ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reserved123
    09. Studeni 2019. 12:15

Samojed je bas je cvrst sad nzn probat cu ga koristit ako mi ne bude odgovarao zasigurno se necu tlacit. Idi u trgovinu i otvori ga jer ja nisam znala koji broj da uzmem pa mi ga je prodavacica otvorila i pokazala razlike u brojevima.
    Lavica pa iskreno pojma nemam meni je prvo dijete pa sve pitam i upijam nama ce za pocetak kad bude rodbina dolazila beba bit u kolicima da oni ne ulaze u sobu a naravno ostatak dana u koljevci. Ne hvala da mi svi ulaze s cipelama u sobu 🤣🤣

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Lavica27
    09. Studeni 2019. 12:29

Ja sam ti u pocetku non stop bila na kaucu u dnevnoj, mala je lezala do mene u onom kornetu,samo sam je selila sa cice na cicu. Onda kad sam se dobila bila je u kolijevci u dnevnoj samnom. Inače na vratima imamo slape odmah i nisam dala da se ide unutra u cipelama,kome pravo kome krivo. Ne zbog bebe,oduvijek mi je nehigijenski hodat inkod drugih u cipelama,samo kad se sjetim gdje sam sve bila (shopping centri, wc tamo i slicno🤢🤢). Mozda sam frik al eto (nisam neka extra cistunka bas). 

09. Studeni 2019. 13:02

Pozdrav! Evo ja jos uvijek u komadu no od ainoc mi voda koja curi nekako crvenkasta, veli dok da je to normalno no da misli da ce bit porod iduci tjedan. Ja sam spremna... cini se da cu ja prva u grupi rodit 

• Zarica
    09. Studeni 2019. 13:33

Ajde super Losa, sad ste vec u 31 tt:) Samo naprijed:)

Ja dosad nisam patila na to da gosti moraju oblacit papuce u stanu, ali kad dodje mali to ce se definitivno promjenit. Tako da kolko rodbine imam, moram hrpetinu papuca pokupovat:)

09. Studeni 2019. 13:34

nemasekirancije prim.Hafner je super stručan možeš se prepustiti njemu bez ikakve sumnje 👍preporucam ! 

Nasty
    09. Studeni 2019. 13:34

Ekipa ugodan vikend! Odjavljujem se do ponedjeljka..kad idem na profil u bolnicu i na pregled. Baš se veselim. Zadnja težina bebe  u 29+4tt je bila 1,8kg. Jako me zanima koliki mu je sada prirast.. 
    Doduše nije ni da sam baš aktivna ostale dane🤣 al u toku sam ugl. čitam, ne komentiram jer ugl. kasnim s temama, a i nisam baš tip osobe koja puno voli kupovati i komentirati stvari.. Iako mi je za bebe sve slatko.. Ja sam ugl. sve nabavila ili kupila, njihalicu ću dobit i koristit, zaštitu za ogradu na krevetiću sam kupila u također ću koristiti.. Fali mi još jedna nova dekica i nepropusne podloge za madrac.. 
    Losa bit će to najhrabriji i najjači beban u grupi 😃 Sretno! 

Grizli
    09. Studeni 2019. 13:44

Toliko toga ima treba ne treba, štetno super korisno da se covjek pogubi. 
    Evo ja ipak otisla u c&a i kupila 60 vrecu sa rukavima ako ne bude htjela poklonima dalje, meni je lijepa a za upotrebu cu se konzultirat sa pedijatrom ili u rodilistu. Kupila i jedan kompletic 74 koji je kao na akciji vec samo 40kn, na kraju i na to mi dali 25%. Mislim da je zena fulala. I nasla hlace ako neka kao ka trazi neke onako pristojne hlace koje moze obuci na sako ili tako malo vise poslovno nasla tamo neke koje sa strane imaju glumice gore su prilicno meke i rastezljive. Uzela broj 40 inace uzimam njihov 38. A prebila se dok sam nasla neke finije trudnicke da mi pasu. Tako da sma bas happy sa shoppingom.
    Losa 🤞🤞🤞 da sve prodje u najboljem redu kad god dodje vrijeme i da mali palcic kad dodje bude jak i zdrav da sto prije narastete i mozete doma. 

MaRe
    09. Studeni 2019. 13:53

Evo i mene iz shoppinga..bila sa sveki shoppingirat i našla haljinu za vjenčanje, cipele, čarape, grudnjak...sve me opremila od glave do pete  jedino joj nisam dala bundicu da kupi jer ju ne bi više nikad navukla na sebe i to sam ju jedva odgovorila hahahah S haljinom sam prezadovoljna, em tako lijepo stoji em je baš udobna :) ja se već pripremila da uzmem bilo šta itak u svemu sam ko kit, na kraju ipak našla nešto što lijepo izgleda 
    Što se tiče izuvanja kod nas je to normalno jer je po cijelom stanu tepih, tako da papuča imamo more 
    Losa  progura se ti preko reda  Ma neka, prešla si 30 tt, i samo neka bude sve uredu s tobom i bebanom ostalo je manje bitno. Nisam upratila koliko je bio težak sad zadnje? 
    Di nam Omerta nestala? Il sam preskočila njen post..

Nasty
    09. Studeni 2019. 13:55

I ja sam da se gosti skidaju u papuče.. A ne da ja moram i ribat pod nakon gosta umjesto da spavam. Mikio ovo za maske je skroz dobra ideja🤣🤣🤣 još će bit vrijeme viroza, ne treba netko ni bit šmrkljav da nam nešto prenese.. Stvarno mislim da neću nikog primat prvih 40 dana, al za slučaj da ipak netko mi iz Zg ili iz Dbk dođe jer će bit blagdani ću primit.. I opremit se papučama i maskama😂 briga me. Ja imam paranoju da mi netko ne poljubi malo dijete.. Uh.. Moram onima u koje sumnjam nekako pristojno dat do znanja da im ne padne na pamet da ga poljube. 

MaRe
    09. Studeni 2019. 14:02

Nasty joj to ljubljenje...ja bi ga najradije strpala u krevetić i navučem baldahin pa ga gledajte izdaleka xD
     Iskreno se nadam da im neće pasti na pamet barem mjesec dana da dolaze. Neka padne snijeg u prvom mjesecu pa nitko neće putovati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.