ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    05. Studeni 2019. 08:05

Baby D sretno ti bilo!!! Iščekujemo tvoju bebicu sa veseljem :) 😍

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

C1M4
    05. Studeni 2019. 08:07

Ma to je kao zato sto se u 8. mjesrcu pocinju razvijati pluca i disni putevi pa moze doci do "vecih komplikacija", ali to su bapske price, bolje da je beba sto duze unutra.. No nema veze, sve ovisi o tome koliko je snazna bebica, a vjerujem da Losina beba je i da ce bebica biti zdrava^^

sofi09
    05. Studeni 2019. 08:08

Jutro cure!
    Losa drzi ce, biti ce to sve super❤
    Baby D tebi drzimo fige da  krenu trudovi i dodje nam sto prije i tvoj frajer :)

PetraB
    05. Studeni 2019. 08:10

LoSa ajme, samo hrabro... Bit ce to sve ok. 💞💞
    BabyD drzim fige i tebi, neka sve prodje ok. 🤗🤗
    Iva da ne zaboravim, cestitam 🎉🎉🎉😘
    Nadam se da nisam nekoga zaboravila 🤗

url=https://lilypie.com][/url

Supergirl
    05. Studeni 2019. 08:22

Jutro cure.
    Ja sam nocas zacudo dobro spavala ali me ledja ubijaju i onda ta bol prelazi u guzu i noge da je to uzas, kao da cu se cijela raspasti 😂
    Lorija molim te zapisi moj sljedeci pregled 20.12.
    Iva cestitke na udaji i sve najbolje ti zelim 🥰
    LoSa ja sam u cudu. Jesi imala ikakve naznake ili bolove? Svakako sam uvjerena da ce sve biti ok ali javljaj novosti.
    Ja nekako imam osjecaj da cu roditi cim udjem u termin jer mi se cini predugo da cu izdrzati sve do sluzbenog termina 😂

Supergirl
    05. Studeni 2019. 08:22

Supergirl

Jutro cure.
    Ja sam nocas zacudo dobro spavala ali me ledja ubijaju i onda ta bol prelazi u guzu i noge da je to uzas, kao da cu se cijela raspasti 😂
    Lorija molim te zapisi moj sljedeci pregled 20.12.
    Ivacestitke na udaji i sve najbolje ti zelim 🥰
    LoSa ja sam u cudu. Jesi imala ikakve naznake ili bolove? Svakako sam uvjerena da ce sve biti ok ali javljaj novosti.
    Ja nekako imam osjecaj da cu roditi cim udjem u termin jer mi se cini predugo da cu izdrzati sve do sluzbenog termina 😂

Pregled je 20.11 a ne 20.12 🙈

samojed
    05. Studeni 2019. 08:26

Jutro cure, Iva cestitam sve najljepše u braku puno sreće,zdravlja,ljubqvi🎂🎂
    Loša zao mi je što se sve desilo prije vremena ali tvoja bebica će biti dobro,drzim🤞da sve prodje u najboljem redu
    Juce sam išla po nalaze urinokulture sve je ok 😊

• Nita9999
    05. Studeni 2019. 08:38

Jutro, curke! 

Sretno svima s malim borcima i nadam se da će sve biti dobro. 

Ja sam već luda od ove žgaravice, mjesecima spavam na sjedeći, nema dijela tijela koji ne boli. Na bok se okrenem 5 minuta i hoću izgoriti od vatre, gastal koristim već dva mjeseca i mislim da ću i na porodu rigati vatru 😭😭
    Htjedoh vam reći da je za vikend u C & A sniženje 25 % na sve pa kome treba još robice, mislim da nije loše se tad opskrbiti.  Ja krećem napraviti popis jer još uvijek ne znam koliko mi čega treba 😀

C1M4
    05. Studeni 2019. 08:43

Samojed super za dobar nalaz!😊
    Nita jesi probala piti Rennie? One su isto za zgaravicu, meni su odmah pomogle

Dalindas
    05. Studeni 2019. 08:47

Iva , čestitam 😄😄😄
    Baby D , držim fige da sve bude dobro i da uskoro upoznaš bebaca :) 
    Losa , nadam se sa će sve biti ok , moje kolegica je bas neki dan rodila i to dva mjeseca ranije i sve je u redu sa bebačem :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.