Evo mene padobranca😎
Ja sam cula da se caj od lista maline preporuca tek iza 36.tjedna. Jesam li ja to nesto krivo informirana? 🤔

Ivikii koliko sam ja proučila i čitala, ako je trudnoća uredna može se i ranije. Uvesti postupno jednu šalicu dnevno pa povećavati do 3 šalice od 36 tjedna

[iimg]
Lidija, meni otvara link na cijenu od 30 eura, 9 nastavaka. To taj?

[iimg]
Lidija, meni otvara link na cijenu od 30 eura, 9 nastavaka. To taj?
Da. To je taj ☺
Mare haljina je bas lijepa. I super izgledas!
Avama ja sam bila na fragminu 2500 do nedavno pa mi ga ukinuli. E sad meni nisu nis posebno spominjali da ne smije jer je to kao mala doza, al svakkao bi bilo najpametnije da nazoves zubara pa njega pitas.
Ena ❤️ drzi se tesko je vjerujem!
Iva jos malo i u terminu si 😍.
Flower predivno slozeno kad vidim odmah mi dodje volja da i ja krenem, al nekako planiram to za iza 1.12.
Annika ti se bas pripremas znaci. Ako se svega sjetim onda bi i ja tako voljela se pripremat uskoro.
Hani uzi rod su nam moja mama, sestra, necak i sogor, jedna teta koja mi je ko druga mama, muzevi roditelji i sestra, i eventualno muzeva nona. Ostali ce svi fino pricekat.
Lavice jel ti bol mozda se pojavaca ako legnes na taj bok? Mene je znalo s desne strane tako i pomoglo bi tek kad bi legla na suprotni bok, na taj kad bi legla bilo bi jos gore.

Našla sam listu na 1001 strani...dns nam je BabyD prva na redu da otvori zimsku sezonu :)

Grizli malo me stid reći, ali ja tek ovu trudnoću i porod shvaćam onako ozbiljno. I kćer i sina sam rodila dok sam studirala i nikako se nisam pripremala, imala sam posla oko predavanja i ispita. Sad baš onako uživam i čitam o tome, čak radim i Kegelove vježbe
Lorija, hvala ti. Ja mislila tko zna koja cijena. Buraz mi je u njemi, možda naručim da mi dofura

[iimg]
Mene muž jučer izveo u Dm😉. Stalno me ispitivao jel sam dobro, a meni bilo super što se napokon malo krećem i što sam među ljudima. Obavili zadnju kupnju za bebicu, Babylove pelene, blazinice za pranje, meni za cice, podloge za previjanje, bademovo ulje, mast za bradavice, pokazivala mu gdje stoje pelene i velim mu:sad uzimamo jedinicu koja je od 2-5kg,a ako se mala rodi manja onda ćeš doći po xs koje su do 3 kg. A on meni:ne trabunjaj gluposti, neće nam trebati nikakve manje pelene. On je uvjeren da će sve biti u najboljem redu.

Bok cure, evo i ja bila po obiteljskim druzenjima cijeli vikend.
Flower, bedira me tolka organizacija kod mene takav kaos, nikako da uopce proberem kroz tu robu sto cemo uzet sto ne. Dobili smo hrpetinu stvari od svojih necaka, prijatelja...
Iva, i meni se cini da ćeš ti skoro u rađaonu, možda i prije lavice:) Pogotovo to naglo spuštanje trbuha, to je obično to
Lavice, mislim da si ok. Kako su cure rekle, bebica se vjerojatno tako namjestila. Mene zna također povremeno stisnuti zbrda zdola:)
Inače, ja sam danas imala jedan od lošijih dana. Slabost, pritisak u trbuhu, malo bi mi se povracalo ako nebi sjela ili legla. Za sve krivim to što nisam krenula u dan sa svojim superzdravim bombasticnim doruckom nego s grizom Tako da se sutra obavezno vracam svojoj rutini. Također sutra putujem tako da se nadam da ce se stanje popraviti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji