Ja se jako veselim bebi i jos me nije uhvatio strah kako cu ja to🙈😂
Imam dosta mladjeg brata, i nekako sam uvijek sa malom djecom bila okruzena tako da mislim da cu se snaci 🤗
Mozda mladost ludost igra ulogu kod mene 😂😂
Na tu temu 🤣🤣
Samonezelje to kod nas u Hr ko po običaju svatko svoju politiku vodi xD Meni isto dns ženska što me zvala kaže to poslodavac mijenja..zovem ove na posao, ne oni nemaju s time ništa da to moram sama promijenit -.-
Al još mi nešto nije jasno...znači i dosad sam imala isto prebivalište ovdje s boravištem u Ri..i tam i doktora,poreznu, posao itd. i sve normalno tamo obavljala i predavala doznake itd. i sad se preselili u Os, prebacila opet sve nazad (još sam tamo zaposlena) i sad odjednom ne spadam pod Os di mi je boravište nego na mjesto prebivališta -.- Pa za poludit. Idem ujutro do njih vidjet šta će mi reći.

Na tu temu 🤣🤣Samonezelje to kod nas u Hr ko po običaju svatko svoju politiku vodi xD Meni isto dns ženska što me zvala kaže to poslodavac mijenja..zovem ove na posao, ne oni nemaju s time ništa da to moram sama promijenit -.-
Al još mi nešto nije jasno…znači i dosad sam imala isto prebivalište ovdje s boravištem u Ri..i tam i doktora,poreznu, posao itd. i sve normalno tamo obavljala i predavala doznake itd. i sad se preselili u Os, prebacila opet sve nazad (još sam tamo zaposlena) i sad odjednom ne spadam pod Os di mi je boravište nego na mjesto prebivališta -.- Pa za poludit. Idem ujutro do njih vidjet šta će mi reći.
Tak je i mene tajnica uvjeravala.. pa eto 4 godine prosle.. a da joj bar nisam rekla da to treba kad smo se selili.🤦♀️

Sad ste i mene prepale sa promjenom adrese na HZZO😮 ja sam mjenjala prebivaliste iz Rijeke u Zg.
Napravila novu osobnu, mjenjala doktora i bila na HZZO predat papire za komplikacije....ja sam isto mislila da ide automatski 🧐 ne znam da li su mi ovi na poslu to sredili, cisto sumnjam.
Doduse, vec mi je mogla reci da je stara adresa, ako je.
HZZO nekima mijenja poslodavac, nekima ne. To si mozete provjeriti i u racunovodstvu jer se oni mogu sigurno spojit online na HZZO i vidjet koja vam je adresa, a ak ne otic osobno. Ak nije promijenjeno, treba vam mislim da je tiskanica 1 (plava je i izgleda ko sredina iz biljeznice 🙈) koju popunite i nosite u HZZO

Cure…mene bas muci di je LoSa…
I mene. Da nam se bar javi, da podijeli misli i strahove i sve. Losa jaaaaviii se 🙏🙏🙏🙏❤❤
Mene isto Lavice muci di je Losa. Bas nekako sve citam sto se pise al ne mogu se skoncentrirat na teme jer mislim na nju.
Za adresu meni je knjigovođa to rijesavala jer je ispunjavala tu tiskanicu 1 i ona rijesavala ne ja. A na hzzo su mi bilo rekli da mogu i ja al opet mi firma mora ispuniti tu tiskanicu pa da bolje oni i donesu. Tako da se ocito toj u firmi ne da.

U lidlu imaju carapice 3 para 14.99kn.
Moj muz stalno govori stignemoo.. a mi vec 32tt.
Pa reko svi su vec sve pripremili. Necakinja jd jucer rodila u 36tj. A mm na to kaze pa imas jos 4tj 🙈🙈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji