Jutro cure
Lorija da malac što prije ozdravi 😍
Cure sa odstupanjima nemoj te puno da se brinete meni je moj gin rekao da su odstupanja normalna a i da nikad se ne izmjeri baš precizno tak da..
Eh sta mislite o ovom steznjaka želim neki baš baš baš jak sta mislite kakav je ovaj
Jutro curke, ugodan vikend vam zelim! Ja prijavljujem pregled za 25.11. i javljam def potvrdjeno da stize mali deckic ipak , pa eto lala mozes sad promijeniti.
Cima ja bas gledam Nuna-u jer znam da ce se mala gurat u nju nakon brace...
Samojed ja bi pricekala da rodim pa kupovala steznik,ne znas hoces prirodno,carski,da li ces smjeti steznik uopće. Nemoj forsirat oporavak,maternica je rasla 9 mjeseci, treba vremena da se vrati u zdjelicu.
Lorija drago mi je da je bolje!
Lavice meni se ona bas cini stabilno ovako i posto je teza malo sumnjam da ce se tako lako prevrnuti pogotovo dok je mali, kad smo ju dobili postavili smo ju da vidimo i super mi je sto ide do puno kila😊 al svakak cu ju ili drzati blizu garniture ili nesto cisto za svaki slucaj🤔
Samonezelje pa to je jos jedan deckic😍 cestitam ti😇😁
Jutro... Budna od 7 al naravno svak bi nesto pa eto sad tek sjela popit kavu 🤦🏻♀️
Grizli mislim da si ti pitala za nekakav poklon koji bi vam ostao a da nije ona knjiga (isuse, mozak ne funkcionira, ne znam kak se sad to zove 🙈)...mozda bi ti ovako nesto bilo zanimljivo...
https://www.box4all.eu/
Meni je izgleda fora i planiram kad se curke rode uzeti svima... Ja sam sacuvala narukvice iz bolnice, pozitivni test, prva duda i neki meni dragi bodic/kompletic... To planiram staviti unutra svakome. Pa eto, mozda nesto takvo. A imas i personaliziranih knjiga pa bude prica sa imenom klinca 🤷🏻♀️
Meni je danas koma...ne znam jel zbog ovog sugavog vremena ili ovo sa stitnjacom, al toliko sam malaksala a srce imam osjecaj da lupa na prazno, ne znam kak bi objasnila uopce....kao da onak jako tuce al bez nekog efekta. Malac ovu noc sva sreca spavao bez budjenja al otkako smo se digli kaslje onak suho, nadrazajno, uopce vise ne znam kaj ga muci... Jucer je bio na cuvanju dva sata kod susjede, a ona je pusac (iako pusi u odvojenoj prostoriji ali nikad ne zatvara vrata pa mi bas to nema smisla)...na zalost nisam bas imala drugog izbora dok se muzne vrati s puta jer sam morala s tetom koja ima demenciju na pregled u Zg kod neurologa. Nisam ga htjela voditi jer smo isli na hitnu neurolosku a jos nije cijepljen protiv gripe. 😒 Sad cu ga inhalirat pa vidjeti hoce li se kaj poboljsati...
Ugodna subota svima
url=https://lilypie.com][/url
Meni taj Nuna model bas izgleda stabilno. Uzivo kad sam ju gledala u trgovini mislim da se tu ne moze tako lako beba prevrnuti. Dok one Tiny Love i neke modeli sto su dole po meni dosta uski sto sam gledala mi ne uljevaju takvo povjerenje. Ja sam zato se odlucila za kombinaciju Yookidoo baby gym sit up koja se pretvori u njihaljku al onu sto se mrda kako se beba mrdna i to pocet koristiti tek od 6mj. recimo, s time da ce mi to stajat ili na tepihu ili u vrticu koji ce za pocetak biti povisen na razinu kao krevetic.
Lavice pa sad sam totalno zbunjena sa tom vrecemo. Neki mi kazu da moze od pocetka ako ima rukave, ako nema od 6 tjedana, a ti od 3 mj. 🤪😲 Sad vise ne znam sto napraviti, a na internetu bas ne nalazim previse info.
Iskusne mame jel koja bas novorođenče stavljala u vrecu? Ja sam nekako mislila odmah to uvest umjesto pokrivaca cini ki se zgodnije kod dizanja za dojenje da beba ostane u toplom pa ju sako s time dignem podojim i vratim u krevetic.
Tnx PetraB za ideju, vidis te kutijice nisu lose jer svakako mislim sacuvat nam za uspomenu neke sitnice. Imam tako kutijicu od svadbe sa svim i svacim unutra uključujući i cestitke. A dogovorila s tom tetom da nam uzme ono za napraviti bebine nogice ili rukice u glini i psica sveznalicu posto je ona htjela da nesto bude kao nama, a nesto bas bas za bebu. Pa smo eto tako dogovorili, a meni je full super ta glina.
Joj petrab ja sam pak dobila 4 ili pet tih personaliziranih kutija za malu, ne znam di bi s njima vise🙈... Iskreno takav je dan i ja sam neka zdrmana sva...
Grizli pao mi je na pamet personalizirani prekrivac/dekica. Moja ima i bas mi je lijepa uspomena.
Samonezelje kak sad decko??
Dobro jutro ekipa!
Cestitam na novom pisonji ❤️💪
Vi o lezaljkama i vrecama...ja lezaljke proucavam pa cemo je “narucit” za babinje...vec se nude pa eto im onda spisak 😂
Kaj se tice vreca za spavanje...nisam je sa curama koristila od pocetka dok su tak male, dekica/poploncic je bio dovoljan jer se tako mali ionako ne mrdaju da se mogu otkriti....al mi je super dosla kad se pocnu okretat i vrtit.
Ne vidim razloga zasto ne bi stavila dijete u vrecu
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji