Jutro!
Losa ajme nadam se da ce sve dobro proci. Drzimo fige za bebu borca da se izborite do kraja. Strasno mi je zao!
Iva čestitke na udaji i rođendanu.
BabyD uh nadam se da ce biti sve ok i da uskoro vidis svoju bebu.
Jutro zene😊
Losa bas mi je zao sto se to desilo😯 ali vjerujem da ce biti sve okej i s tobom i bebicom bez obzira🙏🙏 saljem pozitivu, drzi nam se❤❤
Ma bit ce to sve dobro...stare zene kazu da je sigurnije za dijete da se rodi u 7-om mj trudnoce neg u 8-om...aj sad znaj zasto....al ajmo se vodit za time 🤞🤞🤞🤞
Omg Losa držim fige da sve dobro prođe..visoki su tjedni 💪🙏🙏🙏
Iskreno mi je žao al mislimo svi na tebe i malog borca koji će to izgurati 🙏❤❤
Ma bit ce to sve dobro…stare zene kazu da je sigurnije za dijete da se rodi u 7-om mj trudnoce neg u 8-om…aj sad znaj zasto….al ajmo se vodit za time 🤞🤞🤞🤞
E baš mi je to prošli tjedan mama rekla da kao beba ima veće šanse ako se rodi sa 7 mjeseci nego kasnije..meni isto nije bilo jasno al ima nečeg u tome ❤❤❤
Losa svim srcem smo uz tebe.
Šaljemo ti pozitivne misli, da izdržiš.
Javi se 🖐🤞🏻❤
Baby tebi želim isti svu sreću, da te ne pošalju kući, nego da mali princ odluči izići van! 🤞🏻💙
Losa! Drzi se!!!!🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
To sam i ja cula,takodjer ne razumijem zasto.
Proslu trudnocu sam zato strepila samo da izadjem iz 8.mj
Ne znam ni zasto ni kako.
Jutro cure taman sam jucer razmisljala kako vise nemamo lose vijesti u grupi i odma ujutro me ovo doceka. Losa znam dosta nedonosca sto su se rodili u 7 mj i bez ikakve nuspojave zdravi i veseli, tako samo pozitiva i bit ce sve uredu.
Baby D javljaj novosti ipak si nam ti prva da budes mamica pa zeljno iscekujemo novosti.
Lorija meni je pregled za tjedan dana dakle 12.11 pa me upisi molim te
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ma bit ce to sve dobro…stare zene kazu da je sigurnije za dijete da se rodi u 7-om mj trudnoce neg u 8-om…aj sad znaj zasto….al ajmo se vodit za time 🤞🤞🤞🤞
To sam i ja cula od jednog starijeg čovjeka, djeda vec
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji