ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    05. Studeni 2019. 08:51

Jutro cure,
    Losa bit ce sve uredu, drzim fige 🤞🤞
    BabyD ti si vec skoro pa gotova 😍 sretno!
    Iva cestitke 🥰

Kad smo kod trnaca, mene zeza samo lijeva ruka za sada..sa blagim trncima. Al dovoljno da me zivcira 😣 
    Nama je danas 3.godisnjica!☘️💞

DeeDee
    05. Studeni 2019. 08:52

LoSa šokirala sam se, javi nam se čim stigneš, držim fige i vjerujem u najbolje. 

Baby D uzbuđena sam kao da si mi sestra, još malo još malo 

[/url

• thinkpink1
    05. Studeni 2019. 08:53

Jutro curke!
    Ajme koji šok odmah😔
    Losa navijamo da prođe sve ok i bez ikakvih posljedica🙏🙏
    Drži se i budi jaka za svog bebaca da ga cim prije primis u narucje.
    Iva čestitke na udaji i sve naj za rockas! Ti odmah jednim udarcem dvije muhe🤣
    BabyD sretno vam i da prođe sve ok!🙏

• vangazi1989
    05. Studeni 2019. 08:54

Labdien Labdien kam negribi berns mamma 

• Nita9999
    05. Studeni 2019. 08:59

C1M4

Samojed super za dobar nalaz!😊
    Nita jesi probala piti Rennie? One su isto za zgaravicu, meni su odmah pomogle

pa nisam probala jer kao ovo mi doktorica propisala , pa sve mislim, upalit će napokon i pomoći... 
    Morat ću onda do ljekarne pa i to probati. 
    Hvala

PetraB
    05. Studeni 2019. 09:09

Ah zgaravica...meni evo do jucer Reflustat pomagao, al jucer nista... Probala mineralnu, refluatat, hladno mlijeko. Sve sto je do jucer palilo al jucer nista... 🤷🏻‍♀️... Sad ujutro mi je ok, ne znam sta je sinoc bilo. 

url=https://lilypie.com][/url

miapia
    05. Studeni 2019. 09:20

Losa drzim fige, sve ce biti ok.. kako su cure rekle, to su sad vec dobri tjedni.. drzi nam se i javi kada budes mogla.
    Iva cestitam od srca!!

E sad bih trebala pomoc od ovih sto se kuze u salterski posao.. naime. Na komplikacijama sam, ali sam dobila ponudu da nesto van svog posla odradim na ugovor o djelu za nekog drugog. Zna li netko kako to utjece na isplatu sa hzzo?? Ili ne utjece...

mrgud_zg
    05. Studeni 2019. 09:25

Ajme losha skamenila sam se kad sam procitala. Drzim ti fige za najbolji moguci ishod 🤞. Lijepi su to vec tjedni tako da samo hrabro i javi nam se cim ces moc. Mislim na tebe 🤗
    Baby tebi onda drzimo fige da sve sto prije krene. Pa ti si u terminu. 🎉🎉
      iva cestitke na udaji i rockasu. 🎉🎉 kad ulovis vremena pisi nam kak je bilo. Ps- sjetila sam se kak su nam na tecaju rekli da moramo pazit ak se kao u trudnoci udamo a imamo sve nalaze na jedno prezime, da obavezno ponesemo i vjencani list ako smo mijenjale prezime (prvenstveno zbog krvne grupe) pa eto cisto savjet al vjerojatno si to i sama vec se sjetila 😉
    Jaivanpa ti nam se isto danas javi sto kazu iz bolnice 🤞 
    Ostalima zelim ugodan dan!

• thinkpink1
    05. Studeni 2019. 09:34

miapia

E sad bih trebala pomoc od ovih sto se kuze u salterski posao.. naime. Na komplikacijama sam, ali sam dobila ponudu da nesto van svog posla odradim na ugovor o djelu za nekog drugog. Zna li netko kako to utjece na isplatu sa hzzo?? Ili ne utjece…

Koliko znam da ne utjece, jer se sva dodatna zarada, od ugovora o djelu, zakupa i sl. uplacuje na žiro racun, te na svako takvo primanje se placa porez i prirez na dobodak. Uglavnom, kod ugovora o djelu te dodatne troskove placa poslodavac, a tebi se uplacuje neto iznos na žiro, tako da nemas nikakva dodatna davanja. A na HZZO-u je preslika tvog tekuceg na koji ti uplacuju komplikacije. 

• Lala27
    05. Studeni 2019. 09:47

Uh cure, svakakvih vijesti imamo. 

Iva Neka je sa srećom  🎉🎉

Losa Samo hrabro, biće to sve dobro 😊

BabyD Takođe i tebi, željno iščekujemo 😊

DeeDee Lista je na strani 2159, ubaciću kasnije i novu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.