ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    09. Studeni 2019. 14:22

Auuu... Mi po doma u papucama, al kad netko dodje ostane u cipelama. Imam tepihe samo u spavacoj i jedan u dnevnom al moja rombica to redovito licka tako da mislim da necu promjeniti stav kad beba dodje jer nemam namjeru jigdje u dnevnom stavljat bebu na pod. Kod nas u stan dodju i ljudi s psima pa mi je onda jos bedastije da ja nekom kazem da se izuva a od mame pas seta uredno njemu pak ne mogu noge ogrezat. Maske neću uzimat nego kad s e netko najavi pitat jeste zdravi ako niste nemojte dolaziti i bok. Te maske su samo finta nis to ne pomaze ako netko ima gripu vjerujte. Pomaze ako osoba koja se ne zeli zaraziti nosi a bebi to sigurno necu staviti

09. Studeni 2019. 14:44

Imala sam cijeli dan kontrakcije i sad smo skuzili da mi tokolitik iz infuzije krivo curi  Sad kad su me normalno pristekali je sve ok. 
    U utorak ujutro je beba bila 29+4 i 1300 g, nadam se da je sad malo narastao. Dobio je obje doze za razvoj pluca, a veli doktor da ce od toga i brze rasti. Taman je u 50-om percentilu za starost.... bolje bi bilo da je veci no sto je tu je. Nadam se da je sad barem 100 g veci 

Damnarexx 🌺
    09. Studeni 2019. 14:59

Pozdrav curke😄
    Svima zelim ugodan vikend..mada je ovako tmuran 😏
    Losa drzim fige da malac jos dobije na kilazi, i da sve super prođe 🤗
    Ja sada imam fobiju od curenja plodne vode, jos sam to i sanjala preksinoc pa sam sva nekako u polustrahu 🙈 provjeravam svaki iscjedak kakav je...jucer je bio malo vodenastiji nego inace, a danas je sve ok.
    Al dobro, kako ste i rekle, to se skuzi kad potece iz tebe.

• AnnA
    09. Studeni 2019. 15:59

Ok sad ce ovo moje pitanje vjerojatno biti glupo i pitam se kakva cu ja majka uopce biti. Ali moram pitati haha
    Kako bebu staviti spavati na bok ako je u vreci. Kako ispod gornje nozice staviti rucnik ili to nesto sta se obicno stavlja

Točkica37
    09. Studeni 2019. 16:10

Anna imas trokut za spavanje za kupit i u njemu je na boku. Meni je to super stvar.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    09. Studeni 2019. 16:11

Losa kad ces na uzv? Kaj ti jos vele? Carski ili?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

ena10
    09. Studeni 2019. 16:13

Pozz svima.
    Redovno vas čitam, al nekako se sva pogubim u temama, pa sam manje aktivna.
    Loša držimo fige i dalje da izdržite još malo. Na kraju krajeva, sve će to biti super! Ne sumnjamo mi u malca i u tebe! 🤞🏻💙

Anna kako Tockica kaže, super stvar jastuk, čak mislim da je ispod stotinjak kuna, a jako je praktičan. Ja sam dva dobila na poklon🙈, još zapakirana, pa ću svakako to koristiti!

Želim Vam svima ugodan ostatak vikenda! 🤞🏻😊❤

• nemasekirancije
    09. Studeni 2019. 17:33

Super za znat za Hafnera :) thxs! Losa sretno i drzim vam fige ❤❤❤

Simba 1989
    09. Studeni 2019. 18:58

Pozdrav 
    Ispričavam se što ovako upadam, ali treba mi pomoć.. Imam informaciju da je ovdje na temi jedna žena koja mi možda može pomoći,pod imenom NASTY.. Bila bih zahvalna ako mi može netko reći 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Nasty
    09. Studeni 2019. 19:54

Simba jesi mislila na mene? Kaži ili ostavi mail pa te mogu kontaktirati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.