Pupak je bitno održavati suhim. Rabi se ili Octenisept ili prašak (prije osuši). Octeniseptom možete navlažiti gazicu i prebrisati oko pupka a pupak 'potufajte', nemojte ga trljati da ne prokrvari.
Ja pročitala možete navlažiti guzicu pa mi ništa nije bilo jasno hahahahahahah
Cima bolje onda da si tamo par dana dok ti ne nađu neki odgovarajući lijek...držim fige da to što prije bude i da je se što prije riješiš
C1M4 najvažnije je da ti brzo pronađu lijek na koji nisi alergična, pa ćeš nadam se brzo i izać iz bolnice.. Sretno!
Bok cure, ja sam nocas koma spavala i jutros sam imala manju prometnu, na zalost ja sam kriva, jednostavno nisam vidila auto s desne strane, hvala Bogu nije nikome nista i svr smo dogovorili, ali ja sam u tolikom šoku, toliko mi je krivo i bas ssam se uplasila iako je čovijek stvarno bio ok i nikome se nista nije dogodilo i šteta na autu je minimalna, ali ja Vam ne mogu opisati koliko mi je krivo jer nisam vidila.. naravno da sam se onda uplasila i za ovog mog miška, ali mislim da je sve ok jer sad kad sam legla, udara me normalno kao i do sada... ja nisam osjetila nikakav trzaj, samo smo se naslonili..ali ne znam otici u bolnicu ili sacekati srijedu pregled.. umiruje me to sto ga najnormalnije osjecam, pa mislim da ne moram nigdje, samo se opusitit...
I citam o Božiću što pisete i to me je tako oraspoloziloi umirilo...i ja sam takvaa i jedva cekam 1.12 da krenem sa sređivanjem kuce. Ne volim kič, ali svaki kutak bude u dekoracijama..
Pozdrav svima i čuvajte se i odmarajte koliko možete!
Joj Cima, zao mi je al drzim fige da je se sto prije rijesis. Bolje da se strpis malo onda tamo kad je takvo stanje. Pusu ti saljem 😘 samo bez nervoze,bit ce to dobro.
Sve se kupuje po kilama,pri svakoj kupnji ce vas upitati tete u ljekarnoj,koliko beba ima kila. Bar je tako u mom slucaju a vjerujem da je i dole takodjer.
Joj Cima a kad se samo sjetim kolko si je molila da ti uradi briseve prije😑 Vjerujem da ćeš zacas rjesiti sve u bolnici, drzim fige🤞
Uh Miapia,vjerujem da si se prepala! Ja bi mozda za svaki sucaj isto otisla na pregled.
Da je stresiramo prvorotkinje sa skidanjem temp,bit ce vremena za to 🙈 Iako slazem se,moja isto na ibuprofen sirup reagira i hoce ga popiti,lupocet ni blizu. Cepici ok.
Zaboravila sam dalje...
Jel ima neko da ga ledja ubijaju,iznad trtice?
Mene upravo nazvali iz jaslica da mi malac ima fibru!!! Waaa! Nikad kraja.
Gibam po njega sad svakako 😤😤😤
Lorija,opusti se😘. Bilo je za ocekivati, dosao je u kolektiv. Vjerojatno nije nista strasno. Obicno to tako krene od upale gornjih disnih puteva. Toaleta nosa, Puno tekucine,ispod 38.5 ne skidati, poslije paracetamol ili ibuprofen,ne pretopljavati. Zapravo jel mu ovo prva temp??
Moja ti je od 11.-4.mj svakih mjesec i pol dobivala temperaturu uz kasalj i nos,ponekad crijevna viroza i nekad neki osip kozni.
Lavice eto me, prijavljujem se!!
Sinoc su me ubijala ledja, termofor sam si stavljala pod ledja na jastuk i nekak ukoso sjedila. Al mene boli sve od trtice pa skoro skroz do vrata!
Danas mi se cak i vrti u glavi vjerojatno od toga, sve se rasteze, zivci se mozda uklijeste i eto mi vraga.
Sjecam da sam poslije prvog poroda bila pokocena valjda mj dana...vec sam bila ludaaaa od svega. A ovo sad je jos mila majka kak je onda bilo.
Lavice i Angie, mene isto ledja po cijeli dan ubijaju iznad trtice najvise a onda i ispod lopatica pa se ta bol proteze sve do kukova 🤦♀️
Bas se nekad mislim kako cu ja to sve izdrzati do kraja 🙈
Ajme kolko ste od jutra napisale 😁
Cima sve ce to bit ok, par dana antibiotik i odma ce ti napravit kontrolni bris i bit ce ok
Miapia vjerujem da ti je stres. Ja bi mozda isto otisla za svaki slucaj. Mi smo imali prometnu u fuuuuul ranim tjednima, nismo bili krivi i nije idto stvarno nista bilo strasno al bas sam se prepala. Poslje kad se mm iso nac s tim likom da rijese stetu je lik pitao dal sam trudna (a nije se nista vidjelo tad), al ocito su podsvjesno refleksi odradili pa sam se uhvatila za trbuh pa je skuzio
Angely super za pregled 🎉
Ja obavila hzzo. Moram cak pohvalit kak ide jednostavno. Ponavljam makar je vec napisano, al nadam se da ne smeta. Znaci zg, kloviceva. Uzme se broj na salteru i ide nq 1.kat, soba 26. Nema uopce guzve. Dode se s papirom od gin, prosjek placa, kopija osobne i kopija tekuceg racuna. Tamo se popune 2 ista obrasca. Zena postambilja. Jedan ostaje njima jedan nama, to je odmah kao rjesenje. I dobije uputa za “daljnje postupanje” 😁. Stavim sliku u sljedeci post
Sortiraj odgovore
Najstariji