Ajme staaaaaaaa Losa!?!?! Drzi se,mislim na tebe i tvoju bebicu i ne sumnjam da ce sve dobro biti, u visokim tjednima si,to je mali borac❤❤❤

U soku sam od LoSe pa se ispricavam jer nisam cestitala Iva, draga Iva sretan ti rodjendan i ulazak u bračni zivot:* Budi sretna zbog sebe ove dane,zSluzila si, i seka ce doci na red nakon sto se zaljubi u svog necaka❤
LoSa🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Losa u kojoj si bolnici? Sta kazu? Drs se draga . Bit ce to sve ok, bebac je vec veliki

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Losa drz se 🤞🤞🤞🤞🤞
Borci ste oboje...bude to ok, vidjet ces!
Javi nam se 🥰🥰

cure evo me ..
hvala Vam na pitanjima gdje sam kako sam .. ♥️
prvi ctg tahikardican je bio , drugi isto
treci je bio okej pred kraj je malo povisilo se al su me pustili doma .. sad moram ponovo na ctg taman cekam u ordinaciji .
Crp je 3 a leukociti uzasno visoki . ako sada ne bude uredan ctg idem na hospitalizaciju do poroda .
ako se nastavi los ctg po primitku u bolnicu idem na ili inducirani ili carski . ovisi o doktorima
LoSa nadam se da je sve u redu .. uz tebe smo sve ♥️♥️
Jos jednom cure hvalaa vam do neba na podrsci 🙏🏻♥️
Losa drzi se, bit ce to sve u redu! Kao sto rekose u velikim si tjednima.
Sretno i tebi BabyD usla si u 40. Tj
Javljajte nam sve ❤ i sretno svima!
Jutro!
Losa ajme nadam se da ce sve dobro proci. Drzimo fige za bebu borca da se izborite do kraja. Strasno mi je zao!
Iva čestitke na udaji i rođendanu.
BabyD uh nadam se da ce biti sve ok i da uskoro vidis svoju bebu.

Jutro zene😊
Losa bas mi je zao sto se to desilo😯 ali vjerujem da ce biti sve okej i s tobom i bebicom bez obzira🙏🙏 saljem pozitivu, drzi nam se❤❤

Ma bit ce to sve dobro...stare zene kazu da je sigurnije za dijete da se rodi u 7-om mj trudnoce neg u 8-om...aj sad znaj zasto....al ajmo se vodit za time 🤞🤞🤞🤞

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji