Ajd Losa nek si nam zaokupljena, i drago mi je sto si sve cula dobre primjere😘
Losa ajme bas si mi uljepsala vecer, kao i svim curama ovdje. I evo tebe sutra na 30 tjedana :)
Da sutra sam 30 tt... svaki dan mi je veselje,a posebno kad vele da je ctg u redu i da nemam temperaturu
Grizli normalna si, ne stvaraj si taj pritisak.
Nasty drago mi je da sam pomogla 🤣.
Sarita kad su nalazi briseva za malenog? Jucer si ja mislim napisala da je bolje, drago mi je bas. I ako se ne varam on je htio u vrtic 😊, a na pocetku prilagodbe si pisala da je bilo problema (nadam se da te nisam zamijenila s nekim 🤦🏻♀️), bas mi je drago cuti da je i to proslo. 😉
Da, Losa se nije javila danas, i ja sam to primijetila. Nadam se da je sve ok. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
mrgud i ja sam tog stava, cisto poznavajuci sebe 😅… Sve se poslozi svakome onda kada treba. Mi smo dugo pokusavali prije kcerke pa nije islo, danas na to gledam da je bilo s razlogom. Bolje za klince 🤣🤣🤣🤣…
Nisi pobrkala...u pocetku nije htio da sad kad je evo doma vec 4 dana +prosli produzeni vikend on zeli ici i zeli i zeli..ici ce u pon..a brisevi a ja se zbilja nadam sutra da znam hocu li okrenut na homeopatiju ili ne. Hvala sto pitas. Tvoj je dobro?
Fiju Losa! Neka si se ti javila!
Dobro kažeš MaRe, ni BabyD se ne javlja
Super Losa 😊 udjoh i ja da vidim jesi li se javila. Zagljaj i pusu ti saljem 😘
Eee cure, kupila sam fiz.otopinu i odmah mu je ukapala bez pobune. Bio je pospan. Zatim nosic curio i pred veceru,tj za vecerom 2x gustoo povratio 😁 sad spava. Nastavljam i sutra opet, cini mi se dok sad spava da ima jos materijala malo unutra.
Sarita stegla dok to ne iskorijeni, ne znam sto bi ti i rekla. Sretno sutra s nalazima i javi nam stanje. Bar nesto dobro u tom je da ima veliku zelju za vrticem 😊
Losa drago mi je da je sve pod kontrolom i da je ctg dobar i da si i ti dobro !! Samo jako!! Možete vi to! ❤️🎉
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Vidim da je HZZO na tapeti. Prije nego sam isla u inozemstvo sam imala naravno obavezno osiguranje koje mi je firma placala i dopunsko koje sam sama. Kad smo otisli moja firma mi vise nije placala zdravstveno i nisam ni imala u HR osiguranje osnovno. No HZZO mi nije htio odjavit dopunsko jer ga kao moras odjaviti 90 dana prije te su me tjerali da platim jos 3 rate dopunskog iako nemam osnovno. Mislim cemu? Prijetili su ovrhom pa sam platila tih 210 kn koliko je bilo. Uzasna birokratska firma
Losa bravo samo tako nek se nastavi..vazno da je bebi dobro unutra..to su dobre vijesti...hrabro i strpljivo💪❤
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji