ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    08. Studeni 2019. 10:21

Vi sve pišete kako vas beba jako lupka, a moja se baš primirila zadnjih par dana. Udarci su onako vrlo njezni. Također, kako stavljam utrogestan, imam od njega naravno pojačan vodeni iscjedak i sad sam opet počela s panikom da mi možda curi plodna voda. Izludit ću sama sebe, a tek u srijedu pregled.
    Mi još samo moramo obaviti ljekarna shopping i fale mi još Chicco ulosci. Sve drugo imamo, jedino što sve stoji zapakirano, nekako mi je prerano prati i peglati još.

Nasty
    08. Studeni 2019. 10:22

Thinkpink tako su i nama objasnili na tečaju u k. trudnica da tretirano pupak. Jedino nam nitko nije još spominjao da kupujemo čepiće za temp. A ta mamu su oreporučili također ibuprofen.
    Jooj cure vi već o Božićnom ugođaju. Meni nakon uređenja cijele škole ne ostane baš volje za doma, a ne volim kič i mora bit baš lijepo, estetski umjereno i ne napadno. Ove god. ću malo srediti ranije jer ne sređujen školu a i pitanje je kad mi beban stiže.. hehe..😊🙃
    Sretno na pregledu tko ima danas! 😊🤗

• thinkpink1
    08. Studeni 2019. 10:24

Kasnije cu vam staviti za one koje nisu upucene ili nisu sugurne, upute koje daju u bolnici na srebrnjaku oko postupka skidanja temperature kod novorođenčadi i male djece. 

Nasty
    08. Studeni 2019. 10:26

Thinkpink bilo bi to super! 

08. Studeni 2019. 10:29

Sve koje se brinete da vam curka voda nemojte panicariti. To bi sigurno primjetile jer to nije iscjedak nego bas ono... slije se van. Tako da ne brinite 

• thinkpink1
    08. Studeni 2019. 10:30

Nasty i Grizli ovom metodom se najbolje pokazalo tretiranje pupka, kako bi se spriječili granulomi i infekcije. 
    Nema kupanja dok im pupak ne otpadne i u potpunosti bude suh. Do tada ode samo "suho pranje". Ukoliko se pojavi granulom pupka, njega je potrebno lapizirati. Dal lapizaciju radi vasa patronazna ili pedijatrica, to ovisi o medusobnom dogovoru istih.

PetraB
    08. Studeni 2019. 10:31

Joj Lavice tog me i strah da se ne oduzi kod njega... Necak je do trece imao takva vristanja a kasnije mu se valjda toliko san poremetio da je jos do 4. nastavio, da prostite, zajebavat. 🤦🏻‍♀️
    Ma ne znamnjel mogu uopce ovo nazvat prehladom, bas mu lijepo prozirno, vodenasto curi iz nosa, apsolutno nis impresivno... Razmisljam ak su jucer bili u vrticu vani pa mu nisu i duksu ispod jakne stavili, a jakna je ona prijelazna jos, tanja. 🤷🏻‍♀️
    Vidjet cemo kak ce se situacija razvijat 🙈
    Lorija slazem se za sto manje piz...ija iz ljekarne. Thinkpink je super sve objasnila. Bivacin ide na recept, da, to atb sprej, ja sam ga dobila jer su mi savovi popustili, tj ispali odmah prvi dan kad smo dosle kuci, a nakon drugog poroda mi je odmah prepisao kad sam rekla koliko imam savova i kak sam popucala. 🤷🏻‍♀️
    Ah BOZIC... Ja sam stvarno bozicni freak... Uzivam u kicenju kuce... 01.12. stavljam vanjske lampice, a do sv. Nikole je i unutra sve uredjeno, osim bora... Njega tradicionalno na Badnjak, eventualno dan/dva ranije, ovisno o obavezama i obiteljskim okupljanjima. Kolace od 6.12. pecem one prhke a pred badnjak idu neki moji klasici 🤷🏻‍♀️... Kcer sam totalno zarazila tak da nas dvije u tandemu smo 🙈... Aha, naravno, bozicni filmovi i crtici su na repertoaru vec sad, kao i muzika 😅

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    08. Studeni 2019. 10:43

Cure jel trebaju kojoj produzeci za grudnjak. Meni su trebali pa sam narucila iz preko wish, al zabunom stisla nekoliko puta narudzbu pa sad imam debeli visak. Ako kojoj treba slobodno se javite poklanjam jer ni ne treba 20 komada toga. 🤭 Evo da znate i o cemu pricam. Svakakvih boja ima. 
    Meni super stvar al 3 su mi dovoljna. 

• piba7
    08. Studeni 2019. 10:49

LoSa84

Sve koje se brinete da vam curka voda nemojte panicariti. To bi sigurno primjetile jer to nije iscjedak nego bas ono… slije se van. Tako da ne brinite

Da, vjerujem da je tako. Baš sam te htjela pitati kako si ti skuzila da se o tome radi. Iako, internet je pun svega pa kao ako se radi o visokom puknucu onda voda tako po malo curka. 
    Ja sam, zbog prethodnog spontanog, od početka u užasnom strahu. Veselim se jako bebi, ne mogu dočekati da stigne i već ju sad obožavam, ali imam osjecaj da nisam uživala ni u jednom trenutku ove trudnoće nego da se samo brinem.

Angelly
    08. Studeni 2019. 10:49

Evo da se javim s pregleda, sve skolski, malac glavom okrenut prema dolje i tezak 2300 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.