Mare, ja jesam za emancipaciju i osobne razloge ali iz nekog kratkog bracnog staza od 5 godina, manje kompliciranja za zivot... ja sam htjela ostavit svoje jer mi je brat poginuo i nema tko nastavit "lozu" i moje mi je puno ljepse. Onda vidim frendicu i peripetije gdje kcer objasnjava ko joj je mama ko tata,na kraju i ona promijenila prezime. Iskreno,tolko sam se naviknula na trenutno da zaboravim kad me netko zazove po starom prezimenu.
Angie dobra ti je ideja ali kako razmjeniti brojeve da tu bas osobne podatke ne ostavljam??
E pa sad i mene to sve muci jer si ne mozemo slat privatne poruke ovdje na forumu jel da?
Dobar dan cure, dok se mi naspavamo tu se svasta izdogadalo. LoSa ja duboko vjerujem da ce tvoja beba biti dobro. Moja frendica je rodena u 28tt prije 26godina i danas je to zdrava zena koja svoje dijete vec ima. Draga biti ce dve dobro ❤
To da se beba nebi smjela roditi u 8om mj trudnoce su bapske price jer u tom periodu se razvijaju pluca i cjelokupni disni sustav zavrsava svoj razvoj pa kad su se nekad djeca radala u svakvim uvjetim je znalo doci do rascjepa nepca i slicno i samim tim svakakvih problema ali zene to je davno bilo. Danas beba moze se roditi i zivjeti od 25og tt na dalje bilo kad. Medicina neonatologija je na vrhuncu. Nemojte misliti lose i panicariti pa samo se sjetite sijamskih blizanki koje su razdvojili i sve je ok. A drugo moj suprug je roden u tom 8om mj 89' u Gospicu. Ne treba ni naglasavati koji si to bili uvjeti s obzirom na godinu. Pa je sve ok. Kamoli ne danas 30godina nakon. Pozitivno i smireno i biti ce sve ok sa svima nama i nasim bebama.
E da Ivice zelim ti beskonacnu srecu u braku i ludu zabavu u mraku kroz sve godine koje vam slijede 🤵👰💖💖
Molim pomoc neku od cura iz Splita ako ste bile na sajmu beba, koliki popust je imao dada & rocco tamo? Nemogu nigdje naci. Hvala!
Kak sam sad stalno na mobu i refresham forum, naisla sam na ovo... znaci do 40% popusta, al je zajeb kaj nisu naveli koji proizvod je na koliko popusta...
Ponuksna sa Angienim predlogom ja cu staviti svoj broj ako zelite ja vam mogu biti 'roda' i javiti. Meni nije problem jer neznam kako bi klijente skupila da nisam broj davala 'tek tako'. Ako budete tako htjele samo nick stavite i prenjet cu informaciju i nijad vas necu niti gnjaviti i niti izdat nesto vase privatno u javnost.
0955487022
LoSa ne mogu prestati misliti na tebe, biti ce sve super.. već su to visoki tjedni 🙏🙏🙏
Sve nas je pošteno oprala panika, a kako smo sad sve u sve visim tjednima vjerujem sa ćemo svakodnevno imati nove vijesti zbog kojih ćemo brinuti.
Iva, čestitke na svadbi :)
Iva4 čestitke. Sretna sam jer me moj trudnički mozak još nije izdao i dobro zapamtila datum tvog vjenčanja. Ok, priznajem da je i zbog toga što mi je i sin na taj datum rođen😉.
LoSi kao i sve ostale držim palčeve da sve dobro na kraju završi.
Sortiraj odgovore
Najstariji