ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Studeni 2019. 16:40

Do you need a financial help? Are you in any financial crisis or do you need funds to start up your own business? Do you need funds to settle your debt or pay off your bills or start a good business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital services from local banks and other financial institutes? Here is your chance to obtain a financial services from our company. We offer the following finance to individuals-
    *Commercial finance
    *Personal finance
    *Business finance
    *Construction finance
    *Business finance And many More:
    and many more at 3% interest rate;
    Contact Us Via Email: fastloan078@gmail.com
    Whats App +918929509036

• lucille9
    08. Studeni 2019. 16:40

Preporučila bih isto doc.Kosa. Znam da neki ginekolozi sami njemu upučuju svoje UZVne 'nedoumice'.
    Istina je, baš onak karakterno ne sjeda no to sada nije bitno. Onak je amimičan, odriješit i nije baš preelokventan. Cijena scana je 550kn, gleda sve živo i dosta dugo si na 'stolu'.
    Iako je dosta odriješit, imala sam cijelo vrijeme dojam da je jako stručan i da se s te strane neda pokolebati.
    Evo primjerice i u vezi briseva, moji bolnički i primarni ginekolog kažu da su brisevi nepotrebni, doc.Kos je opet inzistirao na brisu i antibiotiku.
    Sve u svemu, moj zaključak je da baš ne sjeda ali je stručan.

08. Studeni 2019. 16:41

Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get a finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us via E-mail: fastloan078@gmail.com Or WhatsApp me on +918929509036

08. Studeni 2019. 16:42

Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get a finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us via E-mail: fastloan078@gmail.com Or WhatsApp me on +918929509036

• lucille9
    08. Studeni 2019. 16:52

P.S.- ja opet imam dojam da drugi ginekolozi malo i navlače te mjere da odgovaraju tjednima što je puno opasnije nego izraziti zabrinutost.

Lavica27
    08. Studeni 2019. 16:55

Kako mislis "navlace" te mjere? Oznaci obruc trbuha,ispadne mjera. Ja svaki put gledam u uzv dok "oznacava gdje god sam na pregledu.. ne znam sto bi imali od tog da "navlace"?

08. Studeni 2019. 16:57

Anchy_001
    08. Studeni 2019. 17:19

Lavica27

Kako mislis "navlace" te mjere? Oznaci obruc trbuha,ispadne mjera. Ja svaki put gledam u uzv dok "oznacava gdje god sam na pregledu.. ne znam sto bi imali od tog da "navlace"?

Da slazem se, svaki put bas gledam kak to oznacava i vidim da sve 3 puta mjeri za svaki slucaj da joj izbaci i srednju vrijednost. Meni su rekli na sv duhu da su jucer imali dosta trudnica s tom sumnjom zaostajanja u razvoju. Nemam pojma o cemu to ovisi 🤷‍♀️🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.