Baby D sretno ti bilo!!! Iščekujemo tvoju bebicu sa veseljem :) 😍
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ma to je kao zato sto se u 8. mjesrcu pocinju razvijati pluca i disni putevi pa moze doci do "vecih komplikacija", ali to su bapske price, bolje da je beba sto duze unutra.. No nema veze, sve ovisi o tome koliko je snazna bebica, a vjerujem da Losina beba je i da ce bebica biti zdrava^^
Jutro cure!
Losa drzi ce, biti ce to sve super❤
Baby D tebi drzimo fige da krenu trudovi i dodje nam sto prije i tvoj frajer :)
LoSa ajme, samo hrabro... Bit ce to sve ok. 💞💞
BabyD drzim fige i tebi, neka sve prodje ok. 🤗🤗
Iva da ne zaboravim, cestitam 🎉🎉🎉😘
Nadam se da nisam nekoga zaboravila 🤗
url=https://lilypie.com][/url
Jutro cure.
Ja sam nocas zacudo dobro spavala ali me ledja ubijaju i onda ta bol prelazi u guzu i noge da je to uzas, kao da cu se cijela raspasti 😂
Lorija molim te zapisi moj sljedeci pregled 20.12.
Iva cestitke na udaji i sve najbolje ti zelim 🥰
LoSa ja sam u cudu. Jesi imala ikakve naznake ili bolove? Svakako sam uvjerena da ce sve biti ok ali javljaj novosti.
Ja nekako imam osjecaj da cu roditi cim udjem u termin jer mi se cini predugo da cu izdrzati sve do sluzbenog termina 😂
Jutro cure.
Ja sam nocas zacudo dobro spavala ali me ledja ubijaju i onda ta bol prelazi u guzu i noge da je to uzas, kao da cu se cijela raspasti 😂
Lorija molim te zapisi moj sljedeci pregled 20.12.
Ivacestitke na udaji i sve najbolje ti zelim 🥰
LoSa ja sam u cudu. Jesi imala ikakve naznake ili bolove? Svakako sam uvjerena da ce sve biti ok ali javljaj novosti.
Ja nekako imam osjecaj da cu roditi cim udjem u termin jer mi se cini predugo da cu izdrzati sve do sluzbenog termina 😂
Pregled je 20.11 a ne 20.12 🙈
Jutro cure, Iva cestitam sve najljepše u braku puno sreće,zdravlja,ljubqvi🎂🎂
Loša zao mi je što se sve desilo prije vremena ali tvoja bebica će biti dobro,drzim🤞da sve prodje u najboljem redu
Juce sam išla po nalaze urinokulture sve je ok 😊
Jutro, curke!
Sretno svima s malim borcima i nadam se da će sve biti dobro.
Ja sam već luda od ove žgaravice, mjesecima spavam na sjedeći, nema dijela tijela koji ne boli. Na bok se okrenem 5 minuta i hoću izgoriti od vatre, gastal koristim već dva mjeseca i mislim da ću i na porodu rigati vatru 😭😭
Htjedoh vam reći da je za vikend u C & A sniženje 25 % na sve pa kome treba još robice, mislim da nije loše se tad opskrbiti. Ja krećem napraviti popis jer još uvijek ne znam koliko mi čega treba 😀
Samojed super za dobar nalaz!😊
Nita jesi probala piti Rennie? One su isto za zgaravicu, meni su odmah pomogle
Iva , čestitam 😄😄😄
Baby D , držim fige da sve bude dobro i da uskoro upoznaš bebaca :)
Losa , nadam se sa će sve biti ok , moje kolegica je bas neki dan rodila i to dva mjeseca ranije i sve je u redu sa bebačem :)
Sortiraj odgovore
Najstariji