ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    05. Studeni 2019. 07:43

Jutro! 
    Losa ajme nadam se da ce sve dobro proci. Drzimo fige za bebu borca da se izborite do kraja. Strasno mi je zao!
    Iva čestitke na udaji i rođendanu.
    BabyD uh nadam se da ce biti sve ok i da uskoro vidis svoju bebu. 

C1M4
    05. Studeni 2019. 07:47

Jutro zene😊
    Losa bas mi je zao sto se to desilo😯 ali vjerujem da ce biti sve okej i s tobom i bebicom bez obzira🙏🙏 saljem pozitivu, drzi nam se❤❤

Angie1205
    05. Studeni 2019. 07:50

Ma bit ce to sve dobro...stare zene kazu da je sigurnije za dijete da se rodi u 7-om mj trudnoce neg u 8-om...aj sad znaj zasto....al ajmo se vodit za time 🤞🤞🤞🤞

MaRe
    05. Studeni 2019. 07:54

Omg Losa držim fige da sve dobro prođe..visoki su tjedni 💪🙏🙏🙏 
    Iskreno mi je žao al mislimo svi na tebe i malog borca koji će to izgurati 🙏❤❤

MaRe
    05. Studeni 2019. 07:56

Angie1205

Ma bit ce to sve dobro…stare zene kazu da je sigurnije za dijete da se rodi u 7-om mj trudnoce neg u 8-om…aj sad znaj zasto….al ajmo se vodit za time 🤞🤞🤞🤞

E baš mi je to prošli tjedan mama rekla da kao beba ima veće šanse ako se rodi sa 7 mjeseci nego kasnije..meni isto nije bilo jasno al ima nečeg u tome ❤❤❤

ena10
    05. Studeni 2019. 08:02

Losa svim srcem smo uz tebe.
    Šaljemo ti pozitivne misli, da izdržiš.
    Javi se 🖐🤞🏻❤

Baby tebi želim isti svu sreću, da te ne pošalju kući, nego da mali princ odluči izići van! 🤞🏻💙

Aristea

Losa! Drzi se!!!!🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija

To sam i ja cula,takodjer ne razumijem zasto.
    Proslu trudnocu sam zato strepila samo da izadjem iz 8.mj
    Ne znam ni zasto ni kako. 

Reserved123
    05. Studeni 2019. 08:03

Jutro cure taman sam jucer razmisljala kako vise nemamo lose vijesti u grupi i odma ujutro me ovo doceka. Losa znam dosta nedonosca sto su se rodili u 7 mj i bez ikakve nuspojave zdravi i veseli, tako samo pozitiva i bit ce sve uredu. 
    Baby D javljaj novosti ipak si nam ti prva da budes mamica pa zeljno iscekujemo novosti.
    Lorija meni je pregled za tjedan dana dakle 12.11 pa me upisi molim te

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Aristea
    05. Studeni 2019. 08:03

Angie1205

Ma bit ce to sve dobro…stare zene kazu da je sigurnije za dijete da se rodi u 7-om mj trudnoce neg u 8-om…aj sad znaj zasto….al ajmo se vodit za time 🤞🤞🤞🤞

To sam i ja cula od jednog starijeg čovjeka, djeda vec

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.