Jutro!
Joj i ja sam vidjela na jesenskim da su one koje su rodile otisle, nije mi to lijepo 🤷🏻♀️... Al nekak ne vjerujem da ce kod nas biti tako 😎. Mislim da nije zatisje kod nas zbog wa nego jednostavno vikendima imamo neke druge obaveze, barem ja to tak vidim...jer nisam ni ja na wa al vikendom rjedje otvorim forum jer sam s klincima, pa druzenja sto obiteljska sta s frendovima... Al pod tjednom mi to nadoknadimo 😅.
Sarita jesu bili u petak nalazi briseva malenog, mozda sam profulala tvoj post, sorry 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Jutro curke! Frajli cestitke!
Ja sam sluzila da sam svugdje manje aktivna jer sam bas u nekom turbulentnom periodu, a dok sam doma solo uglavnom prespavam jer me kasalj muci pa bar dok spavam ne kasljem..
Mare sve ocemo haljinu vidit! Haljina! Haljina!
E da, cini mj se da sam Hauck hranilicu vidla na Lesnina webu, i pisalo ej da se moze dokupit tih svih dodataka pa bude od njihaljke do stolca. Al uzivo ju nisam vidla, ni kasnije vise na webu al nisam ni trazila bas pretjerano.. mozda imaju opet.
I da... Ja sam na istom podrucju kao Lavica tak da kod nas u selu je to tak normalno da se svi izujemo kad dodjemo kod nekog al i nasi po Zg imaju iste navike pa mozda mi je zato to pod normalno 🤷🏻♀️... Grizli nemoj mislit da su mi klinci bili ograniceni puzanjem, pronasli su bez brige dovoljan broj prljavstine 😅😅😅
url=https://lilypie.com][/url
Samonezelje vidila i ja online magic baby al nigdje uzivo da imaju. A bas bi vidila kako ona izgleda jer mi neka kopija mislim safty 1 ili tako nesto ne izgleda bas, tj dosta niska mi je.
PetraB ne mislim da su tvoja bila ogranicena nego to sam napisala jer moja frendica je doslovno malu pustala samo u njenoj sobi da puza. Cim bi mala rukama u gradu takla neki rukohvat ili npr u trgovini kolica ova je prala njoj ruke sa onim antibakterijskim gelom. Ona mi je primjer kakva mama ne zelim biti. Kod nas nekako je vise obicaj pitat kad kod nekog dodjes dal da se izujes, vecina kaze ne treba, ako trwba izujes se i adio. A iskreno ponekad radje da su u cipelama ljudi mi u stanu nego da mirisem njihove usaftarene noge jer nekima boze pomozi budu. 😂
Jutro cure. Meni se cini da je uvijek vikendom nekak zatisje. Ne zelim puno kukat al ja sve losije spavam. Uopce mi ne stoji ona prica naspavaj se prije neg rodis. I dalje ustajem svaka 2-3 sata na wc. To me prati doslovno od pocetka. A sad me vec i trbuh smeta i leda
Kod nas doma se ne izuva. I po mojoj slobodnoj procjeni u zadnje 2 g otkad zivimo u kuci a ne vise u zgradi nam je zmazanije nego prije 🙈. U zgradi se nekak kroz haustor bar djelomicno pociste cipele do stana. Ne znam kaj cu kad dode beba. Nisam to jos razradila 😂
Ja recimo mrzim doc u goste i dobit tude tisucu puta koristene slape. Uvijek sam rade bosa. To je pak druga krajnost 😬😁
evo je :) pokušala sam je nekako uslikati al mi ne ide hahaha još je full mračno u stanu zbog kiše..al kremasta je i svjetluca bit će ljepše slike s dana D kad netko drugi bude slikao, ovak mi se sve pomjeri
Al bitno da sam našla u šta stanem i šta će mi valjati i za 3 tjedna jer se širi. Svidjela mi se jedna siva, gore je kao neki korzet a dolje til al ta mi već sad neudobna..nema šanse da bi mi pasala 07.12. A i u tilu izgledam kao nilski konj u tuti
Jutro djevojke😁😁
Cure su jucer bile u sopingu pa se nisu javljale bas haha😁
Mare lijepo ti stoji^^😁
Kad smo vec kod ciscenja, ima li ko parni cistac za pod? Nekako se to mislim kupit za period puzanja?
url=https://lilypie.com]
Jutro !! 😊
Želim ugodnu ovu kišnu nedjelju svima!
Ja prijavljujem i dalje jake bolove u leđima..nikako da popuste, ni malo😣😣
Mare jako ti lijepo stoji haljina, prekrasna je! 👌🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji