Jutro curke..zelim vam.danas skolske preglede..lorija ja nemam 13.11. nego 4.12. Grizli sta sumnjas na plodnu vodu? Nekak ne vjerujem..to sto se losi dogodilo stvarno je rijetka pojava ali eto sutra ces znati na pregledu..
Mene zeza kraljeznica..trnu i bole ruke svako jutro..kad se ustanem bude mi ok..ali u lezecem sam koma..inace imam iskrivljena ledja..pogrbljena sam i sad tu dodatno nesto priklijesti zivce..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Dobro jutro svima!!
I sretno svima danas na pregledima 💪💪
Mi svi budni od 6h...cure odvezemo u skolu pa moramo na tehnicki s autom....srecom mm ide sa mnom jer sam ja tudum za te stvari 😬
Popodne smo opet solo nas tri cure...rucak, zadaca i nadam se da ce nam dan proci mirno.
Nisam sve stigla iscitat al nadam se da ste sve dobro i u komadu!! 😘😘
Dobro jutro i sretno trojki danas :)
Ja sve ne vjerujem da je jutro i da sam prespavala noć 😁 Možda snijega bude.
MiaPia ja sam jednom sanjala da sam rodila troje i to sve različito godište 😂😂 a nedavno sam sanjala da sam rodila i da su mi uzeli bebu 😕 Kako nam se budu blizili termini imat ćemo svakakvih snova.
Grizli ista situacija kod nas..planiram sad kad bude crni petak u Elipsu kupit onaj ovlazivac zraka.
Jutroo cure
evo i nas .. jucer je bio termin
jos uvijek smo 2u1 ..
jedva cekam da se pokrene nesto , ne mogu vise
svima na pregledimaa danas sretno ♥️💙
Sretno trojka danas 🐞🐞🐞
Loša kako je?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Baby jos su u komadu 😁 Ima li kakvih naznaka ili mu je lijepo pa mu se ne da van 🙂 Sad ides svakodnevno na kontrole il kako to ide kad udes u termin?
Jutro cure mi danas idemo u Split jer mi je sutra zadnji pregled pa me salje u bollnicu na carski.
Nit sam uzbudena nit sam prestrasena 🤣🙈
A decko ludi stalno me pita jel si uzela ovo, jel si uzela ono 🤣🤣
Sretno svim curama na pregledima i Baby D da sto prije upoznas svoju bebicu ♥️🥰
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Jutro cure,evo me napokon! Hvala vam puno na savjetima, evo jutros se probudila i to utrnuto nestalo,mali lupa ko blesav🙏Vidite i da drugorotke panicare 🙈
Mare prekrasna si i ne kuzim pricu o kitu,ocekivala sam da ces tei slike postat jer ne stanes u jedan kadar🤨🤨🤨🤨 Dokaz da smo mi zene stvarno preeeesamokriticne!
Hani baš si me nasmijala komentarom. Istjerajte me roomba-om😂😂
Flower prekrsnso slozeno! Jucer sam prvu turu opeglala i oprala, ukradem koju ideju😁😁
Lorija,otkad nema temp?
Zarica strefilo me kad si napisala Lavica prije Ive,fala lepa ja bum si cca 9 tjedana pricekala😂😁
Sad sam.zaboravila kog sam jos htjela spomenut...
P.s. sretno na pregledima!
P.p.s. jesam vas postrojila,malo vas opomenem i jutros 10 stranica🤣🤣🤣🤣
Jutro! 🤗😘
Mene probudila neka neobjasnjiva bol u doljnjem dijeli leđa, kao i tupa, probadajuca bol u trbuhu.. Baš se opet loše osjećam, strašno 😏😏 Nadam se da je to samo do ovih glupih promjena vremena.
Želim sreću svima danas na pregledima! 👌🤞🏻💙
Jutro cure, sretno na pregledima. Baby D, Reserved sretno sa porodima.
Sortiraj odgovore
Najstariji