ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    10. Studeni 2019. 18:35

Lavice jel osjetis utrnutost izvana ili iznutra?Ne znam ni kak bi pitala haha. Meni je po sredini koža kao utrnuta i skontala sam di se naguzi da mi je onda cudan osjecaj na koži al to sad bas očigledno vidim kako raste trbuh pa je zato...i svrbi me pa sam osim uljem počela i kremama mazati.
    Za kile..ma ne kukam toliko,znam da moram dobit al mi puno u mjesec dana,da me ne bi ova u utorak na neku dijetu spičila xD
    Zaboravila sam nick al ona složena robica je 🔝
    Termini su blizu sad će nam početi bebice stizati 😍😍😍 BabyD je danas termin il sam pomijesala?
    Annika sretna godišnjica :) 

MaRe
    10. Studeni 2019. 18:37

Annika za šta je taj list maline? Vidjela sam to na jesenskim al ne sjećam se tj.tad me nije zanimalo 😂

Simbalija
    10. Studeni 2019. 18:45

Mare čaj od lista maline kao pomaže da bude brži porod i da se maternica brže oporavi poslije poroda tako da ga savjetuju kroz trudnoću i tijekom dojenja. 
    Ja sam prošli tjedan krenula piti po jednu šalicu, sad ću pomalo povećati na dvije šalice i onda kad dođem do 37tt ću po tri šalice piti.. nakon poroda bit će kako stignem vjerojatno  

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• njurko
    10. Studeni 2019. 18:47

Lavice jesi ti bila pricala da ne bi znala da imas bh kontrakcije, ako jesi, onda ti je to mozda to. Ne boli, utrne, tj stvrdne se. Meni se nekad izboci jako jedan dio trbuha, nekad samo stvrdne.
    Flower ormarić je prekrasan, svaka cast!!
    Mrgud ja sam isto prek noci postala panicar od poroda, tj prode mi kroz glavu ajme kaj ako krene, i ne osjecam se spremno za porod, ono kao kad zene jedva cekaju i zele sto prije roditi, mislim zelim upoznati i vidjeti bebija, ali bojim se poroda i kakav ce to osjecaj biti, i ne bi htjela biti najveca p***ica tamo u radaoni, ali kad me strah....🙈😅

Angie1205
    10. Studeni 2019. 18:48

Di ste kupile taj caj? Ja sam do sad nailazila samo na caj od maline, klasican onaj jel...al ne i od lista maline. 

Anchy_001
    10. Studeni 2019. 18:55

thinkpink1 ne znam jesi probala psilium ljuskice. Ja sam se preporodila s tim doslovno. Pitala sam svoju ginicku kaj da koristim jer sam se doslovno plakala kad sam morala na wc 😥 ovo kupis u ljekarni, i idu ti 2 zlicice u 2dcl vode ili jogurta i moras odma popit dok jos nisu pustile taj svoj gel.. I tokom dana pij puuuno vode da se one napune i naprave kaj trebaju jer ak ne pijes dosta vode, oce ti bit jos i gore 😅 pune su vlakana i meni su stvarno pomogle. Sretno 🤞

annika
    10. Studeni 2019. 19:03

Angie1205

Di ste kupile taj caj? Ja sam do sad nailazila samo na caj od maline, klasican onaj jel…al ne i od lista maline.

ja još nisam kupila ali sigurno ima u ljekarnama i trgovinama zdravom hranom. znam za sigurno da je bilo u kući čaja

[iimg]

annika
    10. Studeni 2019. 19:14

MaRe

Annikaza šta je taj list maline? Vidjela sam to na jesenskim al ne sjećam se tj.tad me nije zanimalo 😂

evo Simbalija lijepo napisala. još sam pročitala da kad se postupno uvodi potiče probavu. mislim da to nijednoj od nas neće škoditi

[iimg]

Angie1205
    10. Studeni 2019. 19:17

Na zalost ostaje mi ljekarna jer kod nas vise nijedna trg zdrave hrane ne radi 🙄 sve se pozatvaralo

Simbalija
    10. Studeni 2019. 19:28

Ja sam list maline kupila na alternativa webshopu, tamo naručujem i ulja za difuzor pa mi je bilo zgodno. I potiče probavu, barem meni 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.