Jutro zene!
BabyD da sto proje bude gotovo 🤞😉
Trebala bih savjet i pomoc. Dobila uputnicu za ta, i poslala u petrovu na onaj njihov mail, al imala sam kao zelju birat doktora. I sad oni meni odgovaraju i nude termin 13.12. Mislim jesam ja luda il kaj? Tad sam punih 38 tt. A fino sam u mailu napisala kad sam bila na zadnjem pregledu i kad bih trebala ic opet. Do 38 ko ziv ko mrtav. Ok ak nemrem birat doktora kaj mi ne mogu ponudit kod nekog drugog? Jel fkt u meni problem pa ne kuzim na koji nacin to funcionira?
Meni nekaj danas steka net🤔
Mrgud probaj ih nazvat i objasnit im. Mozda je netko sebi na sasvim 10.nacin interpretirao mail.
Tel.01/4604604
Baby D sretnooo, ne mogu vjerovati da nam vec stize druga bebica... ja imam oregled u 10..ne mogu docekati🙈🙈
Dobro jutro :)
Bome je krenulo, kengurica pa frajla pa LoSa pa danas Baby očito. Čestitke i ogromni zagrljaj svima, LoSa posebno tebi. Moram priznat da koliko mi je drago da je sa svima sve u redu toliko mi se strah uvukao u kosti da ja evo ne znam. Kad je LoSa napisala da je sve ok al da je psihički loše i da je imala ružno iskustvo, došlo mi da sjednem u auto i odem je grlit i branit od zla 😂 al stvarno, potreslo me užasno, dušu sam isplakati. Ugl. sve u svemu osjećam se kao da imam predporodajnu depresiju, jel to postoji? :D
Ne zajebavam se, baš se psihički užasno osjećam, zato i ne tipkam a čitam vas stalno. Imam osjećaj da apsolutno sve radim krivo, otvorim forum, nazivciram se ili rasplačem jer se ne nalazim u postovima, koliku god podršku imam i od dečka i od mame, samo se vučem po kući i plačem, a definitivno inače nisam cmoljasti tip. Jučer sam histericno ridala i.ispričavala se bebi u trbuhu jer je baš mene dobila za mamu. Evo ne znam, sad mi je neugodno i malo smiješno al morala sam izbacit iz sebe. Čuvajte se sve <3
[/url
Jutro!
Losa: cestitam od srca i zelim brz oporavak tebi i tvom malom borcu!!
BabyD: sretno, sretno!!
Nisam vas pratila par dana i evo citam zaostatke cijelo jutro. I bas sam se sva najezila kad sam procitala da su prve bebice u grupi pocele stizati!
Zelim svima uredne preglede tko ih danas ima!
Bome je krenulo, kengurica pa frajla pa LoSa pa danas Baby očito. Čestitke i ogromni zagrljaj svima, LoSa posebno tebi. Moram priznat da koliko mi je drago da je sa svima sve u redu toliko mi se strah uvukao u kosti da ja evo ne znam. Kad je LoSa napisala da je sve ok al da je psihički loše i da je imala ružno iskustvo, došlo mi da sjednem u auto i odem je grlit i branit od zla 😂 al stvarno, potreslo me užasno, dušu sam isplakati. Ugl. sve u svemu osjećam se kao da imam predporodajnu depresiju, jel to postoji? :D
Ne zajebavam se, baš se psihički užasno osjećam, zato i ne tipkam a čitam vas stalno. Imam osjećaj da apsolutno sve radim krivo, otvorim forum, nazivciram se ili rasplačem jer se ne nalazim u postovima, koliku god podršku imam i od dečka i od mame, samo se vučem po kući i plačem, a definitivno inače nisam cmoljasti tip. Jučer sam histericno ridala i.ispričavala se bebi u trbuhu jer je baš mene dobila za mamu. Evo ne znam, sad mi je neugodno i malo smiješno al morala sam izbacit iz sebe. Čuvajte se sve <3
Draga, pa trudna si! Sve je to sasvim normalno. Ako ti je tesko i mozes plakati, samo se isplaci! I nemoj se osjecati nimalo lose zbog toga. Ja sam imala u tri navrata samo odjednom ogroman nalet tuge - i to bas bez ikakvog razloga. Fino se isplakala i za 2-3 sata bila opet dobra. Saljem virtualan zagrljaj!
I ja se borim s tim.. Događa se..ja si mislim da je od svih ovih silnih hormona s kojima su me napucali+ moji hormoni.. malo sam citala o tome, kao i svaka depresija, bitno je razgovarati o tome... prvo probaj s nekim bliskim, ja sam puno pricala s najboljom prijateljicom i iako nije trudna nema i ne planira jos djecu, puno mi je znacilo.. ili potrazi strucnu pomoc, netko tko ce te saslusati.. najgore je drzati sve u sebi.. ali nisi sama, puno nas to prolazi, samo to nikada ne izadje van. Vec samo one neke druge stvari, kao da ovo nije bitno..a bitno je, jako, za tvoje dobro!! Sretno, čuvaj se i sve će biti dobro!!!
Jutro cure. Sretno danas na pregledima
Lorija Lavice Petra hvala na pitanju 🤗😘😘 mali je super a ja se drzim ide na bolje ali sporo, jos bas nemam glasa ali se kasalj smanjuje hvala bogu jer me bas trbuh boli od njega i neugodno mi
Meni beba stuca dole u zdjelici tocno osjetim i onda se unervozi pa me udara kao da sam mu ja kriva sta stuca 😂😂 smjesni su vec u trbuhu
Malamare i miapia hvala puno. Ma kažem, dečko mi je i najbolja prijateljica kako ja kažem hh i stvarno mi je zadnjih 6 godina najveća podrška u životu i s nikim ne mogu otvoreno kao s njim. Znam reć da je on moj hodajući Normabel :D
Mama mi isto puno pomaže i razgovorom i inače. Ja sam dosta zatvorena inače tj. nemam baš neke prijateljice s kojima bi o tome, imam jednu al ona je u svojim problemima a ja sam tip osobe da mi je neugodno opterećivat, a i kad kažem to što me muči na glas mi zvuči tako banalno i ono, sama sebi zvučim kao razmaženo derište. Al eto pojadala sam se tu malo čisto u nadi da mi netko tko prolazi kroz isto kaže da nisam jedina. Hvala vam 😘💗
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji