Pozdrav curke ,mene je noćas probudio grč u nozi skoro sam počela plakati ,znaci užasno nesto. U pon ću zvati doktoricu pa da vidim sto će mi preporučiti da uzmem od dodataka .
Flower ,predivno mi sve izgleda 😍
Mi ćemo njihaljku dobiti ,mamaroo - taj je bila najljepša
Sto se tiče vreća za spavanje ,imamo iz c&a i svakako ga mislim stavljati u nju .
Npr prijateljica živi u Njemačkoj i kod nje doktori preporučuju samo te vreće za spavanje ,nikako deke ni prekrivači
Ena svaka cast na stavu! 💪 zbilja ti skidam kapu, po tvom pisanju stvarno covjek zakljucuje da si zrela stabilna i jaka osoba. Bas nekak dosta dozivljavam sve price na forumu, pa mi je drago cuti da si bolje. Mislim da je najveca istina u onom da samo vrijeme lijeci rane! ❤️
Ajme flower, iva pa vi ste prosle 37. Ja sve razmisljam pobjec s foruma kad vidim ove vase tjedne uhvati me totalna panika 😂.
Iako se trudim i mi smo sve vise spremni. Mm farba djecju sobu, njegov plan je da ce sve stic i uz luftanje da smo sljedeci vikend spremni za slaganje ormara 🙈 bumo vidli 🤞 mislim da cu bit mirnija kad soba bude gotova 😁
Mi se spremamo sljedeci petak do ljubljane. Mm je slobodan, meni poceo porodiljni 😂 pa kao zadnji izlet dok smo jos u 2. Shoping izlet 🙈. Sve kasnije od tog ce me vec bit strah. Uopce nemrem vjerovat da sam doslovno prek noci postala ovakav panicar 😂
I ja se pridružujem klubu nespavalica. Moja mala vještica me probudi par puta u noći koliko jako lupa a u 5 je gotovo sa spavanjem. I nema mira dok se ne ustanem. Ali bitno da svi kažu da se sad naspavam. Pkaaaaaaaak 😔
pozdrav, cure.
mene budi muž koji hrče, dodje mi da ga zadavim jastukom
MaRe super je haljina i ne brigaj, dobit ćeš još koju kilu do kraja-2,3 a kažu idealno je 12-15 kg.
ja sam jučer bila u kinu s mužem za godišnjicu braka i umrla sam u ta dva sata: em se nikako namjestiti, em sparno i vruće. jadni ljudi oko mene, samo sam se vrtila i mahala rukama
[iimg]
Kad smo vec kod ciscenja, ima li ko parni cistac za pod? Nekako se to mislim kupit za period puzanja
Imam ja parni čistač, ali smo kupili neki jeftini i sad bih ga promijenila, ali to je savršena stvar. Brzo prebrišem 100 kvadrata kuće i baš se vidi razlika kad se očisti pod pritiskom pare i ako bzvz onako se trlja nekim mopom i sl.
Hej cure, bome Iva i meni mirise da je kod tebe u pitanju sluzni cep. Nekome kao meni npr odmah ispane dok se kod nekih to otegne i par dana. Sve je individualno. Sretno ti u svakom slucaju, samo nam se javljaaaj!! 🌸
Sto se tice parnog imam i ja visenamjenski,sa par dodataka. S njim cistim apsolutno sve. Bez ikakvih kemikalija po kuci.
Sve podrazumijem pod plocice,podove,madrace,sofe,jastuke,wc kutove kade,kuhinjske ploce itd. A cijena mu nije neko mudro slovo. :)
A sto se tice izuvanja Offff kors obavezno😁
Mare super ti je haljina,kila se apsolutno ne vide,ne dipr bezze 😊
lorija daj reci, koji to parni čistač imaš? ja isto razmišljam o kupnji.
miki0 hvala. a natjerala sam se. idućih 5,6 godina znam da nigdje nećemo moći nas dvoje sami, ovo nam je bila zadnja prilika.
[iimg]
Pozdrav cure, samo da se kratko javim, nadam se da svi uzivate i odmarate.
Meni se nekoliko puta u danu javljaju oni bolovi za koje mislim da su kao kontrakcije, gdje me samo presijece odjednom i stegne se, bas zajaucem kad mi tako bude, jesu to te BH kontrakcije?
Meni je sve postalo tesko, leda me ubijaju 0-24h i ja stvarno jedva cekam rodit 🙈
Lavice, kažeš da ćemo te metlom morat tjerat sa teme. Pa vidiš da metlu više nitko ni ne koristi😉 Tirat ćemo te rumbom i parnim čistačima, nova je era😁
Nisam navikla na izuvanje pa ne mislim to uvodit.
Šta se išporka, počistit ce se, ne zamaram se time. Mislim da je to izvedivije vama koje živite u stanovima. Ono, uđeš i tu si, a u kuci 100 puta unutra van, nije bas zgodno.
Frajla, čestitam!!!😘 Bome si ti to brzinski obavila, ko od šale😋
Ena, Iva, kad vidim u kojim ste tjednima, i ti bolovi i iscjetci, vec vas vidim sljedece u rodilistu😋😁 Budite spremne😉
Sortiraj odgovore
Najstariji