Ajde super Losa, sad ste vec u 31 tt:) Samo naprijed:)
Ja dosad nisam patila na to da gosti moraju oblacit papuce u stanu, ali kad dodje mali to ce se definitivno promjenit. Tako da kolko rodbine imam, moram hrpetinu papuca pokupovat:)

nemasekirancije prim.Hafner je super stručan možeš se prepustiti njemu bez ikakve sumnje 👍preporucam !
Ekipa ugodan vikend! Odjavljujem se do ponedjeljka..kad idem na profil u bolnicu i na pregled. Baš se veselim. Zadnja težina bebe u 29+4tt je bila 1,8kg. Jako me zanima koliki mu je sada prirast..
Doduše nije ni da sam baš aktivna ostale dane🤣 al u toku sam ugl. čitam, ne komentiram jer ugl. kasnim s temama, a i nisam baš tip osobe koja puno voli kupovati i komentirati stvari.. Iako mi je za bebe sve slatko.. Ja sam ugl. sve nabavila ili kupila, njihalicu ću dobit i koristit, zaštitu za ogradu na krevetiću sam kupila u također ću koristiti.. Fali mi još jedna nova dekica i nepropusne podloge za madrac..
Losa bit će to najhrabriji i najjači beban u grupi 😃 Sretno!

Toliko toga ima treba ne treba, štetno super korisno da se covjek pogubi.
Evo ja ipak otisla u c&a i kupila 60 vrecu sa rukavima ako ne bude htjela poklonima dalje, meni je lijepa a za upotrebu cu se konzultirat sa pedijatrom ili u rodilistu. Kupila i jedan kompletic 74 koji je kao na akciji vec samo 40kn, na kraju i na to mi dali 25%. Mislim da je zena fulala. I nasla hlace ako neka kao ka trazi neke onako pristojne hlace koje moze obuci na sako ili tako malo vise poslovno nasla tamo neke koje sa strane imaju glumice gore su prilicno meke i rastezljive. Uzela broj 40 inace uzimam njihov 38. A prebila se dok sam nasla neke finije trudnicke da mi pasu. Tako da sma bas happy sa shoppingom.
Losa 🤞🤞🤞 da sve prodje u najboljem redu kad god dodje vrijeme i da mali palcic kad dodje bude jak i zdrav da sto prije narastete i mozete doma.

Evo i mene iz shoppinga..bila sa sveki shoppingirat i našla haljinu za vjenčanje, cipele, čarape, grudnjak...sve me opremila od glave do pete jedino joj nisam dala bundicu da kupi jer ju ne bi više nikad navukla na sebe i to sam ju jedva odgovorila hahahah S haljinom sam prezadovoljna, em tako lijepo stoji em je baš udobna :) ja se već pripremila da uzmem bilo šta itak u svemu sam ko kit, na kraju ipak našla nešto što lijepo izgleda
Što se tiče izuvanja kod nas je to normalno jer je po cijelom stanu tepih, tako da papuča imamo more
Losa progura se ti preko reda Ma neka, prešla si 30 tt, i samo neka bude sve uredu s tobom i bebanom ostalo je manje bitno. Nisam upratila koliko je bio težak sad zadnje?
Di nam Omerta nestala? Il sam preskočila njen post..

I ja sam da se gosti skidaju u papuče.. A ne da ja moram i ribat pod nakon gosta umjesto da spavam. Mikio ovo za maske je skroz dobra ideja🤣🤣🤣 još će bit vrijeme viroza, ne treba netko ni bit šmrkljav da nam nešto prenese.. Stvarno mislim da neću nikog primat prvih 40 dana, al za slučaj da ipak netko mi iz Zg ili iz Dbk dođe jer će bit blagdani ću primit.. I opremit se papučama i maskama😂 briga me. Ja imam paranoju da mi netko ne poljubi malo dijete.. Uh.. Moram onima u koje sumnjam nekako pristojno dat do znanja da im ne padne na pamet da ga poljube.

Nasty joj to ljubljenje...ja bi ga najradije strpala u krevetić i navučem baldahin pa ga gledajte izdaleka xD
Iskreno se nadam da im neće pasti na pamet barem mjesec dana da dolaze. Neka padne snijeg u prvom mjesecu pa nitko neće putovati

Auuu... Mi po doma u papucama, al kad netko dodje ostane u cipelama. Imam tepihe samo u spavacoj i jedan u dnevnom al moja rombica to redovito licka tako da mislim da necu promjeniti stav kad beba dodje jer nemam namjeru jigdje u dnevnom stavljat bebu na pod. Kod nas u stan dodju i ljudi s psima pa mi je onda jos bedastije da ja nekom kazem da se izuva a od mame pas seta uredno njemu pak ne mogu noge ogrezat. Maske neću uzimat nego kad s e netko najavi pitat jeste zdravi ako niste nemojte dolaziti i bok. Te maske su samo finta nis to ne pomaze ako netko ima gripu vjerujte. Pomaze ako osoba koja se ne zeli zaraziti nosi a bebi to sigurno necu staviti

Imala sam cijeli dan kontrakcije i sad smo skuzili da mi tokolitik iz infuzije krivo curi Sad kad su me normalno pristekali je sve ok.
U utorak ujutro je beba bila 29+4 i 1300 g, nadam se da je sad malo narastao. Dobio je obje doze za razvoj pluca, a veli doktor da ce od toga i brze rasti. Taman je u 50-om percentilu za starost.... bolje bi bilo da je veci no sto je tu je. Nadam se da je sad barem 100 g veci
Pozdrav curke😄
Svima zelim ugodan vikend..mada je ovako tmuran 😏
Losa drzim fige da malac jos dobije na kilazi, i da sve super prođe 🤗
Ja sada imam fobiju od curenja plodne vode, jos sam to i sanjala preksinoc pa sam sva nekako u polustrahu 🙈 provjeravam svaki iscjedak kakav je...jucer je bio malo vodenastiji nego inace, a danas je sve ok.
Al dobro, kako ste i rekle, to se skuzi kad potece iz tebe.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji