ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    10. Studeni 2019. 19:57

Ja sam jos tu, a rodila, ali me nema jer jos smo u fazi useljavanja plus mala beba. Malo je reci da mi je sve to overwhelming..

• Sarita15
    10. Studeni 2019. 20:05

Lavica27

Cure procitam zaostatke,može samo pomoc do onda. Cijeli dan s lijeve strane osjecam cca na mjestu meni lijevog jajnika kao utrnulost na momente svakih ne znam…par minuta,nema pravila. Ne znam kako bi to objasnila. Samo na tom jednom mjestu,nigdje drugdje. Sad već brinem iskreno..pliz umirite me da je netko nesto slicno imao. Danas ga i slabije osjecam pa sam isla s baby watcherom poslusat, na dlan razdaljine prema pupku osjetim tj nalazim srce. Stvarno neznam osjecaj koji bi opisala. Ne boli, cudno je, nelagodno.

Mozda ti se tako namjestio podupro da ti je neki zivcic prignjecio pa imas taj osjecaj utrnulosti...ili ligamenti zatitraju pa je taj osjecaj trnaca  .mene to strecne kad zjevam..kod jednog ili oba jajnika me produ trnci nije ugodno ali nije ni bolno...rezane smo draga svasta je za ocekivati

lorija
    10. Studeni 2019. 20:26

Annika evo ga, brutala cijena al stvarno sam zadovoljna
    https://www.amazon.de/Comforday-DAMPFREINIGER-Arbeitsfl%C3%A4chen-Badezimmer-TESTSIEGER/dp/B01J2G9V70
    Lavice slazem se s curama, mislim da je samo do poze. 😘 prati bas.
    Jel stvarno BabyD danas termin?

ivikii
    10. Studeni 2019. 20:26

Evo mene padobranca😎
    Ja sam cula da se caj od lista maline preporuca tek iza 36.tjedna. Jesam li ja to nesto krivo informirana? 🤔

annika
    10. Studeni 2019. 20:31

Ivikii koliko sam ja proučila i čitala, ako je trudnoća uredna može se i ranije. Uvesti postupno jednu šalicu dnevno pa povećavati do 3 šalice od 36 tjedna

[iimg]

annika
    10. Studeni 2019. 20:34

Lidija, meni otvara link na cijenu od 30 eura, 9 nastavaka. To taj?

[iimg]

lorija
    10. Studeni 2019. 20:39

annika

Lidija, meni otvara link na cijenu od 30 eura, 9 nastavaka. To taj?

Da. To je taj ☺

ivikii
    10. Studeni 2019. 20:42

Annika sad sam bas i ja gledala. Moram ga nabavit 😂

Grizli
    10. Studeni 2019. 20:44

Mare haljina je bas lijepa. I super izgledas!
    Avama ja sam bila na fragminu 2500 do nedavno pa mi ga ukinuli. E sad meni nisu nis posebno spominjali da ne smije jer je to kao mala doza, al svakkao bi bilo najpametnije da nazoves zubara pa njega pitas.
    Ena ❤️ drzi se tesko je vjerujem!
    Iva jos malo i u terminu si 😍.
    Flower predivno slozeno kad vidim odmah mi dodje volja da i ja krenem, al nekako planiram to za iza 1.12. 

Annika ti se bas pripremas znaci. Ako se svega sjetim onda bi i ja tako voljela se pripremat uskoro. 
    Hani uzi rod su nam moja mama, sestra, necak i sogor, jedna teta koja mi je ko druga mama, muzevi roditelji i sestra, i eventualno muzeva nona. Ostali ce svi fino pricekat. 
    Lavice jel ti bol mozda se pojavaca ako legnes na taj bok? Mene je znalo s desne strane tako i pomoglo bi tek kad bi legla na suprotni bok, na taj kad bi legla bilo bi jos gore. 

MaRe
    10. Studeni 2019. 20:47

Našla sam listu na 1001 strani...dns nam je BabyD prva na redu da otvori zimsku sezonu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.