Mene isto Lavice muci di je Losa. Bas nekako sve citam sto se pise al ne mogu se skoncentrirat na teme jer mislim na nju.
Za adresu meni je knjigovođa to rijesavala jer je ispunjavala tu tiskanicu 1 i ona rijesavala ne ja. A na hzzo su mi bilo rekli da mogu i ja al opet mi firma mora ispuniti tu tiskanicu pa da bolje oni i donesu. Tako da se ocito toj u firmi ne da.
U lidlu imaju carapice 3 para 14.99kn.
Moj muz stalno govori stignemoo.. a mi vec 32tt.
Pa reko svi su vec sve pripremili. Necakinja jd jucer rodila u 36tj. A mm na to kaze pa imas jos 4tj 🙈🙈
HzZO Sam si obavljas promjenu jedino ak si nezaposlen. Ili ako si ti odgovorna osoba kod poslodavca (opunomocenik ili samozaposlena osoba). U protivnom poslodavac odnosno odg osoba kod poslodavca ili opunomocenik, sto je u mojoj firmi tajnica. On ti i uplacuje zdravstveno uostalom.. I to za zahtjev tu tiskanicu 1 treba i kopiju vase osobne sa novim podatcima. Eto.
Za porodiljni otvorit bi to trebalo biti rijeseno. Nadam se da ta procedura ne traje dugo...
Vecer! Evo kod mene sve po starom, lezim i cekam. Za sad sam stabilno. Cijelo vrijeme mi netko dolazi u posjet tako da uopce nisam stigla na forum sad mi sa svih strana dolaze primjeri gdje je netko ranije roden i sad ziv i zdrav pa me to sve tijesi.
Ma joj ak ne budem mogla promijenit zvat cu ih opet a ak se opet budu pravili mutavi onda cu odnijet papire kad budem porodiljni otvarala u BM i gotovo. A idući mjesec kad promijenim prezime ce mi morat oni mijenjat 😠
Možda Losa ostala bez neta pa se zato ne javlja..nadajmo se da se nista nije pokrenulo.
A nema nam ni BabyD...kod nje je se mozda nesto događa.
Evooo je 🙂🙂 Neka, bolje da si zaokupirana ☺ Još malčice i evo te u 30tt
Sortiraj odgovore
Najstariji