ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    09. Studeni 2019. 20:04

Losa 🤞🤞🤞 ze tebe i bebana!
    Ugodan vikend svima (iako je skoro na pola prosao)
    Ena mozes pls staviti sliku tog jastuka? Mislim da znam na sta mislite, ali bih htjela vizualnu potvrdu. I ja sam planirala to kupiti...

Nasty
    09. Studeni 2019. 20:05

MaRe

Nasty joj to ljubljenje…ja bi ga najradije strpala u krevetić i navučem baldahin pa ga gledajte izdaleka xD
    Iskreno se nadam da im neće pasti na pamet barem mjesec dana da dolaze. Neka padne snijeg u prvom mjesecu pa nitko neće putovati

🤣🤣🤣 I ja sam paranoična skroz.. najradije bi da imaju pristup iz staklene prostorije prvih 40 dana, al stvarno ću svih ljubazno zamolit da mi ne dolaze. Osim nekih ljudi od povjerenja..Grizli sad kad si spomenula maminog psa, meni mačke također hodaju slobodno po stanu, ali na katu di će bit beba u početku neće imat pristup, kad beba stekne imunitet onda nek ih vuče za rep. A i to što kažep za bolesne, pa valjda nikom normalnom neće past na pamet doć u posjet bebi šmrkljav. Al ipak ću imat malo maski za svaki slučaj🤣 Ja radim u bolnici jednom tjedno na dječjem odjelu držim nastavu i kod recimo neke bolesne djece sa slabim imunitetom obavezno ulazim s maskom i dodatnom opremom. A nekad nosimo i da zaštitimo sebe, ali ako je neka zaraza u pitanju obično ne radimo nastavu dok ne prođe. 

Lavica27
    09. Studeni 2019. 21:02

LoSa, pa kak su to krivo prikljucili😏 Nadam se da si sad dobro. Sreca je da se drzis u komadu, vjerujem da ce to biti vec kila i pol! 
    Anna nista nije glupo pitanje!
    Grizli,teorija ti drzi vodu, praksa...je malo drukcija (iz mog iskustva). Nisam shvatila gdje planiras drzati dijete, ali kad krenu puzati hoces- neces nemozes ih zaustaviti. Ja sam pokusavala s nekakvim pregradama, stolicama,ogradama jer je nama sve kao otvoreni prostor (od hodnika u sve prostorije) nakon sto je pocela puzati i pentrati se (6.5mj). Najveci sok mi je bio kad sam je s 4.5 mj nasla na cca 2m udaljenosti naspram gdje sam je ostavila dok sam samo  otisla u wc,ona je savladala "vojnicko" puzanje da ja nisam ni skuzila!! Ne znam jel ti roomba prebrise podove ili samo usisava i ponavljam nisam cistunac al ni ja sama ne bi htjela lizat taj pod. Jesam za bakterije i nesterilne uvjete da me se ne shvati krivo al s nekom granicom ipak da.  
    Meni su stvarno ljudi postovali mj dana nakon poroda i pitali me, i stvarno svi su bili kulturni i nitko je nije ljubio u lice ni ruke, samo u nogice. Cak vecina nije ni djecu povela sa sobom da ne bi nesto prenijeli,tako da mozda se i iznenadite!
    Mare daj fotku haljine🥰

Simba 1989
    09. Studeni 2019. 21:29

Nasty

Simba jesi mislila na mene? Kaži ili ostavi mail pa te mogu kontaktirati.

Pa mislim da jesam 🤭 zaista bi mi puno značilo da mi se javiš, imam par pitanja..evo i mail adresa 
    sandramiciczd54@gmail.com 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

ena10
    09. Studeni 2019. 21:52

Tonkica1

Losa🤞🤞🤞 ze tebe i bebana!
    Ugodan vikend svima (iako je skoro na pola prosao)
    Enamozes pls staviti sliku tog jastuka? Mislim da znam na sta mislite, ali bih htjela vizualnu potvrdu. I ja sam planirala to kupiti…

https://i.postimg.cc/tgdQh02T/20191109-215025.jpg

https://i.postimg.cc/gJM7DGRY/1573332675699655529905830811825.jpg

Evo draga to je jastuk:)

PetraB
    09. Studeni 2019. 22:58

Vecer curke... Nakon obiteljskog druzenja, napokon stigli kuci. Potrpala klince u krpe i jedva docekala da vas idem citat...a ono... 4 stranice, pih... 😜
    Uf, sto se tice izuvanja, nema iznimki kod mene... Svi se izuju i dobiju slape... Ja sam po tom pitanju stvarno rigorozna, jedini tko se ne mora izuti su moj tata (3 mozdana), njegova zena (2 operacije kicme) i moja teta (demencija, tlak, vrtoglavice)... Ali,kako je nase dvoriste pretezno u tra i, vjerujte uvijek sami inzistiraju da se izuju 🤷🏻‍♀️. Ista sam ka Lavica ne mogu jednostavno kad znam kud sam gazila, uci nekome u kucu bez da se izujem. Kad su mi psi bili u kuci, nikad nisu usli bez da im prvo nisam oprala sape, jbg, za neke stvari sam freak. Ne smeta me nered, hrpetina vesa po stolu koji ceka da ga netko slozi 🤣, igračke posvuda al ovo mi je bolna tocka 🙈...i kuhinja...evo sad sam morala ic ispraznit masinu da potrpam doslovce 5 stvari unutra 🤦🏻‍♀️😅... Znam, bolesna sam, alnemrem ujutro u miru popit kavu ak mi je nesto u sudoperu ostalo od vecere... Isuse, kad ovak to natipkam i procitam, zapitam se jel mi vrijeme za neku psihoterapiju 🤔
    Losa drzim fige da sve prodje u najboljem redu i da je maleni dosegao bar 1500 gr ak ne i vise 🤗💞

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    10. Studeni 2019. 00:00

Maloprije mi je ovo iskocilo, pa evo koga zanima 😄
    Radionica za dojenje je besplatna, traje 1h i dobiju se neki pokloncici. Ja mislim da cu ici 🤗
    Nadam se da je dobar link.
    https://postimg.cc/delete/82Hpq8Gh/9d53a9bc

samojed
    10. Studeni 2019. 04:00

Mene moja bebica probudila nikad nije ovako lupkača i okretala se čak sam je i snimila
    Ovdje neko zatisje baš se primjeri odlazak na whatsaapp
    Reserved ja sam mislila naručiti preko stranice pa me zanima kakve si ti gradje a koju di veličinu naručila ako bi mi mogla pomoći 

MaRe
    10. Studeni 2019. 05:02

Dobro vam kišovito jutro 🙂
    Prva noć nakon tjedan dva da sam budna u pola 5 a ne u 2 😧
    Taman sam počela čitati jesenske a one stale s pisanjem 😁 Frajla nam ode roditi...mozda se već i mazi s bebicom 😍
    Petra mene samo ponekad hvata to da moram navečer riješit suđe..al samo ponekad 😂 Al ni nemam ga kad sam po cijele dane sama,šta bude jedna čaša i tanjur..to riješim za čas :)

kl1v
    10. Studeni 2019. 06:13

Dobro jutro cure. Ba sam se probudila s bolnim grlom i jakim pritiskom na mjehur. Svog malca sad osjetim po cijelom trbuhu ali nekako nije vise onako jako gore ko do 31tt. Sad imam osjecaj  da je nize, pregled je tek 19. Jedva cekam. Prvi put da muz ide sa mnom. Do sad se uvijek mala gurala da vidi bracu.  
    Losa nadam se da ces se bolje osjecati sad kad su namjestili infuziju i da ce bebica porasti cim vise. 
    Mare daj nam sliku haljine. Super sto ste pronasle sto ti se svidja. Odmah je lakse. Bravo za sveki!!  Gdje si nasla te hlace, promaklo mi je?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.