ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    11. Studeni 2019. 09:08

Iva koliko vam je trajao obred kod matičara? Čitala sam da to brzo bude gotovo 10-15 min. 

• njurko
    11. Studeni 2019. 09:16

Ena jel te jos probada ili ke proslo?

ena10
    11. Studeni 2019. 09:18

Njujorko I dalje ista situacija.. nema promjene.
    Ići ću sada pokušati obaviti neke stvari, pa ćemo vidjeti! 

• njurko
    11. Studeni 2019. 09:21

Ma trebala bi se probat odmoriti a ne obavljati stvari. 😥Imas li jos kakvih simptoma?  polako, javljaj nam. Mozda bebec nagovijesta dolazak 💪❤

• Sarita15
    11. Studeni 2019. 09:47

Jutro cure. Sretno na pregledima 
    Lorija ti i ja i nasi malci istu muku mucimo..kasalj i eto kuci je..nisam pametna vise...da on meni spava isao bi u vrtic ali jadan je budan po 2-3 sata svaku noc i kaslje i kaslje...
    Sad i ja kasljem i nemam glasa vise i sve me boli
    Budite mi sve dobro

Red Fox
    11. Studeni 2019. 09:56

Dobro jutro, sretno svima na pregledima danas 😊 
    Imam pitanje za cure koje su vec na porodiljnom, meni pocinje 14.11. a rekla mi je teta u hzzo da mogu papire donjeti do kraja mjeseca. Pa samo da provjerim jesu i vama isto rekli da ne bi bilo da zakasnim 😊
    Ne mogu vjerovati da vec cekamo prve bebice 🤗

mrgud_zg
    11. Studeni 2019. 09:59

Jutro zene! Ja opet dio noci probdjela. Izludit cu vise s tim nespavanjem 🙄. Ustala pak rano za sistematski. Sve sto sam obavila ok. Ginekolog me nije htio pogledat. Pitao me kad je bio zadnji pregled, dal je uredna trudnocq i kaze ako je sve ok ne treba uopce cackat bzvz. Kme kme. Al vidla sam bebaca na kratko dok mi je radila uzv abdomena pa mi je malo mahnuo 😊
    Grizli jesi sigurna da nije mokraca? Meni je znalo tak “pobjec” par puta kad bi se zakasljala il kihnula, cak i ako nisam morala na wc 🙈. 
    Ena ako ide od leda jesi sigurnw da nisu neki trudovi? 🙈 ja se tak bojim da to necu znat prepoznat. Osim ak me ne sasije bol na najjace 😁. Probaj si popit magnezij i lec pa vidi dal ce proc..

• Stelle123
    11. Studeni 2019. 10:02

Red Fox

Dobro jutro, sretno svima na pregledima danas 😊
    Imam pitanje za cure koje su vec na porodiljnom, meni pocinje 14.11. a rekla mi je teta u hzzo da mogu papire donjeti do kraja mjeseca. Pa samo da provjerim jesu i vama isto rekli da ne bi bilo da zakasnim 😊
    Ne mogu vjerovati da vec cekamo prve bebice 🤗

Da, donose se od 16. pa nadalje. Ja sam od 2.11. pa mi nije tila uzet papire na Hzzo prije 16.11.

url=https://lilypie.com]

Red Fox
    11. Studeni 2019. 10:06

Stelle  hvala 😊
    Grizli sad me podsjetila mrgud na tvoje pitanje. Meni ti nekad isto tak zna biti na gacicama ko vodeni iscjedak, koji dan je gusci zuckasti, koji dan je tak vodenasto. Meni su rekli da je sve to normalno, zabrinjavajuce je ak bas jako namocis gace ili da bas probije. Cura koja je bila samnom u bolnici i imala je problema sa zadrzavanjem mokrace je rekla da je ona bas jako i hlace namocila tak da ne vjerujem da je kod tebe to problem. Ja sam se vec navikla, mijenjam gace tru puta na dan jer ne volim bas te uloske stalno nositi.

• Sarita15
    11. Studeni 2019. 10:09

Smiju li trudnice ovo? Na kutiji ne pise ni u uputstvima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.