ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    10. Studeni 2019. 10:13

Imam ja parni od vilede, odlična stvar. S tim da mi je veći dio stana u pločicama pa je čišćenje jednostavno. 😁 Tako da kad i hodaju ljudi u obući brzo počistim kad odu i nema problema.
    Netko je pričao kako ne voli suđe ostavljati da ga dočeka ujutro i ja imam tu boljku. Ne znam, mama me uvijek učila da sudoper i peć moraju biti čisti i ostala mi navika.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mrgud_zg
    10. Studeni 2019. 10:28

Mare haljina je super 👍. Sori al nakon svih tvojih postova ja sam te zbilja zamisljala ko kita 😂🙈. A izgledas prekrasno. Molim te prestani se potpuno pogresno predstavljat 😉
    Ena kako si ti? Oprosti sto se petljam (valjda te nisam zamijenila), malo sad s odmakom kad se se slegla situacija?

• Sarita15
    10. Studeni 2019. 10:36

Jutro cure, svi nek bude lijepa nedjelja. 
    Jucer sam napisala bas fini dugi post o svim temama jer sam zacudo sve zapamtila i nije mi ga htio forum ocitat onda me izbacio van i izbacivao opet gresku 503 onda nisam imala volje vise uci nakon toga
    A popodne smo proveli na djecjem rodendanu.
    I na wa bude zatisje eto tek da znate. Ja mislim da ljudi vikend posvete muzu djeci rodbini i slicno i nema se smisla tu nervirati. Sve se volimo i rado se druzimo i pisemo kako god koja moze :) 
    Kod nas nitko se ne izuva ako nije kisa ili snijeg niti je to bilo pravilo dok je bio beba. Postoje tepisi krpe obrises i udes. Nema tepiha nema parketa. Pod ce se prebrisat. A dijete ne mogu pod stakleno zvono stavit. I ne zelim. Nek ide i nek istrazuje. 
    Petra nisu dosli nalazi briseva nadam se da ce sutra, on evo kaslje, nos cist noci mirne, umorna sam vec od tog kaslja neznam jel mi ga za slat sutra ili ne vise nis neznam....zalim i sto sam ga dala u vrtic dok sam trudna a zao mi ga i ispisat jer mu lijepo..ma 
    Cure uzivajte kod nas je sunce mi cemo u neku setnju pomalo :) 

MaRe
    10. Studeni 2019. 10:43

Mrgud trebas me vidjeti iz profila 😂😂😂 Joj vagala sam se sinoc kod mame i definitivno sam dobila 6 kg u mjesec dana...sveukupno je 10 al ono 3 kg sve ove mjesece i onda odjednom bum 😱 Sta ce biti do kraja..trbuh raste ko germa 😂
    I kod mene je nespavanje plus sva moguća bol..ako dugo hodam trbuh mi ko kamenje+bol u preponama...lezat ne mogu normalno jer me pocne boliti kod trtice i evo sad desni kuk me boli za popi... Hoće koja peći palacinke da navratim? 😂😂😂Tako mi se jedu a tako mi mrsko peći ih xD

• avama
    10. Studeni 2019. 10:53

Da pitam tu, mozda netko zna? Ima li koja od vas da koristi fragmin 2500 od pocetka trudnoce da li znate da li se smiju popravljati zubi dok smo na terapiji? Zapravo mi je bitno da li se smije vaditi zivac zuba? Hvala

ena10
    10. Studeni 2019. 11:06

mrgud_zg

Marehaljina je super 👍. Sori al nakon svih tvojih postova ja sam te zbilja zamisljala ko kita 😂🙈. A izgledas prekrasno. Molim te prestani se potpuno pogresno predstavljat 😉
    Enakako si ti? Oprosti sto se petljam (valjda te nisam zamijenila), malo sad s odmakom kad se se slegla situacija?

Pa iskreno, kako koji dan.. nekim danima mi je super, nekim danima sam jako jako u banani.. sad što se više približava porod, mi je možda sve teže, čisto psihički, ali okej. Držim se skroz koliko mogu zbog svoje princeze..
    Čak mogu reći da se možda bolje osjećam nego prije 2-3 tjedna, ali opet kažem, to je po danima..
    Danas sam recimo super, prije par dana kada sam bila u bolnici na pregledu, mi je jako teško bilo, i svako malo bi mi suze došle na oči..  ali sve je to dio života, proći će.

Hvala što pitaš, svakako ❤

kl1v
    10. Studeni 2019. 11:31

mrgud_zg

Jutro cure. Meni se cini da je uvijek vikendom nekak zatisje. Ne zelim puno kukat al ja sve losije spavam. Uopce mi ne stoji ona prica naspavaj se prije neg rodis. I dalje ustajem svaka 2-3 sata na wc. To me prati doslovno od pocetka. A sad me vec i trbuh smeta i leda
    Kod nas doma se ne izuva. I po mojoj slobodnoj procjeni u zadnje 2 g otkad zivimo u kuci a ne vise u zgradi nam je zmazanije nego prije 🙈. U zgradi se nekak kroz haustor bar djelomicno pociste cipele do stana. Ne znam kaj cu kad dode beba. Nisam to jos razradila 😂
    Ja recimo mrzim doc u goste i dobit tude tisucu puta koristene slape. Uvijek sam rade bosa. To je pak druga krajnost 😬😁

Ja isto ne spavam u komadu. I to mi jako fali. Fali mi faza iz prvog tromjesečja kad sam mogla non stop spavati...
    Ja sam za izuvanje. I kod mene se izuva. U kuci nemam tepihe osim u kupaoni. Planiram kupiti ono plasticno pa kad udju da u to stavim njihovu obuću. 

kl1v
    10. Studeni 2019. 11:40

Mare, ajme haljina je jako lijepa i predivno ti stoji. Ne pricaj gluposti. Dobila si 9kg do 31tt pa sta. Pa to je sve u trbuhu, beba, plodna voda , posteljica...
    Ne sekiraj se!!  Meni super izgledas. 

flower
    10. Studeni 2019. 11:42

Poz curke 🙂 ja se svake prijestupe javim ali ajde javim se 🤣... I ja imam viledin parni čistac i odličan mi je, super stvar.... Zadnja tri dana sam prala i peglala svu robicu, posteljinu i one navlake na kolicima i spremila si torbu za bolnicu, tako da smo mi spremni 😊 pa kad krene neka krene 😆 ... Dobila sam hrpu robice od šogorice od broja 50 do 80, tako da nam je uvelike smanjila troškove, barem što se robe tiče 😄...
    Svim curama čestitam i želim uređene trudnoće do kraja... Losa i ti si mi u mislima i bit će to sve dobro 😊 
    I da u kinderbet je malo veći jastuk, ali to je sad samo ovako, ne planiram koristiti jastuk prvu godinu, hehe... 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• piba7
    10. Studeni 2019. 12:09

Iva, moguće da ti je krenuo ispadati sluzni čep. Koliko sam čitala on bude obojan.  Tako da vjerujem da nemaš razloga za brigu. 
    Kod nas se svi izuvaju, a kad dođe beba ide obavezno izuvanje ne dolazi u obzir da netko u cipelama hoda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.