ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Henky
    10. Studeni 2019. 14:14

I ja se pridružujem klubu nespavalica. Moja mala vještica me probudi par puta u noći koliko jako lupa a u 5 je gotovo sa spavanjem. I nema mira dok se ne ustanem. Ali bitno da svi kažu da se sad naspavam. Pkaaaaaaaak 😔

annika
    10. Studeni 2019. 14:22

pozdrav, cure.
    mene budi muž koji hrče, dodje mi da ga zadavim jastukom
    MaRe super je haljina i ne brigaj, dobit ćeš još koju kilu do kraja-2,3 a kažu idealno je 12-15 kg. 
    ja sam jučer bila u kinu s mužem za godišnjicu braka i umrla sam u ta dva sata: em se nikako namjestiti, em sparno i vruće. jadni ljudi oko mene, samo sam se vrtila i mahala rukama

[iimg]

• Nita9999
    10. Studeni 2019. 15:13

Stelle123

Kad smo vec kod ciscenja, ima li ko parni cistac za pod? Nekako se to mislim kupit za period puzanja

Imam ja parni čistač, ali smo kupili neki jeftini i sad bih ga promijenila, ali to je savršena stvar. Brzo prebrišem 100 kvadrata kuće i baš se vidi razlika kad se očisti pod pritiskom pare i ako bzvz onako se trlja nekim mopom i sl.

lorija
    10. Studeni 2019. 15:22

Hej cure, bome Iva i meni mirise da je kod tebe u pitanju sluzni cep. Nekome kao meni npr odmah ispane dok se kod nekih to otegne i par dana. Sve je individualno. Sretno ti u svakom slucaju, samo nam se javljaaaj!! 🌸
    Sto se tice parnog imam i ja visenamjenski,sa par dodataka. S njim cistim apsolutno sve. Bez ikakvih kemikalija po kuci.
    Sve podrazumijem pod plocice,podove,madrace,sofe,jastuke,wc kutove kade,kuhinjske ploce itd. A cijena mu nije neko mudro slovo. :)
    A sto se tice izuvanja Offff kors obavezno😁
    Mare super ti je haljina,kila se apsolutno ne vide,ne dipr bezze 😊 

annika
    10. Studeni 2019. 15:40

lorija daj reci, koji to parni čistač imaš? ja isto razmišljam o kupnji.
    miki0 hvala. a natjerala sam se. idućih 5,6 godina znam da nigdje nećemo moći nas dvoje sami, ovo nam je bila zadnja prilika.

[iimg]

Supergirl
    10. Studeni 2019. 16:41

Pozdrav cure, samo da se kratko javim, nadam se da svi uzivate i odmarate.
    Meni se nekoliko puta u danu javljaju oni bolovi za koje mislim da su kao kontrakcije, gdje me samo presijece odjednom i stegne se, bas zajaucem kad mi tako bude, jesu to te BH kontrakcije?
    Meni je sve postalo tesko, leda me ubijaju 0-24h i ja stvarno jedva cekam rodit 🙈

• Hani
    10. Studeni 2019. 16:47

Lavice, kažeš da ćemo te metlom morat tjerat sa teme. Pa vidiš da metlu više nitko ni ne koristi😉 Tirat ćemo te rumbom i parnim čistačima, nova je era😁
    Nisam navikla na izuvanje pa ne mislim to uvodit.
    Šta se išporka, počistit ce se, ne zamaram se time. Mislim da je to izvedivije vama koje živite u stanovima. Ono, uđeš i tu si, a u kuci 100 puta unutra van, nije bas zgodno. 
    Frajla, čestitam!!!😘 Bome si ti to brzinski obavila, ko od šale😋
    Ena, Iva, kad vidim u kojim ste tjednima, i ti bolovi i iscjetci, vec vas vidim sljedece u rodilistu😋😁 Budite spremne😉

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

Angie1205
    10. Studeni 2019. 17:06

I mi imamo parni cistac iz top shopa al nemam onih krpica...pogubile se nekako u selidbi a na netu nigdje ne nalazim za kupiti 🙄
    Morat cu bas u top shop pa pitat za taj model i zamjenske krpice. Iako ja sam sad par puta stavila onu carobnu krpu i s tim cistila.
    Meni je trbuh postao tako teeeezaaaaaak 😩😩

• Hani
    10. Studeni 2019. 17:07

Koga ti sve ubrajas pod uži rod, Grizli?😁 Glina za otiske mi je super ideja, a kad si spomenila psića sveznalicu, mislim se, pa šta je sad to 😁🙈 Nikad čula, isto ko i za kornet za bebu kod lavice, morala sam opet surfat.
    Baby gym i ljulja su mi proslijeđeni, ali nisam ih jos razmotala, ne znam u kakvom su stanju. Mislim da je ljulja starija, da cu je morat gurat nogom😎 
    Meni jos nitko ne spominje poklone za babine, ali posto cu dobit nesto koristene robice, uputit cu ih na nesto konkretnije: onaj toplomjer, inhalator i platnene pelene, to mi se cini najkorisnije.
    Organizator mi je super, i drukeri za bodije se cine prakticni, ali nisam nikad narucivala online. Volim vidit i opipat uživo😁

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

• thinkpink1
    10. Studeni 2019. 17:46

Frajla cestitam od ❤!!! Sad uzivajte🥰🥰🥰
    Bome je i kod nas krenulo...nekak tek sad postajem svjesnija da se blizi veliki dan...
    Iva i Ena vi ste sljedece...samo nek prođe sve dobro🥰🥰🥰
    Mare ja sam te sasvim drugacije zamisljala kak si se opisivala, kad ono na kraju super zgledas u toj haljini😍🥰
    Flower super posloženo, sve po špagici, taman kak bi i ja...😍
    Losa reci ti ginicu da te njihove lijecnicke prognoze ne vrijede za nasu grupu, sve obaramo...makar je malac vec dosegnuo zasigurno dobru i zadovoljavajuću kilažu. Mislimo na tebe❤
    Kod nas se izuvaju svi. Onaj ko se nece izuvat, dobit ce kaljace za cipele i kvit! Bez ikakve rasprave, pa kome pravo kome krivo...😬
    Vrecu necu kupovat, za početak cu ju samo pokrivat, pa cu procjenit po karakteru dal je tip za vrecu ili ce se samo unervozit u njoj.
    Sutra saljem GUK profil svojoj ginicki, da cujem misljenje, makar mislim i nadam se da cemo ostat samo na dijabetickoj prehrani, bez ukljucivanja th.inzulinom.
    Curke, mali neugodnjak, al dal koga muci konstipacija? Pomagao mi Mg citrat, al sad vise niš ne pomaze. Super mi je bio za to sok od suhe šljive iz DM-a, ali kak mi skakao šećer od njega, prestala sam ga piti. Pijem 2,5-3L dnevno samo vode, jedem vlakna pa opet ništa. Imam nagon za wc svaki dan, al ne ide van nikak. Moram si onda stavljat Eva/qu cepce. Oci mi ispadnu. Sorry na opisu...🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani