ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    07. Studeni 2019. 20:24

Ajd Losa nek si nam zaokupljena, i drago mi je sto si sve cula dobre primjere😘

• AnnA
    07. Studeni 2019. 20:25

Losa ajme bas si mi uljepsala vecer, kao i svim curama ovdje. I evo tebe sutra na 30 tjedana :)

07. Studeni 2019. 20:31

Da sutra sam 30 tt... svaki dan mi je veselje,a posebno kad vele da je ctg u redu i da nemam temperaturu 

• Sarita15
    07. Studeni 2019. 20:36

PetraB

Grizli normalna si, ne stvaraj si taj pritisak.
    Nasty drago mi je da sam pomogla 🤣.
    Sarita kad su nalazi briseva za malenog? Jucer si ja mislim napisala da je bolje, drago mi je bas. I ako se ne varam on je htio u vrtic 😊, a na pocetku prilagodbe si pisala da je bilo problema (nadam se da te nisam zamijenila s nekim 🤦🏻‍♀️), bas mi je drago cuti da je i to proslo. 😉
    Da, Losa se nije javila danas, i ja sam to primijetila. Nadam se da je sve ok. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
    mrgud i ja sam tog stava, cisto poznavajuci sebe 😅… Sve se poslozi svakome onda kada treba. Mi smo dugo pokusavali prije kcerke pa nije islo, danas na to gledam da je bilo s razlogom. Bolje za klince 🤣🤣🤣🤣…

Nisi pobrkala...u pocetku nije htio da sad kad je evo doma vec 4 dana +prosli produzeni vikend on zeli ici i zeli i zeli..ici ce u pon..a brisevi a ja se zbilja nadam sutra da znam hocu li okrenut na homeopatiju ili ne. Hvala sto pitas. Tvoj je dobro? 

• Sarita15
    07. Studeni 2019. 20:39

Hani

😂😂😂 cool muz kliv
    Jel se mozdaLosa javljala na wu grupu?

Nije

• Tonkica1
    07. Studeni 2019. 20:43

Fiju Losa! Neka si se ti javila!
    Dobro kažeš MaRe, ni BabyD se ne javlja 

lorija
    07. Studeni 2019. 20:45

Super Losa 😊 udjoh i ja da vidim jesi li se javila. Zagljaj i pusu ti saljem 😘
    Eee cure, kupila sam fiz.otopinu i odmah mu je ukapala bez pobune. Bio je pospan. Zatim nosic curio i pred veceru,tj za vecerom 2x gustoo povratio 😁 sad spava. Nastavljam i sutra opet, cini mi se dok sad spava da ima jos materijala malo unutra. 
    Sarita stegla dok to ne iskorijeni, ne znam sto bi ti i rekla. Sretno sutra s nalazima i javi nam stanje. Bar nesto dobro u tom je da ima veliku zelju za vrticem 😊 

Aristea
    07. Studeni 2019. 20:45

Losa drago mi je da je sve pod kontrolom i da je ctg dobar i da si i ti dobro !! Samo jako!! Možete vi to! ❤️🎉

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

07. Studeni 2019. 20:51

Vidim da je HZZO na tapeti. Prije nego sam isla u inozemstvo sam imala naravno obavezno osiguranje koje mi je firma placala i dopunsko koje sam sama. Kad smo otisli moja firma mi vise nije placala zdravstveno i nisam ni imala u HR osiguranje osnovno. No HZZO mi nije htio odjavit dopunsko jer ga kao moras odjaviti 90 dana prije te su me tjerali da platim jos 3 rate dopunskog iako nemam osnovno. Mislim cemu? Prijetili su ovrhom pa sam platila tih 210 kn koliko je bilo. Uzasna birokratska firma

Lunica
    07. Studeni 2019. 20:57

Losa bravo samo tako nek se nastavi..vazno da je bebi dobro unutra..to su dobre vijesti...hrabro i strpljivo💪❤

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.