ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    05. Studeni 2019. 11:47

Iva, čestitke od srca
    LoSa vjerujem da će sve biti ok. Mora biti. Drži se

[iimg]

Nasty
    05. Studeni 2019. 11:49

LoSa84

Nocas mi pukao vodenjak… sad sam i bolnici. Nemam za sad trudove no nitko ne moze oredvidjeti sto ce biti. Prerano je jos

Losa draga držim fige na najjače da porod dobro prođe i bebica je na pragu 30og tjedna bit će palčić ali ima dobre šanse! Mislimo svi ovdje na tebe.. Šaljem virtualni zagrljaj.. Javi se! 

Grizli
    05. Studeni 2019. 12:00

Svako malo gledam al nista jos od Lose... Bas i mene panika kad ovako procitam nesto. Iskreno briga me da nrmam ni jednu jedinu stvar strah me zbog bebe takve situacije. Iako sve vise je dobrih prica kod preranih poroda.
    Cure koje nemaju kupljeno jos prijedlog mi imamo takav sistem za ne daj boze strogog mirovanja ili ovako neke situacije. Ja sam slozila popis stvari koje nam trebaju sa tocno linkovima sa weba di su slike. Sta je kupljeno ili naruceno prekrizimo. Tako da ako zaskripi moji mogu kupiti i imat cemo ono sto zelimo i trebamo bez stresa. I popis onoga sto se mora napraviti prije nego dodjemo iz rodilista. Mene kad sko mm i ja to slozili full smirilo one panike da necu sve stic.
    Angie super za inicijativu i Sarita tebi za broj... Ti ces nam bit nasa roda 😍, a ti onda odaberi koga zelis da bude tvoja 😉. 

Angie1205
    05. Studeni 2019. 12:03

Neznam jel nisam ja dobro objasnila ili me niste skuzile. Svaka od nas da ima drugu rodu jer netko je jednako trudan pa nema bas logike da jedna drugoj javljaju da su u rodilistu, ak me kuzite 😬

Nasty
    05. Studeni 2019. 12:05

Losa  ima dječice koja se rode sa 7mj i imaju veliku težinu pa ne budu dugo u inkubatoru.. Moj pokojni djed se rodio od 7mj bez inkubatora, zdrav ko dren cijeli život. Doživio 91 god. Ja vjerujem da je tvoj malac borac poput tebe i da će to sve biti u najboljem redu! 

• Sarita15
    05. Studeni 2019. 12:05

Grizli

Svako malo gledam al nista jos od Lose… Bas i mene panika kad ovako procitam nesto. Iskreno briga me da nrmam ni jednu jedinu stvar strah me zbog bebe takve situacije. Iako sve vise je dobrih prica kod preranih poroda.
    Cure koje nemaju kupljeno jos prijedlog mi imamo takav sistem za ne daj boze strogog mirovanja ili ovako neke situacije. Ja sam slozila popis stvari koje nam trebaju sa tocno linkovima sa weba di su slike. Sta je kupljeno ili naruceno prekrizimo. Tako da ako zaskripi moji mogu kupiti i imat cemo ono sto zelimo i trebamo bez stresa. I popis onoga sto se mora napraviti prije nego dodjemo iz rodilista. Mene kad sko mm i ja to slozili full smirilo one panike da necu sve stic.
    Angie super za inicijativu i Sarita tebi za broj… Ti ces nam bit nasa roda 😍, a ti onda odaberi koga zelis da bude tvoja 😉.

Moras mi se javiti da ti mogu biti roda 😘😘

• Sarita15
    05. Studeni 2019. 12:07

Angie1205

Neznam jel nisam ja dobro objasnila ili me niste skuzile. Svaka od nas da ima drugu rodu jer netko je jednako trudan pa nema bas logike da jedna drugoj javljaju da su u rodilistu, ak me kuzite 😬

Ma nije bed mogu ja sve pojavljat daj :) :) makar i sama lezala na odjelu tada 😂

Nasty
    05. Studeni 2019. 12:13

Stvari se stignu kupit i oprat u 3 dana i to je najmanji problem, novorođenče ne treba puno stvari. Samo da ima gdje spavati, pelene, nešto odjeće, kremicu za guzu i ono najvažnije blizinu roditelja i sisu. U bolnici ima bolničke pelene, kozmetiku i odjeću. Treba izdajalica za mlijeko koje se može donosit nedonošće etu i to je sve. Najvažnije je zdravlje i da sve prođe dobro za Losu i njenu bebu, i za bilo koju od nas mamu i bebu. Sve ostalo se stigne. Baš sam jučer bila kod prijateljice vidjet novorođenče, pa njemu je mamino naručje, sisa i spavanje sve. 

MaRe
    05. Studeni 2019. 12:23

Lavica27

Mare, ja jesam za emancipaciju i osobne razloge ali iz nekog kratkog bracnog staza od 5 godina, manje kompliciranja za zivot… ja sam htjela ostavit svoje jer mi je brat poginuo i nema tko nastavit "lozu" i moje mi je puno ljepse. Onda vidim frendicu i peripetije gdje kcer objasnjava ko joj je mama ko tata,na kraju i ona promijenila prezime. Iskreno,tolko sam se naviknula na trenutno da zaboravim kad me netko zazove po starom prezimenu.

To je i mm bio argument da ce dijete morat objašnjavati tko su mu roditelji pa ajd pristala sam xD

Dalindas
    05. Studeni 2019. 12:43

Cure ,mene od jutros muci proljev . Zna li tko smijemo li popiti nešto za probavu ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.