Jutro cure,
Losa bit ce sve uredu, drzim fige 🤞🤞
BabyD ti si vec skoro pa gotova 😍 sretno!
Iva cestitke 🥰
Kad smo kod trnaca, mene zeza samo lijeva ruka za sada..sa blagim trncima. Al dovoljno da me zivcira 😣
Nama je danas 3.godisnjica!☘️💞
LoSa šokirala sam se, javi nam se čim stigneš, držim fige i vjerujem u najbolje.
Baby D uzbuđena sam kao da si mi sestra, još malo još malo
[/url
Jutro curke!
Ajme koji šok odmah😔
Losa navijamo da prođe sve ok i bez ikakvih posljedica🙏🙏
Drži se i budi jaka za svog bebaca da ga cim prije primis u narucje.
Iva čestitke na udaji i sve naj za rockas! Ti odmah jednim udarcem dvije muhe🤣
BabyD sretno vam i da prođe sve ok!🙏
Samojed super za dobar nalaz!😊
Nita jesi probala piti Rennie? One su isto za zgaravicu, meni su odmah pomogle
pa nisam probala jer kao ovo mi doktorica propisala , pa sve mislim, upalit će napokon i pomoći...
Morat ću onda do ljekarne pa i to probati.
Hvala
Ah zgaravica...meni evo do jucer Reflustat pomagao, al jucer nista... Probala mineralnu, refluatat, hladno mlijeko. Sve sto je do jucer palilo al jucer nista... 🤷🏻♀️... Sad ujutro mi je ok, ne znam sta je sinoc bilo.
url=https://lilypie.com][/url
Losa drzim fige, sve ce biti ok.. kako su cure rekle, to su sad vec dobri tjedni.. drzi nam se i javi kada budes mogla.
Iva cestitam od srca!!
E sad bih trebala pomoc od ovih sto se kuze u salterski posao.. naime. Na komplikacijama sam, ali sam dobila ponudu da nesto van svog posla odradim na ugovor o djelu za nekog drugog. Zna li netko kako to utjece na isplatu sa hzzo?? Ili ne utjece...
Ajme losha skamenila sam se kad sam procitala. Drzim ti fige za najbolji moguci ishod 🤞. Lijepi su to vec tjedni tako da samo hrabro i javi nam se cim ces moc. Mislim na tebe 🤗
Baby tebi onda drzimo fige da sve sto prije krene. Pa ti si u terminu. 🎉🎉
iva cestitke na udaji i rockasu. 🎉🎉 kad ulovis vremena pisi nam kak je bilo. Ps- sjetila sam se kak su nam na tecaju rekli da moramo pazit ak se kao u trudnoci udamo a imamo sve nalaze na jedno prezime, da obavezno ponesemo i vjencani list ako smo mijenjale prezime (prvenstveno zbog krvne grupe) pa eto cisto savjet al vjerojatno si to i sama vec se sjetila 😉
Jaivanpa ti nam se isto danas javi sto kazu iz bolnice 🤞
Ostalima zelim ugodan dan!
E sad bih trebala pomoc od ovih sto se kuze u salterski posao.. naime. Na komplikacijama sam, ali sam dobila ponudu da nesto van svog posla odradim na ugovor o djelu za nekog drugog. Zna li netko kako to utjece na isplatu sa hzzo?? Ili ne utjece…
Koliko znam da ne utjece, jer se sva dodatna zarada, od ugovora o djelu, zakupa i sl. uplacuje na žiro racun, te na svako takvo primanje se placa porez i prirez na dobodak. Uglavnom, kod ugovora o djelu te dodatne troskove placa poslodavac, a tebi se uplacuje neto iznos na žiro, tako da nemas nikakva dodatna davanja. A na HZZO-u je preslika tvog tekuceg na koji ti uplacuju komplikacije.
Uh cure, svakakvih vijesti imamo.
Iva Neka je sa srećom 🎉🎉
Losa Samo hrabro, biće to sve dobro 😊
BabyD Takođe i tebi, željno iščekujemo 😊
DeeDee Lista je na strani 2159, ubaciću kasnije i novu
Sortiraj odgovore
Najstariji