Mikio vidila sam te sa preklopom u c&a bas al cini mi se da imaju samo velike duzine za vecu djecu te male vrece bas bez. Iako to mi je super opcija izgledala. Al nije lose zapravo sad mi pala na pamet ideja kupiti 70 pa sama napravim preklop. Nije problem usiti gumbica dva na dnu vrece i usice ca provuc. 🤔 Ili samo 4 trakice pa vezat masnicu.
Jedino me buni ta dimenzija 50,60,70cm jel to duzina vrece ili bebe posto robicu znak da je duzina bebe, al ovo mi izgleda kao duzina vreca.
I da ja isto imam hrpu bodija 56 iz c&a, pa se nadam da ce bar jednom svakog obuci.
A jel ste vidile one neke dodatke za produziti bodije klincima dal to funkcionira ako su bebe samo duge? Mislim tipa moj necak je bio jako dug i mrsav pa mu recimo bodi 68 bio dobar u duzinu al u sirinu ko vreca mu stajalo. To vidila reklamu pa mi palo napamet za pocetak ako je gore dobar bodij recimo 50 ili 56, al fali duzina zbog sirokog povijanja.
Lorija ne znam je li to istina, ali nama je teta kupila ljuljacku tako i onda par tjedana nakon toga vidim zena prodaje slicnu ljuljacku jer joj se beba prevrnula skupa s tom ljuljackom, mene je tocno presjeklo.. Ali cemo mm i ja samo to dodatno ucvrstiti, ma da je i ovako stabilna, ali opet me malo strah😬
Što se tiče tih njihalica, znam da su povukli s tržišta od Tiny Love jedan model (32slučaja u Americi). Mislim da je strašno dok se tako nešto desi; ovdje je primarno bilo to da su te ležaljke namjenjene bebama do 6mj.starosti a stradale su veće bebe koje se mogu okrenuti (gušenje). Ali isto mi nije jasno primjerice za autosjedalice, ako ne prolaze na testovima ili imaju jako loše rezultate kako se onda mogu prodavati?!
Ma to za ginekologe; ma valjda je u meni problem, karma je takva, da uvijek u više navrata idem nešto riješavati (kao primjer one doznake u HZZO); pritom znam otići i pitati prije što sve treba....al većinom znam da ću se još koji put šetati. Na ovo s ginekolozima sam i oguglala u tim postupcima, dugo sam i radila, bilo mi je jedino bitno 'da se prime'. Nije mi ni toliko žao plaćanja jer evo, danas ulazim u 38tt, već me više smetao taj različiti stav u liječenju i onda je na tebi da odlučim- inače mi je porodništvo u malom prstu??
Isuse, nekad dok čitam svoj post, imam dojam da nisam završila osnovnu, veze s vezom nema
Ja sam mislila da samo ja rano ranim subotom zbog male! Lorija nadam se da je mali bolje,nemas sto zahvaljivati... sjecam se da sam se ja usrala prvu temp kad je dobila (reakcija na cjepivo s 4mj)...
Grizli nislim da sam negdje citala prije cca 3mj bebe se ne koristi vreca za spavanje.
Mikio sad bi te natamburala,da nismo mi matore tri puta pisale za različitost c&a,h&m,zara i lidl ...p.s. zenske ima na ebayu i aliju kao nastavak s tim drukerima za bodije da ga produljujes samo (kao nama za grudnjak al se ovo kopca bas). Korisna stvar!
Kod nas grozno grmilo pa se mala jako prepala,dosla k nama u krevet,ni muz ni ja se nismo naspavali,ona ko ovcica spavala😏
Lucille kod nas su dva ginekologa primarnw pa bi ga bez beda mijenjala da moram placat, ili bi se prvo jako posvadjala pa ako ne ide promijenila.
Cima koja ljulja?? Mi taman kupujemo...
Isuse, nekad dok čitam svoj post, imam dojam da nisam završila osnovnu, veze s vezom nema
Hahah, ja sam sve shvatila😅😜 Joj, pa i ti si u terminu, nisam uopce skuzila posto nema one trakice dole haha, nek ti i porod prode sto lakse😁😇
Lavice Nuna Leaf curv, mislim da je taj model🤔 nju smo dobili, a zena prodaje slicnu, nije marka Nuna, ali je slicno postolje to dole, nazalost nisam zapamtila koju ona tocno prodaje😬😬
Lucille terminuso 😍 nek ti je sretno,opusti se u terminu jos malo ☺
Lavice da,bolje je hvala. Mislim ne znam,al noc je bila dobra,jos mu nisam dala sirup samo pola ampulice fizioloske prije spavanja iskoristila za nosic.
Bas mi zao, ja sam veliki fan njihalica tih jer mi je olaksala i btw mirnija bila jer mi dijete nije uvijek na podu. Al kao sto rekoste, velika djeca stavljana u njihalice predvidjene za manju djecu, mozda zbog toga. Ne znam. I ja sam sad zbunjena 😬
Meni je zao sto su tolika odstupanja od misljenja i o ureaplasmi i o zastoju u razvoju, pa me jedan ginekolog npr ispreplasi sa zastojem, drugi veli da je normalno. Zaboravila sam prijaviti uzv 11.11 i pregled 12.11. I jedva cekam uzv da vidim jel raste bebi, upravo jer su me prvo splasili da moram svaki tj na uzv, a onda me zadnji dr ne pregleda preko uzv jer njemu to nije potrebno i naruci me za dva tj. Znaci mjesec dana ce proci izmedu uzva za nesto sto se mozda trebalo pratiti i cesce po drugim doktorima. Ali drago mi je da se mi tu potjesimo ❤😘
Zelim vam lijep vikend curke drage!
Sortiraj odgovore
Najstariji