Jutro. Sretno danas na pregledima 🐞🐞🐞🐞🙏🙏🙏🙏
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
baby je otvorena 5-6 prstijuu izdrzala klizmuu i sad ceka 😊
lezim setam pustaju da se sto vise svojim trudovima otvorim 💪🏼💪🏼
Jutro cure! Sretno svima na pregledima!
BabyD, držim fige da sve dobro prođe i da je Duje čim prije u tvom naručju!!
BabyD sreeetnooo draga!!!! Nek bude brzo i bez problema 💓💓
A naravno i sretno curkama na pregledima danas 🤗
Lunice vec sam jednom napisala da je meni stucanje bilo jako neugodno s malcem i kcerkom. Sva sreca curke jos niti jednom nisu stucale u isto vrijeme, uvijek jedna po jedna, i dalje mi je to uzasno cudno al ne traje dugo 💪🏼. Za sada... Sad ce garant danas ili dugo stucat jedna ili ce obje u isto vrijeme, obicno se "ureknem" ovakvim izjavama 😅😅😅.
Sarita kako je danas?
url=https://lilypie.com][/url
Jutro cure, sretno danas na pregledima
BabyD sretnooooo!! 🎊🎉🎇Da se što brže i lakše porodis i da upoznas svog malca, jao pa ja sam baš uzbuđena iako sam medju zadnjima koje će se poroditi u ovoj grupi ali baš baš sam uzbuđena što su lagano krenule bebice da nam pristižu
Petra joj baš mrzim to pomjeranje termina i ja sam se evo isfrustrirala za tebe
Reserved sretno sa odbrojavanjem dana 😍
Ja još niti jednom nisam osjetila to štucanje sigurno da je do mene msm da sam ja najkasnije osjetila i pokrete bebe 🙃
Sinoć sam sanjala grozan san sanjam da mi je drugarica dala bebu da je pricuvam i kao ja negdje krenula i stavim bebu u autosjedalicu ali u gepek i odem ja negdje i u potpunosti zaboravim za bebu kako sam se vraćala prisjetim se da imam bebu otvaram gepek grozan prizor bebica umire sve plikovi po licu znači san jedna ogromna katastrofa valjda što razmišljam kako ću se ja brinuti o bebici da li znam i tako to ugl grozan san 😓
BabyD zelim ti sto brzi i sto laksi porod i oporavak!! Drz se 🙏🙏😍💙
Cure sretno na pregledima danas.
Jutro!
BabyD sretno! Super ti to podnosis🥰
Sretno cure danas na pregledima!ja sam spavala do 8,muz je malu u vrtic otpremio,sad kuzim da mi je to previse sna🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji