Grizli malo me stid reći, ali ja tek ovu trudnoću i porod shvaćam onako ozbiljno. I kćer i sina sam rodila dok sam studirala i nikako se nisam pripremala, imala sam posla oko predavanja i ispita. Sad baš onako uživam i čitam o tome, čak radim i Kegelove vježbe
Lorija, hvala ti. Ja mislila tko zna koja cijena. Buraz mi je u njemi, možda naručim da mi dofura
[iimg]
Mene muž jučer izveo u Dm😉. Stalno me ispitivao jel sam dobro, a meni bilo super što se napokon malo krećem i što sam među ljudima. Obavili zadnju kupnju za bebicu, Babylove pelene, blazinice za pranje, meni za cice, podloge za previjanje, bademovo ulje, mast za bradavice, pokazivala mu gdje stoje pelene i velim mu:sad uzimamo jedinicu koja je od 2-5kg,a ako se mala rodi manja onda ćeš doći po xs koje su do 3 kg. A on meni:ne trabunjaj gluposti, neće nam trebati nikakve manje pelene. On je uvjeren da će sve biti u najboljem redu.
Bok cure, evo i ja bila po obiteljskim druzenjima cijeli vikend.
Flower, bedira me tolka organizacija kod mene takav kaos, nikako da uopce proberem kroz tu robu sto cemo uzet sto ne. Dobili smo hrpetinu stvari od svojih necaka, prijatelja...
Iva, i meni se cini da ćeš ti skoro u rađaonu, možda i prije lavice:) Pogotovo to naglo spuštanje trbuha, to je obično to
Lavice, mislim da si ok. Kako su cure rekle, bebica se vjerojatno tako namjestila. Mene zna također povremeno stisnuti zbrda zdola:)
Inače, ja sam danas imala jedan od lošijih dana. Slabost, pritisak u trbuhu, malo bi mi se povracalo ako nebi sjela ili legla. Za sve krivim to što nisam krenula u dan sa svojim superzdravim bombasticnim doruckom nego s grizom Tako da se sutra obavezno vracam svojoj rutini. Također sutra putujem tako da se nadam da ce se stanje popraviti.
Mislila sam Iva možda i prije Lose, ne Lavice:)
Btw sad kad vec opet pisem...:) Imala sam bas cudan san sinoc. Iz nekog razloga sam u snu morala drzat dah, ne sjecam se jesam ronila ili bila u nekom dimu ili sto vec...ali ja sam stvarno drzala dah toliko dugo da kad sam prodisala sam jedva dolazila do zraka i to me naravno probudilo i uznemirilo. Znam da nije bas dobro zaustavljat protok kisika do bebice. Uglavnom i mali se probudio valjda od svega toga pa me nasutirao tako da sam se umirila, ali svejedno. Bas neki cudni snovi u ovoj trudnoci...
Evo da se ubacim kad je zarica pocela sa snovima.. ja svaaaaku noc gluposti sanjam, nejada me uznemire, a nekada se ujutro smijem sama sebi.. Nekidan sam sanjala kako sam trudna sad ovo normalno, ali sam u međuvremenu opet ostala trudna, pa je jedno djete 28 tjwdana, a drugo 6 tjedana.. Muz mi je samo rekao da nisam normalna..
Lavice ja mislim da ti je sve to normalno, ja se stalno osluskujem jer imam veliku toleranciju na bol, alu sam isla vec nekoliko puta vandredno doktoru sto zbog iscjetka, pa kontrakcije, pa prometna, ali me je umirio svaki puta sa naglaskom da su oni puuno bolje zasticeni i da je njima puno bolje nego sto mi mislimoi da se lose stvari ne dogadaju samo tako.. ako si cula srčeko i ako ga osjetis mislim da nema brige!😊
Jutro curke! Zelim svima danas školske preglede!🍀
Lavice nadam se da je ono što su cure vec navele i da ti je prošla ta utrnjenost!
Dobro jutro cure! Ni mi ne spavamo. Jutros zacepljen nos i glavobolja.. Da popijem lupocet ili nesto da se ne razvije u jacu bol?
Sretno danas na pregledima!
PREGLEDI
11.11.- mikio
11.11.- Nasty
11.11.- njurko
12.11.- MaRe
12.11.- Grizli
12.11.- lorija
12.11.- Simbalija
12.11.- Angie1205
12.11.- Hani
12.11.- njurko
13.11.- LoBi
13.11.- Lunica
13.11.- Flower
13.11.- piba7
13.11.- nita9999
14.11.- sofio9
15.11.- PetraB
15.11.- DeeSB
15.11.- Lala27
15.11.- Anna
18.11.- thinkpink1
18.11.- Nasty
18.11.- Dalindas
19.11.- Goga_V
19.11.- Zarica
19.11.- Juno
19.11.- kl1v
19.11.- Grizli
20.11.- valentina
20.11.- Supergirl
21.11.- samojed
22.11.- damnarexx
22.11.- mala.le.90
25.11.- Sarita15
25.11.- C1M4
25.11.- Lavica27
25.11.- samonezelje
26.11.- annika
27.11.- Tockica37
28.11.- DeeDee
02.12.- Dalindas
04.12.- Lunica
04.12.- Anna
Jutro zenske! Sretno na pregledu tko ga ima!
Kliv za glavobolju mozes jedan lupocet/lekadol popit, a nos mozda da probas odstopat sa fizioloskom ili inhalirat se. Ja primjetila svako jutro da se probudim sa zacepljenim nosom i grlo me pecka, al tokom dana nestane pa sam zakljucila da je do suhog zraka u stanu iako inace je problem kod nas vlaga a ne suh zrak, al mjenjali klimu pa mozda ova vise susi. Pa provjeri da ti nije i presuh zrak u prostoru.
Curke mene muci jedan stvar zadnja 2-3 dana mi se dogodi tokom dana kad sjedam ko da mi neka voda/iscjedak procuri. I samo mi dnevni ulozak bude onako mokar moram ga mjenjat. Negdje od pol trudnoce imam svijetlo zuti iscjedak konstantno bez mirisa i on je i dalje tu, a ovo je nesto novo. Nevezano za to dal mi se piski, zapravo kad to se dogodi uopce mi se ne piski. A desilo se 3 puta u 2 dana kad sam isla sjesti pa malo mi se stisne trbuh. Recimo u nizak auto i na nizi kauc. Sutra imam pregled i jedva cekam jer me to zadnja sad 2 dana bas pocelo brinut. Nije puno, al opet ne bi rekla ni da je mokraca jer je bez mirisa i boje.
Jutroo. Sretno cure danas 🌸
Annika super,onda nek brat dopelja kad bude dolazio ☺ al crveni. Nekako najvise recenzija ima za razliku od drugih zutih i plavih. Da, cijena je smijesna 😉
Lavice kako si? Nadam se da si bolje jutros.
Terminuse javite se ako ima sta novo ☺
Ja evo vagam bili slala malca u jaslice 😤
Sortiraj odgovore
Najstariji