ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vangazi1989
    05. Studeni 2019. 08:54

Labdien Labdien kam negribi berns mamma 

• Nita9999
    05. Studeni 2019. 08:59

C1M4

Samojed super za dobar nalaz!😊
    Nita jesi probala piti Rennie? One su isto za zgaravicu, meni su odmah pomogle

pa nisam probala jer kao ovo mi doktorica propisala , pa sve mislim, upalit će napokon i pomoći... 
    Morat ću onda do ljekarne pa i to probati. 
    Hvala

PetraB
    05. Studeni 2019. 09:09

Ah zgaravica...meni evo do jucer Reflustat pomagao, al jucer nista... Probala mineralnu, refluatat, hladno mlijeko. Sve sto je do jucer palilo al jucer nista... 🤷🏻‍♀️... Sad ujutro mi je ok, ne znam sta je sinoc bilo. 

url=https://lilypie.com][/url

miapia
    05. Studeni 2019. 09:20

Losa drzim fige, sve ce biti ok.. kako su cure rekle, to su sad vec dobri tjedni.. drzi nam se i javi kada budes mogla.
    Iva cestitam od srca!!

E sad bih trebala pomoc od ovih sto se kuze u salterski posao.. naime. Na komplikacijama sam, ali sam dobila ponudu da nesto van svog posla odradim na ugovor o djelu za nekog drugog. Zna li netko kako to utjece na isplatu sa hzzo?? Ili ne utjece...

mrgud_zg
    05. Studeni 2019. 09:25

Ajme losha skamenila sam se kad sam procitala. Drzim ti fige za najbolji moguci ishod 🤞. Lijepi su to vec tjedni tako da samo hrabro i javi nam se cim ces moc. Mislim na tebe 🤗
    Baby tebi onda drzimo fige da sve sto prije krene. Pa ti si u terminu. 🎉🎉
      iva cestitke na udaji i rockasu. 🎉🎉 kad ulovis vremena pisi nam kak je bilo. Ps- sjetila sam se kak su nam na tecaju rekli da moramo pazit ak se kao u trudnoci udamo a imamo sve nalaze na jedno prezime, da obavezno ponesemo i vjencani list ako smo mijenjale prezime (prvenstveno zbog krvne grupe) pa eto cisto savjet al vjerojatno si to i sama vec se sjetila 😉
    Jaivanpa ti nam se isto danas javi sto kazu iz bolnice 🤞 
    Ostalima zelim ugodan dan!

• thinkpink1
    05. Studeni 2019. 09:34

miapia

E sad bih trebala pomoc od ovih sto se kuze u salterski posao.. naime. Na komplikacijama sam, ali sam dobila ponudu da nesto van svog posla odradim na ugovor o djelu za nekog drugog. Zna li netko kako to utjece na isplatu sa hzzo?? Ili ne utjece…

Koliko znam da ne utjece, jer se sva dodatna zarada, od ugovora o djelu, zakupa i sl. uplacuje na žiro racun, te na svako takvo primanje se placa porez i prirez na dobodak. Uglavnom, kod ugovora o djelu te dodatne troskove placa poslodavac, a tebi se uplacuje neto iznos na žiro, tako da nemas nikakva dodatna davanja. A na HZZO-u je preslika tvog tekuceg na koji ti uplacuju komplikacije. 

• Lala27
    05. Studeni 2019. 09:47

Uh cure, svakakvih vijesti imamo. 

Iva Neka je sa srećom  🎉🎉

Losa Samo hrabro, biće to sve dobro 😊

BabyD Takođe i tebi, željno iščekujemo 😊

DeeDee Lista je na strani 2159, ubaciću kasnije i novu 

• Lala27
    05. Studeni 2019. 09:49

Kad već pričate o tome, da vam kažem kako je kod nas u Bosni. Na bolovanju, kako vi kažete komplikacijama, se dobija 70% plate kolika god da je. A kad se porodimo onda se dobija 100%. 

miapia
    05. Studeni 2019. 09:52

Evo cure da znate sve koje ste mislile nesto zaraditi dok ste kuci.. nista od toga... nazalost drzava zabranjuje bilo kakav rad dok ste ja komplilacijama, bez obzira sto je totalno drukciji i vi ste na komplikacijama zbog stvari koje ne utjecu na ovaj posao.. zvala sam pravnu službu..i takav je zakon

miapia
    05. Studeni 2019. 09:54

Cak i prvih 6 mjeseci porodiljnog..jer sam ja mislila sacekati jos mjesec dana kada idem na porodiljni, ali ni tada ne moze... slazem se za ovo da se ugovor o djelu isplacuje za žiro račun i da je odvojeno, tako sam i ja mislila.. ali nam nedaju da radimo dok nas drzava plaća..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani