ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    07. Studeni 2019. 12:39

Sad kad vas citam da i ja kazem kakva sam sa djecom hahha nisam antitalent, u smislu smatram da znam s njima. Ali moram priznat da mi nisu sva djeca simpa. Stovise, mm-u znam reci kako ne volim tudju djecu. E to je sad pretjerivanje ali stvarno npr netko se topi a ja onako znam bas biti hladna pored tudje djece, pogotobo ako ta djeca rade nered a roditelji/bake/djedovi ili tko god da je vec s djetetom to dozvoljava i jos se smije gle kako je simpa a dijete radi dar mar. A mm-a djeca obozavaju i on nema tih problema poput mene.  I stvarno vjerujem da ce biti super tata. A ja sam ocito pokvarena i valjda ce me moje dijete popraviti

• Sarita15
    07. Studeni 2019. 12:46

Lavice da egzorcizam mislim koda ga koljem..mimoza..ali kad se sjoru neda puhat onda nastupa strasnii grozniii usisivac 😂 
    Sta se tice povezivanja, samo pogledajte koliko svaka od vas prati bebu sada dok je trudna, se mice,koliko se mice, raste li koliko je narasla, svaki pregled strepnja svaki nalaz analiziramo, vi ju u sebi vec volite samo ju trebate vidjeti i upoznati. Da na prvu nastupa zbunjenost to definitivno ja sam svog gledala i pitala se 'a sto sad, kako da ja znam sta treba iduce' ali kako bude beba uz vas tako to sve dode spontano stvarno spontano. Nas preuzme panika oko tehnikalija kako uzeti kako hraniti kako nositi presvuci...a osjecaji su vec tu samo ih ovo 'sakrije' . 

Nasty
    07. Studeni 2019. 12:46

Ja recimo znam sa većom djecom, predškolcima i školarcima, ali sa bebama i ovima malima trampavima pojma nemam. Niti imam osjećaj za feeling što bi rekli. I slažem se s Lorijom iako nemam iskustvo.. Žene muljaju. 

ena10
    07. Studeni 2019. 12:47

Evo da se javimo 😊

Cerviks uloziv za 1/2 prsta, mekan. Uterus mekan. Curka ima 2800g.. 🥰 Ja sam na minus jednoj kg od prošlog tjedna, ali sve je super. Dosta plodne vode, pošto je beba nisko jako, i spremna za van, dr i dalje misli da neću dočekati termin službeno, ali vidjeti ćemo. Nikada se ne zna. Kontrola za tjedan dana, po potrebi ranije😁

Ja kažem da ću još prenijeti pa će se roditi u 12mj., al vidjet ćemo.😂😂
    Bitno da je curka OK! 

MaRe
    07. Studeni 2019. 12:49

Anna tak sam i ja...čak ih i ignoriram  pogotovo ove što su nemogući  Doći će mi to na naplatu hahahah
    Imam pitanje za šalteruše ako tko zna....dal promjenu adrese na zdravstvenom i mirovinskom obavlja poslodavac il to moramo same otići? 

Reserved123
    07. Studeni 2019. 12:52

Sto se tice tuđe djece nit znam s njima nit me bas pretjerano zanimaju al imam jako malene rođake koje obozavam (ljutit) 🤣🤣🤣 
    Zato jeedva cekam ic rodit da upoznam ovog malog izvanzemaljca u sebi ne znam ali vec ga obozavam, veci mi je problem sto nemam pooojma kako se brinut o njemu 🤣🤣🤣
    E da koje ste koristile bočice jutros sam isla u nabavku i sokirala se koje sve vrste postoju, Isuse ko gube ih je 🙈🙈🙈
    Uzela sam neke Chicco natural feeling cisto zato sto su nekako slicile na dojku 🤣🙈 🤷‍♂️ 

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Zarica
    07. Studeni 2019. 12:53

Mare bas sam nedavno to radila. Javis se u kadrovsku i sve sredjuje poslodavac. Nova zdrastvena bi ti trebala doci u firmu.

Nasty
    07. Studeni 2019. 12:54

Ena super je to sve, spremne ste vas dvi.. Nek još malecka dođe do 3 kg zbog lakše termoregulacije i bit će idealno:) 

MaRe
    07. Studeni 2019. 12:56

eto da sama sebi odgovorim ako još kome bude trebalo...Promjenu adrese na HZZO sami radimo...tako da sutra moram ponovno do grada xD 
    I sad sam stala na onu nesretnu vagu jer mi teta u trgovini rekla da nisam bila tolika prije dva dana  Od zadnje kontrole prije mjesec dana imam +6 kg  ako ovo moje đubre ne laže jer na par mjesta drugačije pokazuje al eto držim se najveće cifre. Znači da sam u mjesec dana dobila više nego u ovih 7 mjeseci  A di su još dva mjeseca ispred mene 

• Zarica
    07. Studeni 2019. 12:59

Ja imam dosta mladjeg brata, sedmero necaka i na faksu i u srednjoj sam jos dodatno babysittala kao poslic sa strane. Tako da jedva cekam da cuvam i svoju bebu:) Inace sam u STEMu al mislim da bi mi bas bilo lijepo raditi nesto s malom djecom. 

Danas me na poslu jedna zenska uplasila da kako tako nisko nosim pa to bude blize porodu inace. A bas moram na poslovni put do Madjarske u ponedjeljak. I sad se premisljam dal da ubacim neki hitan pregled, ionako mi nije svejedno putovat. Da bar se nismo ni srele danas  Bas mi se neda bojati zbog svakog komentara al ocito ce tak sad morati biti:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.