bombone,vlazi grlo stalno.
Deedee mene su prali na pocetku hormoni i nisam se snalazila u tome jer s malom kad sam trudna bila ni traga tim "prebacajima". Onda je i muz bio zbunjen pa mi rekao da je to valjda jer mirujem (tj tad sam) pa ne znam sta cu sa sobom🙄🤨 samo ti to Let it go😁 (mala je u frozen ludilu pa eto i ja s njom🤣)

Meni stuca cesto i isto se tak unervozi, dobro da kratko traje.
Deedee bas svaka od nas ima svoje brige i upitnike iznad glave i misli kako cemo ovo ili ono. To valjda i treba biti tako kad postajes mama, zato se zove drugo stanje, i iz njega ces izaci drugacija. Probaj vidjeti kako je to zapravo lijepo da postajes drugacija, puno ranjivija i snaznija u isto vrijeme. Ne brini sto places, suze ne moraju biti lose ❤
Jaivanpa kako si ti, osjecas li kakve naznake, promjene? I tebi se blizi termin

Kako oprati i pripremiti odjeću za bebolinu po ovom vremenu bez sušilice? aaaaaaa hoće li doći sunce do mog termina
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ajme Baby D , nadam se da ćeš uskoro upoznati svoju bebicu i da će sve dobro proći :)

Sretno svima na današnjem pregledu, moj je tek u 8 navečer. Ne znam uopće kako ću to dočekati. Jedva čekam da me doktor pregleda i da vidim da li je sve u redu.
Ja ne osjetim stucanje ili ga ne znam prepoznati.
Osjetljiva sam i placljiva užasno, baš neopisivo jako. Što se više bliži termin to me više strah svega. Nisam još došla do straha od poroda, nego strah da li će sve proći u redu do tad, da li ću sve stići pripremiti za bebu itd.

Kako oprati i pripremiti odjeću za bebolinu po ovom vremenu bez sušilice? aaaaaaa hoće li doći sunce do mog termina
I ja sam 34+5 ☺️ doduse ja sam to sve ranije pripremila pa mi preostaje cekanje🤪
Kako izdrzavas sad ovo vrijeme? Ja se sve teze vucem po kuci, a beba migolji po rebrima..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja sam jucer otisla privat na pregled jer je moja ginicka sumnjala na zastoj u rastu. Malisa je dobro, ima 2500g i kaze doktor da je sve kak treba bit i da si njegova kolegica treba nabavit novi ultrazvuk 😂😅 protoci su super i on prognozira sa bi do kraja trebao doc max do 3400g 😊 sad sam puno mirnija kad znam da je sve ok i mogu u miru cekat do kraja 😊 opet se okrenuo na zadak i nadam se da ce u narednim tjednima se vratit s glavom dolje, a i ak ne, bitno da je on nama dobro i sve prode kak treba 😊
Sretno BabyD i svima ostalima na pregledu danas 😊

Bok curke❤️
Prenosim info s pregleda, curka je super, doktor je rekao da je jako lijepa i da ima lijepo lice 😍 zatvorena sam, plodne vode ima dovoljno, okrenula se glavicom prema dolje, dosad je uvijek bila popreko. Danas je i decko bio samnom pa mu je dr sve pokazao 🤗 sljedeći pregled mi je 18.12. 🤗
Jucer sam bila u dnevnoj bolnici na prvom guk profilu, rezultati su bili skroz ok. Rekli su mi da dodem ponovo 18.12, ali mi je moj dr rekao da ne trebam ici ali da pazim sto jedem i ako mogu da si sama napravim profil za mjesec dana. Jedino mi je tlak malo veci bio pa je rekao da mjerim cesto i da se javim odmah ako bude 140 /90.
Radili su mi jucer i ctg iako je jos prerano, ali lijepo se srceko culo😍 i radili su mi i tamo uzv ali jako kratko i kao beba je veca tjedan dana, ali danas je moj dr rekao da nije, da raste kako treba, on ima bolju tehnologiju nego ovi u bolnici 😂 sve slikice mi stavi na mob i 2 je isprintao 😍🤗❤️ danas smo 27+6 🤗
Sretno svima na pregledima. 🎉🌞
Losa čestitke na bebici. Tebi zelim brzi oporavak i bebici sto brzi napredak 🤗sve ce bit dobro❤️
BabyD sretnoo ❤️
DeeDee i Miapia evo bas danas sam imala na tevaju trudnica temu o preiodu prije poroda, porodu i postpirođajnoj depresiji. I rekla nam doktorica ako imamo potrebu sad plakat, vikat, biti otuđene, razgovarat sa nekim jer rekla da je to sad trenutno sasvim normalno zbog hormonske nestabilnosti u nasem tijelu i da je normalno da se nekad osjecamo usamljeno iako imamo 20 ljudi oko sebe ili placljivo, osjecaj nekakve krivice i slicno. Da je bolje to izbaciti iz sebe i ne krivit se i imat grizbju savjest jer da to progovaraju nasi hormoni, al da je vazno da sad to ispucamo jer ako zatomimo sad emocije i nakon poroda da postoji opasnost od razvoja kronicne depresija. Cak je i tate upozorila na takve promjene i kako nam mogu pomoc i da nas ne osudjuju niti pretjerano drame oko toga jer da ce to sve proci. Pa da onda pokusamo sjest ili lec u polozaj koji nas opusta i duboko disat. Zamisljat se u nekom drugom okruzenju ako volimo plazu na plazi ili na snijegu ili tako negdje, ako nas opusta da preslagujemo tu robicu za bebu jer da nekim zenama pomaze bas to da vise puta presloze robicu jer oslobađa se hormon srece i mi se opuštamo onda.
Inace ja sam bas odusevljena sa tecajem za trudnice. Svasta pametnog nam do sad rekli a imali svega 2 puta po 1.30h! Saznala o porodu neke stvari koje sam procitala 20 puta al kad ti netko pokaze to na sebi ili objasni to uzivo meni je ipak sad puno jasnije i dozivjela sam to na drukciji nacin.

Joj cure divne ste sve, bit će da me danas hormoni peru na ljubav :D ❤
Grizli ja se jaaaaaako veselim tečaju ali su mi javili da počne tek 25. Baš me zanima kako će bit, lani su brat i šogi bili i trajao je 3 tjedna, 3 puta tjedno. Meni će sad bit samo 4 dana i glupo mi je šta je samo u 15 pa ne može dečko samnom da mi kasnije prepriča sve što zaboravim 😂

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji