ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    10. Studeni 2019. 17:49

Bok cure 😊 nadam se da odmarate i uzivate u nedjeljno popodne. Ja vas redovito pratim,al zakasnim s ukljucivanjem u teme. Laknulo mi je kad sam vidjela da i vi koje ste tu negdje ko ja u tjednima isto kukate 😂 ja sam mislila da sam ja malo razmazena 😂 meni je isto tesko dugo sjediti i dugo stajati. 
    Kad ste spominjale opremu za bebu, nama jos fali toplomjer, imate koji za preporuciti? Malo smo gledali pa smo mislili uzeti onaj za celo.

Red Fox
    10. Studeni 2019. 17:51

I zaboravila sam, Frajla cestitam 🎉💐 napisi i tu nama kad stignes kak je bilo 😊

annika
    10. Studeni 2019. 18:01

thinkpink1

Curke, mali neugodnjak, al dal koga muci konstipacija? Pomagao mi Mg citrat, al sad vise niš ne pomaze. Super mi je bio za to sok od suhe šljive iz DM-a, ali kak mi skakao šećer od njega, prestala sam ga piti. Pijem 2,5-3L dnevno samo vode, jedem vlakna pa opet ništa. Imam nagon za wc svaki dan, al ne ide van nikak. Moram si onda stavljat Eva/qu cepce. Oci mi ispadnu. Sorry na opisu…🙄

meni se probava usporila ali nisam još morala posegnuti za drastičnim mjerama. ujutro natašte se napucam mandarina i vode, popijem kavu, pojedem zobene. nešto od toga upali

[iimg]

Lavica27
    10. Studeni 2019. 18:06

Cure procitam zaostatke,može samo pomoc do onda.  Cijeli dan s lijeve strane osjecam cca na mjestu meni lijevog jajnika kao utrnulost na momente svakih ne znam...par minuta,nema pravila. Ne znam kako bi to objasnila. Samo na tom jednom mjestu,nigdje drugdje. Sad već brinem iskreno..pliz umirite me da je netko nesto slicno imao. Danas ga i slabije osjecam pa sam isla s baby watcherom poslusat, na dlan razdaljine prema pupku osjetim tj nalazim srce. Stvarno neznam osjecaj koji bi opisala. Ne boli, cudno je, nelagodno. 

annika
    10. Studeni 2019. 18:28

Lavica27

Cure procitam zaostatke,može samo pomoc do onda. Cijeli dan s lijeve strane osjecam cca na mjestu meni lijevog jajnika kao utrnulost na momente svakih ne znam…par minuta,nema pravila. Ne znam kako bi to objasnila. Samo na tom jednom mjestu,nigdje drugdje. Sad već brinem iskreno..pliz umirite me da je netko nesto slicno imao. Danas ga i slabije osjecam pa sam isla s baby watcherom poslusat, na dlan razdaljine prema pupku osjetim tj nalazim srce. Stvarno neznam osjecaj koji bi opisala. Ne boli, cudno je, nelagodno.

možda ti se nekako nogicom ili rukom nasadio na lijevi jajnik?  ja se ne bih brinula ako čuješ srce

[iimg]

annika
    10. Studeni 2019. 18:31

inače, ja sam uzela dianatal gel i planiram ga ponijeti na porod, sutra ću uzeti čaj od lista maline i početi piti. za koji tjedan ću početi uzimati datulje. pripremam se polako

[iimg]

Red Fox
    10. Studeni 2019. 18:33

Lavica ne mogu se sjetiti da je meni tak nesto bilo, al ja se vodim s tim da nije nista strasno ako boli samo na jednom mjestu. Cini mi se da je vise zabrinjavajuce ako se bol siri ili te boli cijeli trbuh, ovako je mozda ligament ili pritisce na jajnik. Ako nalazis srce, mislim da ne trebas brinuti. Probaj brojati pokrete u sat, dva. Ja se legnem i brojim pokrete, u sat vremena bi ih trebalo biti 10. Samo mislim da se to broji od 28.tjedna. nek me netko ispravi ako sam u krivu.

MaRe
    10. Studeni 2019. 18:35

Lavice jel osjetis utrnutost izvana ili iznutra?Ne znam ni kak bi pitala haha. Meni je po sredini koža kao utrnuta i skontala sam di se naguzi da mi je onda cudan osjecaj na koži al to sad bas očigledno vidim kako raste trbuh pa je zato...i svrbi me pa sam osim uljem počela i kremama mazati.
    Za kile..ma ne kukam toliko,znam da moram dobit al mi puno u mjesec dana,da me ne bi ova u utorak na neku dijetu spičila xD
    Zaboravila sam nick al ona složena robica je 🔝
    Termini su blizu sad će nam početi bebice stizati 😍😍😍 BabyD je danas termin il sam pomijesala?
    Annika sretna godišnjica :) 

MaRe
    10. Studeni 2019. 18:37

Annika za šta je taj list maline? Vidjela sam to na jesenskim al ne sjećam se tj.tad me nije zanimalo 😂

Simbalija
    10. Studeni 2019. 18:45

Mare čaj od lista maline kao pomaže da bude brži porod i da se maternica brže oporavi poslije poroda tako da ga savjetuju kroz trudnoću i tijekom dojenja. 
    Ja sam prošli tjedan krenula piti po jednu šalicu, sad ću pomalo povećati na dvije šalice i onda kad dođem do 37tt ću po tri šalice piti.. nakon poroda bit će kako stignem vjerojatno  

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani