ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    07. Studeni 2019. 13:00

A sorry MaRe nisam skuzila da se radi o adresi, ja mjenjala prezime. 

MaRe
    07. Studeni 2019. 13:05

Zarica

Ja ga mijenjam za mjesec dana i onda opet mi slijedi nahodavanje po šalterima. Najjače mi je što po svuda imam valjda sto adresa jer nitko ne mijenja automatski...ovi s HZZO-a mi povukli i iskopali neku adresu koja više ni ne postoji ulica od prije 15 godina ak ne i više xD 

• Tonkica1
    07. Studeni 2019. 13:19

Mi gotovi s pregledom jos jutros, ali kad smo se vratili kuci, oboje smo se srusili u krevet i odspavali dosad jer se nismo naspavali sinoc.
    Uglavnom, beban je dobro, ima 1857g, napravila mi je bris i pustila uputnicu za KKS pa sam to isto odmah obavila. U laboratoriju radi cura koja je sa mnom isla u osnovnu skolu pa me pitala bila kud nosim nalaz i kad sam joj rekla da ga nosim u Merkur da kod svoje ne idem, rekla mi je da pricekam i za 5 min sam dobila nalaz!
    Dr mi dala uputnicu i za Merkur tako da cu se naruciti u TA za pregled pa javiti.
    Pustila mi je otkucaje da cujem, a ostalo nista nije komentirala sto znaci da je sve ostalo u redu. Dobila sam 3kg od zadnjeg pregleda sto znaci da sam sada na +15. Eeee da hoce tako ostati 😄

• Zarica
    07. Studeni 2019. 13:19

MaRe

Zarica

Ja ga mijenjam za mjesec dana i onda opet mi slijedi nahodavanje po šalterima. Najjače mi je što po svuda imam valjda sto adresa jer nitko ne mijenja automatski…ovi s HZZO-a mi povukli i iskopali neku adresu koja više ni ne postoji ulica od prije 15 godina ak ne i više xD

Da, znam, mozda nasi unuci docekaju neka modernija doba:) Znaci osobna, putovnica, sve bankovne kartice, vozacka i tako unedogled:) Za svaku stvar poseban zahtjev i poseban proces. Da ne spominjem da mi se u nijednom redu nitko nije ponudio da me prepusti:) Inace ne znam kakva su vasa iskustva ali cak mi jos niti jednom nitko nije ustupio mjesto u busu. A nekada bih po tim guzvama i vrucini unutra bas sjela. Bas mi je bed zamolit nekoga, ali ne znam koliko cu se jos dugo moc pravit da sve mogu:) 

Valkris
    07. Studeni 2019. 13:29

bok svima.. citam i ne komentiram cesto :)
    drz'te se curke koje imaju komplikacije i tegobe.. 

mene samo žgaravica ubija.. 

Mene je neki dan blagajnica u Konzumu pozvala na blagajnu koju je taman išla otvoriti i nastao je opći kaos, svi se naljutili da "šta sad ona ima ići preko reda" i prodavačica objašnjava "pa gospođa je trudna", a babe iz ostalih redova krenule vikati "pa i mi smo bile trudne pa smo preživjele" i dosta ostalih neugodnih stvari. 
    Došlo mi je da plačem od silne negativne energije i zlih komentara..
    Tako da ni ja nikoga nikad ne pitam da me pusti ispred sebe ili ne daj Bože sjednem u tramvaju ili busu..

• Sarita15
    07. Studeni 2019. 13:39

Ni u prvoj trudnoci ni sa bebom ni.sada trudnu sa malim djetetom me nitko nikad nije pustio preko reda. Nigdje. Ni u mjestu di zivim ni u gradu. Ali bas nikad nigdje. Jos ce gledat da se uguraju prije. A suprug i ja znamo propustit i trudnicu u ljude sa malom.djecom. (ako nas nije sa nama) sada pak ne pustamo nikoga. Ljusi su bezobrazni ali bas

miapia
    07. Studeni 2019. 14:04

Evo da se i ja ubacim.. ja opet obooozavam male bebe i mislim da znam dosta dobro s njima, imam dvoje necaka od 2 godine i 8 mjeseci i obozavam biti s njima, bas kao da su moji.. ali kad su veci..oko 5,6, sto je netko rekao predsskolci i skolarci..meni je to koma.. ta djeca me bas nerviraju... nadam se da ce se i to promijeniti s ovim mojim malim..a i necacima.. toliko volim tu djecu da to ne mogu opisati.. mozda jer su moji i jer smo stvarno bliski..ne znam.. Inace me jako nerviraju bas ona zlocesta djeca, ne zivahna djeca, to razumijem, ali ona zlocesta na koja ni roditelji ne reagiraju a ni obrnuto, to mi je koma..

Reserved ja sam se odlucila za twistshake sve za hranjenje, dude,bocice.. puno sam citala i svidja mi se i izgledom i funkcionalnoscu.. kako je sada sve na 50% znam da sam uranila, ali vec sam kupila i silikonsku podlogu i zdjelicu i 2 bocice..iako se nadam da ce sisa biti glavna..

Nasty
    07. Studeni 2019. 14:06

To je stvar kulture, ima ih stvarno bezobraznih, mene znaju pustit preko reda kad čekam u dućanu ili negdje, ni ne okrećem se da vidim te zlokobne poglede. U zadnje vrijeme mi se dignu u javnom prevozu na onim mjestima predviđenim za starce, trudnice i žene s djecom, tamo obavezno stanem. Ako mi se nitko ne diže ja ljubazno pitam ako vidim da su mlađi od mene, neću pitat neku bakicu naravno. 

MaRe
    07. Studeni 2019. 14:09

Meni se jednom jedna žena digla u tramvaju i jedan čovjek me pustio preko reda u trgovini :) I to je to hahaha Al ni ne volim da  me puštaju jer kao što Valkris kaže dežurne babe se uvijek bune i kukaju tak da čekam dok mogu. 
    Najjače mi bilo kad sam išla vadit krv...ono 50 ljudi čeka a trudnice imaju prednost Jednom čovjek hoće pustiti ispred sebe trudnicu, cura trbuh do zuba i nađe se neka "gospođica" bunit kao pa i ona je trudnica ovo ono, šta bi on ovu drugu pustio...onak kravo jedna na ovoj se vidi da je trudna a ti si trudna možda mjesec dana i ne vidi se ništa..šta se buniš xD Tako joj je i čovjek odg. sam pristojnije hahah Ljudi su strašno bezobrazni.

• Tonkica1
    07. Studeni 2019. 14:13

Znaci do proslog tjedna sam radila i vrlo cesto morala koristiti javni prijevoz, ako nista dr bar dio puta na posao. I u mozda 20 puta sam samo 1 dozivjela da mi se jedan muskarac od nekih 50-ak god digao... U tramvaju nitko nista. Znas svi te gledaju, ali nitko nece ustati... Uzas, postat cemo poput Amerikanaca sto se tice fizicke aktivnosti i zdravog kretanja 😣
    Anyway, znaci, probala sam se naruciti za prvo pregled u TA na Merkur, medutim dode odgovor da mogu doci bilo kada s uputnicom 🤣🤣
    Pa sam ih nazvala i objasnila da mi dr nije rekla kada da odem.... a sad je vec proslo 13h pa ju tek mogu nazvati sutra i pitati, a dobro, a kad da ja odem tamo na pregled? Mislim, pretpostavljam da za 4 tjedna, ali ono... Sto vi mislite?
    😣😣😣😣 Fakat ne volim polovne informacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.