Ajme loshaskamenila sam se kad sam procitala. Drzim ti fige za najbolji moguci ishod 🤞. Lijepi su to vec tjedni tako da samo hrabro i javi nam se cim ces moc. Mislim na tebe 🤗
Babytebi onda drzimo fige da sve sto prije krene. Pa ti si u terminu. 🎉🎉
iva cestitke na udaji i rockasu. 🎉🎉 kad ulovis vremena pisi nam kak je bilo. Ps- sjetila sam se kak su nam na tecaju rekli da moramo pazit ak se kao u trudnoci udamo a imamo sve nalaze na jedno prezime, da obavezno ponesemo i vjencani list ako smo mijenjale prezime (prvenstveno zbog krvne grupe) pa eto cisto savjet al vjerojatno si to i sama vec se sjetila 😉
Jaivanpati nam se isto danas javi sto kazu iz bolnice 🤞
Ostalima zelim ugodan dan!
Budem :) sutra idem na uzv. Nekako vjerujem da cu sutra znati vise
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Losa drzimo palceve i molimo se da bude sve u redu. Znam par njih koje su rodile u 7mj i sve je u rudajiBit ce sve dobro 😍💕💕💕💕
Iva draga, cestitam na rockasu i udaji 🎉🎉🎉🎉
BabyD nadam se da cemo i tebi uskoro cestitati. Drz se !!!!
Oko naknada ste sve rekle. Nadam se da ce mi ostati u glavi 🙈🙈
Mene zanima kakav je postuupak kad rodimo. Koliko dobijemo od grada i zupanije ili drzave? To cemo ostaviti za krstitke.
Losa, 🙏🙏🙏🙏 za najbolji moguci scenarij! I da nam se brzo javiš s dobrim vijestima💙💙💙💙💙 Mislimo na tebe i bebonju😘😘😘
Ja nemogu prestat mislit na LoSu i u kojoj je sad fazi. Oprala me panika,odjednom vidim sve sto nisam napravila a trebala bih a 27 tt sam trudna. Ne znam kako vi…
Vrtim isti film u glavi ko i ti...
Ulazim izlazim, samo da vidim ima li sta novo u vezi Lose.
I mene je ovo mogu reci i te dobro iznenadilo i poljuljalo s obzirom da nemam nista spremno.
ja isto ko i vi. stalno samo refresham da vidim dal ima vijesti.
upravo sam obznanila muzu da je sutra zuta srijeda u cc i da dm ima 15% na ukupnu kupnju iznad 200 kn i da idem po sve. danas slažem popis kozmetike, pelene, podloge, skarica, cetka i moram nac imam sve screenshotove kaj ste sve pisale da treba, pa barem jednu stvar da imam manje.
Grozno zvuci al lakse mi je jer nisam jedina koja "panicari". Mislim,da se bez svega pa nabavit ,daleko od toga, al sam ja nekako mirnija (a realno to je najmanje bitna stvar u ovakvim situacijama).
Molim pomoc neku od cura iz Splita ako ste bile na sajmu beba, koliki popust je imao dada & rocco tamo? Nemogu nigdje naci. Hvala!
Nisam u tolikoj panici jer sam 90% nabavila al sam sad vidjela da mi definitivno nije rano sve oprati i pripremiti pa bolje da stoji. Ja sam se odmah Tinchi sjetila 😕 al dobro Loshina bebica kao i naše sada je vec u velikim tjednima i bit ce to sve ok...malo duže će biti u inkubatoru i gotovo.
Mi idemo do matičara se prijavit i naravno da smo se prvo zakacili oko prezimena jer se ne slaže da ostavim svoje 😒
I ja sam u dramama, pogotovo što mi se bez obzira na paniku još nije desio taj klik. Tj i da idem sad kupit sve apsolutno nemam kamo s tim jer nam stan još bar mjesec dana nije useljiv. Mogu eventualno kod mame sve zbuksat ali mi to nekako nema smisla.
Imam robicu i pelene i kolica. I cice :D
[/url
Samo da skicnem ima li sto novo?
Uhvatila sam se posla samo da ne mislim na sra🤬 al ne mogu protiv sebe, Losa mi je non stop u mislima.
Sad evo obzirom da nista ne znamo dok nam se Losa sama ne javi...sjetila sam se jedne fore sa starog foruma di sam tipkala. Svaka cura je imala svoju “rodu”, odnosno razmjene se brojevi, i kad se rodilja ne moze javiti iz bilo kojih razloga, javi se kad stigne svojoj “rodi” a ona prenese na forum. Nezz kaj vi kazete na tu ideju?
Mene bas pere sve ovo iscekivanje vijesti ko da mi je sestra u bolnici 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji