Isto gledam u UZV, označi mjeru, pa ponavlja u više navrata. Evo, ja nisam primjetila da uzima srednju vrijednost već onu koja najviše odgovara tjednima.
Mrgud tnx na info!
Curke, ljubiteljice Frosch-a ako vam spar usput imate popust na cjelokupni njihov asortiman.
Isto gledam u UZV, označi mjeru, pa ponavlja u više navrata. Evo, ja nisam primjetila da uzima srednju vrijednost već onu koja najviše odgovara tjednima.
Da..tako se čini da i meni.. Tj uzme prvu ako je ok, a ako nije pokuša par puta i uzme najsličniju - prošli put je meni tako za trbuščić jer kao vjerojatno je nezgodno okrenuta i da ne panicarim nepotrebno, hmm
[/url
Iva i sve ostale cure koje brinete zbog mjera, ne brinite. Mojoj bebi je trbuscic manji u odnosu na ostale mjere. Kad to proguglate piše da to ukazuje na zastoj u razvoju i potrebno je pratiti protoke. Zabrinjavajuce je kad neka od mjera nastavi zaostajati za drugima (npr. Na prvom pregledu je trbuscic 2 tjedna manji, pa na sljedećem 3 tjedna,...).
Bitno je samo pratiti mjere, protoke itd. I kao što je meni doktor rekao, ako i dođe do zastoja u razvoju, tu se ne može ništa napraviti osim raditi češće ultrazvuke i pratiti da li je sve ok s posteljicom i protocima. Također, nismo svi isti i nisu sve bebe savršene unutar nekih zadanih proporcija. Ja sam npr niska i vrlo sitna i kaže mi doktor da ni nije za očekivati da ću roditi gigantsku bebu, a manji trbuscic znači da se vjerojatno neće roditi bucmasta beba.
Iva pa koje su mjere danas bile na uvz?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Iva mojoj prijateljici su u Splitu tako rekli pred porod da joj mali ima glavu ko tanjur, zamisli strucnjaka...na kraju malac najnormalnije, slatko stvorenje, rodio se s malo vecom glavom, sad se to ne bi ne reklo, bezveze panika...
A drugoj frendici digli paniku 2 mj pred porod zbog manjeg trbuha, eno curica zdrava ko dren, rodila se s 2800 doduse, ali apsolutno nikakvih problema nema...
Obje su promijenile doktore nakon poroda😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Iva i meni moja gin rekla da mali ima veliku glavu. Cini mi se da je to dosta cest slucaj. I da se to onda s mjesecima nekako “poslozi”.
Lavice evo me nakon trazenja Froscha, pomislit cu da su povukli deterdzent za baby kupila sam s aloe verom za nas i omeksivac koji sam nasla pored duda. Jedva se snadjoh.
Bila u Dmu i Mulleru, sutra napadam druge trgovine.
Uglaavnom, imao je navodno temp 39,kad sam dosla zaista je bio vruc,al dok smo stigli doma spala je na 38,4 pa na 38,3. Super mi je rucao. Igrao se normalno,al takodjer znam da ne skida nista ispod 38,5 pa jos nisam reagirala. Inace dajem Neurofen sirup. Imali smo nedavno fibru podjelila sam cak s tobom bila tada 😂😂😂
Fibra velika 3 dana,pregled i ustanovljen slajm u plucima,dao nam kapi 7 dana terapije i na kraju izbacio ga u stolici.
Tebi 100x hvala! Tvoj prosli post me umirio,savjeti koje sam i sama znala donekle a ti si mi samo s tim potvrdila da dobro radim i primjer da je to dio polaska u jaslice/vrtic 😊 i btw otkrila koje tegobice jos mogu ocekivati. 😘
P.s. znaci temperatura se vrti oko 38.
Cima ne znam da li si već od danas u bolnici ili ideš u ponedjeljak? Obzirom da sam ja malo malo u bolnici, vidjela sam da je svaka žena za sada s tom beštijom kakvu ti imaš dobivala antibiotik intravenozno. I kod mene u bolnici dežurni liječnik bez obzira na vikende i blagdane radi i preglede i briseve, vadi se krv jer laboratorij radi 24 sata.
Evo me iz bolnice, pustili su me kuci😊 Napravili mi uzv, vaginalni pregled i 2 ctg-a, vadili krv i urin, sve je uredno pa su me pustili jos vikend doma pa se trebam u ponedjeljak u 9 javiti tamo nekoj doktorici i onda cu ostati, ostati moram zbog tog svog sindroma, te alergije na odredene lijekove pa mi ne smiju dati nesto sto jos nisam uzimala i pustiti me doma jer od te reakcije na lijek mogu umrijeti pa nije bas sigurno tako da cu ostati tamo dok ne nadu lijek koji djeluje, nadam se da ce to biti brzo😬 ugl. rekao je da zasad opasnosti nema pa da ne razbijam glavu preko vikenda jer se ne moze u ta dva dana nista desiti tako da jedva cekam da nadu pravi lijek da se mogu opustiti kako treba🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji