Jutroo, budna sam od 5.30h samo ne znam sto bi pisala, umjesto da spavam kao sav normalan narod ja zrake kupim 😒
Ee da, otisla sam cestitati na jesenke dragoj Frajli na zaista brzom porodu nocas ☺🎉
Jutro cure!
Velite c&A? Pa moram i ja nešto piknuti!!
Što se tiče bolesnih posjeta....nama su često znali zalutati gosti s bolesnom djecom, i onak uslijed razgovora ispadne da su povraćali cijelu noć ili imaju proljev. Nedavno mi frendica pričala kako su roditelji u igronicu dovezli dijete s vodenim kozicama. Evo to mi smeta, to doslovce shvaćam kao nebrigu za tuđu djecu.
Ove rane posjete i mene brinu stvarno ne želim ispasti nekulturna pa nekom braniti posjet. Nadam se da će se prethodno najaviti pa planiram reći da već imamo goste pa to nekako prolongirati, neznam.
Losa, nadam se da ostajete u komadu barem još tjedan dana. Moj nećak je palčić, 30+4tt, sve super. Kaskao je za mojom 1mj., znači ništa. S time da je mali imao jednu anomaliju prirođenu pa je i operiran isti dan kad je rođen....stvarno su veliki borci.Sada 'zajebava' šogoricu a ona si nemre pomoći, maza je cijeloj familiji.
Jutro curke... Prije nego mi krene jos jedan kaotican dan... Zelim svima lijepu nedjelju!
Losa navijam za malca da je dobio na tezini i narastao. Super za terapiju za pluca! 🤞
Mare i mene zanima slika, ako nije ono nece mlada pokazat do pira. Ako je onda molim sliku nakon the date!😊
Lavica mislim da si ti rekla za puzanje mi... Dakle na pocetku dok je beba mala ne planiram stavljat s nicime na pod. Neke moje prijetljice su znale na tepih staviti one baby gym pa bebe na to. Nego u dnevnom cu imati vrtic nesto slicno ovome s time da ima ogradicu jos platnenu okolo. http://babyshoppecs.hu/hr/spd/unas_508465/Gabriella-drveni-vrtic-100100cm-podesiv-sa-kotacim
Tako da ce beba u baby gym kad je biti u tome. Kad krene puzat to je neminovno da trpaju u usta sve i svasta i da su na podu di je svega. Nemam namjeru sputavat dijete i ogranicavat od puzanja, jedino vrata od wc-a su uvijek zatvorena isto imamo otvoren prostor. Romba mi samo usisava, al redovito prebrisem podove. Mamin pas kad dodje ona mu obrise noge ima neke maramice iz dm za to, al opet to je nista kad razmislis kud pas sve ide i zbilja mi je onda malo bezveze da sad kazem mami obuj papuče iako, a pas nek proseta tako. Iako svi ako imaju blata redovito skinu cipele, al ako je potplat cist ne. Ne znam nisam za sterilizaciju podova, mozda promjenim misljenje kad dodje beba, al znam da je necak puzao po travnjaku doma, tudjim stanovima i prostorima koje neznas kako neko cisti i sto svega tamo ima. Ne bi voljela da ogranicim bebu na puzanje samo u nasa 4 zida jer je tu eto sve po spagi.
Za posjete mi smo vec svima najavili da prva 2mj ima samo nas uzi rod pravo doc, a onda poslije ko hoce. Srećom dosta prijatelja ima vec djecu pa znaju "pravila" ponasanja. Mm i sad uvijek pita kad netko kaze da ce doc dal su svi zdravi i odbili smo jedne prijatelje koji su htjeli doc a klinac im taman bio predkraj sa vodenim kozicama. Malo su zamjerali jer nisu znali da sam trudna i da nisam ih prebolila al kad smo objasnili drugom prilikom prestala i ljutnja. Necu imati razumjevanja za nikog tko dodje nenajavljeno, van dogovorenog vremena, ostane satima i pocne nam smetati ili dodje bolestan, ne libim se poslat ljude ca uopce hoce zamjeriti nece, moj prioritet se zna onda.
Jutroo, budna sam od 5.30h samo ne znam sto bi pisala, umjesto da spavam kao sav normalan narod ja zrake kupim 😒
Ee da, otisla sam cestitati na jesenke dragoj Frajli na zaista brzom porodu nocas ☺🎉
Jutro cure, ja sam isto tako osjetila zatisje grupe nakona whats appa, zato sam se ipak i prijavila, iako mi je bas zao da nismo na jednom mjestu sve skupa.
Sto se tice izuvanja, cini mi se da imam mali problem. Mm je apsolutno freak za to i ja to postujem. Naravno da bi voljela da se svi izuju, ali meni je u glavi uvijek bilo ako dodu tetke, tetkovi, stariji ljudi koji nemaju to u sebi i kojima je mozda neugodno iz ne znam kojeg razloga izut se, da im velim ma ne treba. Jer mi je vaznije da se oni osjecaju ugodno taj jedan put koji navrate u ko zna koliko i onda mm dobije nervni slom i brise ko sumanut cijelu kucu kad odu, i puse na nos da mi prisjedne druzenje. Kad se bebi rodi, vjerujem da ce bit jos gore, a ja ne znam kako da to pomirim u sebi, jer mi nije ok ni jedna ni druga krajnost. Cisto je, nece se nista dogoditi ako jednom nekad netko tak ude, obrises sutra. Ali ta ljutnja i isfrustriranost mi pokvare kasnije druzenje, bas budem tuzna. Mislim da se nekad mozda ipak treba popustiti. Iako mi je naravno zao i sto ljudi to nemaju u sebi da ne razmisljaju sami da to nije lijepo, kao i to da dolaze sa virozama i oni i djeca...
Ja jedina nisam osjetila zatisje od WA grupe😂 Jedino sam primjetila da se Angie, Iva, Goga i Cima manje javljaju...al opet mozda zene umaju zivot navecer za razliku od mene 😂Iako nekad popratim jesenske kod njih je bas bzv ispalo... rodilo 80% i otisle a ovih 20% nek se bodre. Ja budem tu pa me tjerajte metlom☝️
Grizli,pitanje je i u kojem podneblju zivis. Ja sam okolica zagreba, meni je mala propuzala jesen blize zimi, tu je stalno mokro i čmrljavo,pa snijeg zakrka... i tako sigurno do 3.mjeseca. bilo bi mi suludo da netko s kise ili bljuzge udje unutra i hoda. A ograde sam morala stavljati zbog kamina koji imamo. Za ostalo me briga. Ionako sam je nasla da sjedi 10 puta bar u kuhinjskoj ladici😂
Ja se jos uvijek nemogu dici s kreveta,ledja me ubijaju. Jucer sam malo više hodala🤪
Samojed pa ubiti kju velicinu si nosila prije trudnoce taj i uzmi steznik. S tim da sam ja htila uzest L jer inace nosim izmedu L i M zbog visine al bi mi taj sad bio dobar i kako su na čičak onda ima dosta fore u regulaciji
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Helouuu, tu je Angie...citam kad stignem i tu i wa...al eto od jucer kod mene kaos 🙄
Kupili novu pecnicu koju nemremo instalirat...majstor bi trebao doc oko 9 i ja se molim da uspije bez jos vecih komplikacija.
Ugl bjezim s mm i curama od obaveza kad god stignemo...
Jedva cekam da se i mi krenemo poradjat...vec mi je dost i sve me boli 🙄🙈
Jutro. Ugodna nedjelja. Ja prijavljujem neki svrab , sutra zovem dr da vidim sta cemo. Danas dolazi seka sa klincima( sestricna) a popodne kod kumova. Aj nek i meni malo dupe vidi puta.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Lavice ja sam u Istri pa kod mene najveci problem je blato ako da jer je to crvenica koja bas bude koma za očistiti. Al kako smo mi u zgradi mm se zeza uvijek da dok dodju do nas na 2.kat svi pogube blato do nasih vrata. Pa ja moram zapravo ako hocu cisti stan cistit stubiste. 😏 Srecom cesce je lijepo vrijeme pa nema bljuzge, i one prljavstine sa zagrebackih ulica koju sam mrzila kad sam studirala u Zg.
E curke ajecam se da je neka od vas spominjala da ima hauck drvenu hranilicu onu sto ide do 90kg, pa me zanima gdje je kupljena ja ju nigdje ne mogu nac za vidit, a samo online se može naruciti. 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji