ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    05. Studeni 2019. 09:49

Kad već pričate o tome, da vam kažem kako je kod nas u Bosni. Na bolovanju, kako vi kažete komplikacijama, se dobija 70% plate kolika god da je. A kad se porodimo onda se dobija 100%. 

miapia
    05. Studeni 2019. 09:52

Evo cure da znate sve koje ste mislile nesto zaraditi dok ste kuci.. nista od toga... nazalost drzava zabranjuje bilo kakav rad dok ste ja komplilacijama, bez obzira sto je totalno drukciji i vi ste na komplikacijama zbog stvari koje ne utjecu na ovaj posao.. zvala sam pravnu službu..i takav je zakon

miapia
    05. Studeni 2019. 09:54

Cak i prvih 6 mjeseci porodiljnog..jer sam ja mislila sacekati jos mjesec dana kada idem na porodiljni, ali ni tada ne moze... slazem se za ovo da se ugovor o djelu isplacuje za žiro račun i da je odvojeno, tako sam i ja mislila.. ali nam nedaju da radimo dok nas drzava plaća..

• njurko
    05. Studeni 2019. 10:01

Losa ❤💪

• thinkpink1
    05. Studeni 2019. 10:05

miapia

Cak i prvih 6 mjeseci porodiljnog..jer sam ja mislila sacekati jos mjesec dana kada idem na porodiljni, ali ni tada ne moze… slazem se za ovo da se ugovor o djelu isplacuje za žiro račun i da je odvojeno, tako sam i ja mislila.. ali nam nedaju da radimo dok nas drzava plaća..

Smradovi...😠😠😠
    Probaj se dogovorit s njima ako postoji mogucnost da im sada odradis pa da ti naknadno uplate, kad drzava dozvoli..😤 svaka kunica dobro dođe nakon ove mizerije...

mala.le.90.
    05. Studeni 2019. 10:09

Losa, ne znam na koliko ti je procjenjena beba, al vjerujem da bi to vec sad trebalo biti ok...izdrzi i misli pozitivno🤰
    Ostale cure, sretno🤗
    Iva, cestitam, a i Baby D cemo uskoro, hehe.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Gogaa_V
    05. Studeni 2019. 10:12

Loša ne brini  se, bit će sve ok. Meni su objasnili da je 25 tjedan najkriticniji i kad se on predje  da je moguce  roditi  živo  i zdravo  dijete! Sestra mi je rodjena  u 28 tjednu davne  88 godine,  zova zdrava i naprednoj od mene  i danas. Medicina  je od 88 dosta napredovala. Spremi se da ćeš imati pomoc  inkubatora ali makar  će biti  sve ok. Držim ti fige! Samo se nemoj  plasiti, vjeruj  u bebu  i doktore. ❤

miapia
    05. Studeni 2019. 10:15

thinkpink1

miapia

Cak i prvih 6 mjeseci porodiljnog..jer sam ja mislila sacekati jos mjesec dana kada idem na porodiljni, ali ni tada ne moze… slazem se za ovo da se ugovor o djelu isplacuje za žiro račun i da je odvojeno, tako sam i ja mislila.. ali nam nedaju da radimo dok nas drzava plaća..

Smradovi…😠😠😠
    Probaj se dogovorit s njima ako postoji mogucnost da im sada odradis pa da ti naknadno uplate, kad drzava dozvoli..😤 svaka kunica dobro dođe nakon ove mizerije…

Ma nazalost radi se o jednom projektu koji financiraju euuropski fondovi, a tamo sve mora biti po ps-u.. Ja sam rekla da nikad ne bi otisla iz hrvatske jer i suprug i ja imamo stvarno dobre place i volimo nase poslove, ali sad shvacam koliko smo u banani. Npr.zene koje rade samo preko ugovora o djelu ne mogu ni dobiti isplatu komplikacija od drzave jer se ne vode da su zaposlene,koliko sam skuzila, a mi koje radimo na normalne ugovore, ne mozemo raditi dodatno ako zelimo.. bez obzira sto sam ja na komplikacijama zbog vrste radnog mjesta, fizickog posl!, radu u tvornici,na stresnoj visokoj poziciji, a ovo bi bilo nesto sto bi tipkala od kuce i uzivala u tome. Nisam planirala na komplikacije, ali mi je doktorica rekla da ako zelim zadrzato bebu,moram se maknuti od stresa, u tom trenutku mi novci nosu vise bili bitni .. Bas smo u banani... i jucer slusam kako su zene manje placene, i jucer sam govorila kako se ne slazem s tim, jer recimo imam vecu placu od supruga na istoj poziciji, ali danas vidim zasto to govore.. ne daju nam da radimo kad mozemo samo zato sto nas drzava financira... oprostite na dugom postu, ali bas sam razocarana..

Lavica27
    05. Studeni 2019. 10:17

Miapia, iskreno meni to i nije drzalo vodu al nisam upucena pa se nisam htjela petljat. Jer oni to gledaju-ako si sposobna radit zasto bi ti mi davali naknadu (pomoc). Nadam se da ces neki plan B nac. 
    Ja nemogu prestat mislit na LoSu i u kojoj je sad fazi. Oprala me panika,odjednom vidim sve sto nisam napravila a trebala bih a 27 tt sam trudna. Ne znam kako vi...

DeeDee
    05. Studeni 2019. 10:21

Iva zaboravila sam ti čestitati, bar nećete zaboravljat godišnjicu heheh. Sve najbolje želim 

Lala hvala ti

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.