ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    05. Studeni 2019. 11:20

Mare, ja jesam za emancipaciju i osobne razloge ali iz nekog kratkog bracnog staza od 5 godina, manje kompliciranja za zivot... ja sam htjela ostavit svoje jer mi je brat poginuo i nema tko nastavit "lozu" i moje mi je puno ljepse. Onda vidim frendicu i peripetije gdje kcer objasnjava ko joj je mama ko tata,na kraju i ona promijenila prezime. Iskreno,tolko sam se naviknula na trenutno da zaboravim kad me netko zazove po starom prezimenu. 

Lavica27
    05. Studeni 2019. 11:23

Angie dobra ti je ideja ali kako razmjeniti brojeve da tu bas osobne podatke ne ostavljam??

Angie1205
    05. Studeni 2019. 11:24

E pa sad i mene to sve muci jer si ne mozemo slat privatne poruke ovdje na forumu jel da?

• Sarita15
    05. Studeni 2019. 11:26

Dobar dan cure, dok se mi naspavamo tu se svasta izdogadalo. LoSa ja duboko vjerujem da ce tvoja beba biti dobro. Moja frendica je rodena u 28tt prije 26godina i danas je to zdrava zena koja svoje dijete vec ima. Draga biti ce dve dobro ❤ 
    To da se beba nebi smjela roditi u 8om mj trudnoce su bapske price jer u tom periodu se razvijaju pluca i cjelokupni disni sustav zavrsava svoj razvoj pa kad su se nekad djeca radala u svakvim uvjetim je znalo doci do rascjepa nepca i slicno i samim tim svakakvih problema ali zene to je davno bilo. Danas beba moze se roditi i zivjeti od 25og tt na dalje bilo kad. Medicina neonatologija je na vrhuncu. Nemojte misliti lose i panicariti pa samo se sjetite sijamskih blizanki koje su razdvojili i sve je ok. A drugo moj suprug je roden u tom 8om mj 89' u Gospicu. Ne treba ni naglasavati koji si to bili uvjeti s obzirom na godinu. Pa je sve ok. Kamoli ne danas 30godina nakon. Pozitivno i smireno i biti ce sve ok sa svima nama i nasim bebama.

• Sarita15
    05. Studeni 2019. 11:27

E da Ivice zelim ti beskonacnu srecu u braku i ludu zabavu u mraku kroz sve godine koje vam slijede 🤵👰💖💖

• thinkpink1
    05. Studeni 2019. 11:35

Lavica27

Molim pomoc neku od cura iz Splita ako ste bile na sajmu beba, koliki popust je imao dada & rocco tamo? Nemogu nigdje naci. Hvala!

Kak sam sad stalno na mobu i refresham forum, naisla sam na ovo... znaci do 40% popusta, al je zajeb kaj nisu naveli koji proizvod je na koliko popusta...

• Sarita15
    05. Studeni 2019. 11:37

Ponuksna sa Angienim predlogom ja cu staviti svoj broj ako zelite ja vam mogu biti 'roda' i javiti. Meni nije problem jer neznam kako bi klijente skupila da nisam broj davala 'tek tako'. Ako budete tako htjele samo nick stavite i prenjet cu informaciju i nijad vas necu niti gnjaviti i niti izdat nesto vase privatno u javnost. 
    0955487022

• piba7
    05. Studeni 2019. 11:38

LoSa ne mogu prestati misliti na tebe, biti ce sve super.. već su to visoki tjedni 🙏🙏🙏
    Sve nas je pošteno oprala panika, a kako smo sad sve u sve visim tjednima vjerujem sa ćemo svakodnevno imati nove vijesti zbog kojih ćemo brinuti.
    Iva, čestitke na svadbi :)

Juno
    05. Studeni 2019. 11:40

Iva4 čestitke. Sretna sam jer me moj trudnički mozak još nije izdao i dobro zapamtila datum tvog vjenčanja. Ok, priznajem da je i zbog toga što mi je i sin na taj datum rođen😉. 
    LoSi kao i sve ostale držim palčeve da sve dobro na kraju završi. 

Lavica27
    05. Studeni 2019. 11:42

Sarita,ja sam ti se javila!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.