I mi imamo parni cistac iz top shopa al nemam onih krpica...pogubile se nekako u selidbi a na netu nigdje ne nalazim za kupiti 🙄
Morat cu bas u top shop pa pitat za taj model i zamjenske krpice. Iako ja sam sad par puta stavila onu carobnu krpu i s tim cistila.
Meni je trbuh postao tako teeeezaaaaaak 😩😩
Koga ti sve ubrajas pod uži rod, Grizli?😁 Glina za otiske mi je super ideja, a kad si spomenila psića sveznalicu, mislim se, pa šta je sad to 😁🙈 Nikad čula, isto ko i za kornet za bebu kod lavice, morala sam opet surfat.
Baby gym i ljulja su mi proslijeđeni, ali nisam ih jos razmotala, ne znam u kakvom su stanju. Mislim da je ljulja starija, da cu je morat gurat nogom😎
Meni jos nitko ne spominje poklone za babine, ali posto cu dobit nesto koristene robice, uputit cu ih na nesto konkretnije: onaj toplomjer, inhalator i platnene pelene, to mi se cini najkorisnije.
Organizator mi je super, i drukeri za bodije se cine prakticni, ali nisam nikad narucivala online. Volim vidit i opipat uživo😁
Frajla cestitam od ❤!!! Sad uzivajte🥰🥰🥰
Bome je i kod nas krenulo...nekak tek sad postajem svjesnija da se blizi veliki dan...
Iva i Ena vi ste sljedece...samo nek prođe sve dobro🥰🥰🥰
Mare ja sam te sasvim drugacije zamisljala kak si se opisivala, kad ono na kraju super zgledas u toj haljini😍🥰
Flower super posloženo, sve po špagici, taman kak bi i ja...😍
Losa reci ti ginicu da te njihove lijecnicke prognoze ne vrijede za nasu grupu, sve obaramo...makar je malac vec dosegnuo zasigurno dobru i zadovoljavajuću kilažu. Mislimo na tebe❤
Kod nas se izuvaju svi. Onaj ko se nece izuvat, dobit ce kaljace za cipele i kvit! Bez ikakve rasprave, pa kome pravo kome krivo...😬
Vrecu necu kupovat, za početak cu ju samo pokrivat, pa cu procjenit po karakteru dal je tip za vrecu ili ce se samo unervozit u njoj.
Sutra saljem GUK profil svojoj ginicki, da cujem misljenje, makar mislim i nadam se da cemo ostat samo na dijabetickoj prehrani, bez ukljucivanja th.inzulinom.
Curke, mali neugodnjak, al dal koga muci konstipacija? Pomagao mi Mg citrat, al sad vise niš ne pomaze. Super mi je bio za to sok od suhe šljive iz DM-a, ali kak mi skakao šećer od njega, prestala sam ga piti. Pijem 2,5-3L dnevno samo vode, jedem vlakna pa opet ništa. Imam nagon za wc svaki dan, al ne ide van nikak. Moram si onda stavljat Eva/qu cepce. Oci mi ispadnu. Sorry na opisu...🙄
Bok cure 😊 nadam se da odmarate i uzivate u nedjeljno popodne. Ja vas redovito pratim,al zakasnim s ukljucivanjem u teme. Laknulo mi je kad sam vidjela da i vi koje ste tu negdje ko ja u tjednima isto kukate 😂 ja sam mislila da sam ja malo razmazena 😂 meni je isto tesko dugo sjediti i dugo stajati.
Kad ste spominjale opremu za bebu, nama jos fali toplomjer, imate koji za preporuciti? Malo smo gledali pa smo mislili uzeti onaj za celo.
I zaboravila sam, Frajla cestitam 🎉💐 napisi i tu nama kad stignes kak je bilo 😊
Curke, mali neugodnjak, al dal koga muci konstipacija? Pomagao mi Mg citrat, al sad vise niš ne pomaze. Super mi je bio za to sok od suhe šljive iz DM-a, ali kak mi skakao šećer od njega, prestala sam ga piti. Pijem 2,5-3L dnevno samo vode, jedem vlakna pa opet ništa. Imam nagon za wc svaki dan, al ne ide van nikak. Moram si onda stavljat Eva/qu cepce. Oci mi ispadnu. Sorry na opisu…🙄
meni se probava usporila ali nisam još morala posegnuti za drastičnim mjerama. ujutro natašte se napucam mandarina i vode, popijem kavu, pojedem zobene. nešto od toga upali
[iimg]
Cure procitam zaostatke,može samo pomoc do onda. Cijeli dan s lijeve strane osjecam cca na mjestu meni lijevog jajnika kao utrnulost na momente svakih ne znam...par minuta,nema pravila. Ne znam kako bi to objasnila. Samo na tom jednom mjestu,nigdje drugdje. Sad već brinem iskreno..pliz umirite me da je netko nesto slicno imao. Danas ga i slabije osjecam pa sam isla s baby watcherom poslusat, na dlan razdaljine prema pupku osjetim tj nalazim srce. Stvarno neznam osjecaj koji bi opisala. Ne boli, cudno je, nelagodno.
Cure procitam zaostatke,može samo pomoc do onda. Cijeli dan s lijeve strane osjecam cca na mjestu meni lijevog jajnika kao utrnulost na momente svakih ne znam…par minuta,nema pravila. Ne znam kako bi to objasnila. Samo na tom jednom mjestu,nigdje drugdje. Sad već brinem iskreno..pliz umirite me da je netko nesto slicno imao. Danas ga i slabije osjecam pa sam isla s baby watcherom poslusat, na dlan razdaljine prema pupku osjetim tj nalazim srce. Stvarno neznam osjecaj koji bi opisala. Ne boli, cudno je, nelagodno.
možda ti se nekako nogicom ili rukom nasadio na lijevi jajnik? ja se ne bih brinula ako čuješ srce
[iimg]
inače, ja sam uzela dianatal gel i planiram ga ponijeti na porod, sutra ću uzeti čaj od lista maline i početi piti. za koji tjedan ću početi uzimati datulje. pripremam se polako
[iimg]
Lavica ne mogu se sjetiti da je meni tak nesto bilo, al ja se vodim s tim da nije nista strasno ako boli samo na jednom mjestu. Cini mi se da je vise zabrinjavajuce ako se bol siri ili te boli cijeli trbuh, ovako je mozda ligament ili pritisce na jajnik. Ako nalazis srce, mislim da ne trebas brinuti. Probaj brojati pokrete u sat, dva. Ja se legnem i brojim pokrete, u sat vremena bi ih trebalo biti 10. Samo mislim da se to broji od 28.tjedna. nek me netko ispravi ako sam u krivu.
Sortiraj odgovore
Najstariji